Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΩΝΤΕΣ!

OL_FLOX04.jpg
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...
ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ "ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ...
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙ 1700 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΘΕ!!! Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;...
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΠΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ",...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ (ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ) ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ ΕΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ!

15Το ίδιο «τροπάριο» και φέτος: «Ο θεός του Ήλιου, Απόλλωνας, όπως πάντα γενναιόδωρος έστειλε τις ακτίνες του ολοκληρώνοντας με επιτυχία μία ακόμα Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία, αυτή τη φορά για τους Χειμερινούς Αγώνες του Σότσι 2014. 
Παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων, το μεσημέρι της Κυριακής, άναψε η Φλόγα στον ναό της Ήρας και η πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη, την έδωσε στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, τον 18χρονο αθλητή της χιονοδρομίας καταβάσεων Γιάννη Αντωνίου, με τον οποίο άρχισε η λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους.

Η διαδικασία θα κρατήσει πέντε ημέρες και η Ολυμπιακή φλόγα, παρουσία και του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, θα παραδοθεί στη ρωσική αποστολή, σε τελετή στο Παναθηναικό Στάδιο» (ιστ. ΤΑ ΝΕΑ)!

Γιά μία ακόμα φορά το επίσημο και ανεπίσημο «χριστιανικό» κράτος μας, παρόν στη γελοία παγανιστική τελετή της «αφής της ολυμπιακής φλόγας», την οποία είχαν καθιερώσει οι παγανιστές Γερμανοί ναζί το 1936! Προφανώς τους διαφεύγει η «λεπτομέρεια» πως ο «γενναιόδωρος θεός Απόλλων», δε στέλνει φως, αλλά μαύρο σκοτάδι, διότι δεν είναι «φωτεινός θεός», αλλά ολοσκότεινος δαίμονας, αφού «πάντες οι θεοί των εθνών (είναι) δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5)! Γι' αυτό πάμε κατά Απόλλωνα μεριά, δηλαδή κατά διαβόλου!
http://www.agioritikovima.gr/arxeio/32350-alli-mia-pagani
...............................................................................................................
dinos-painter_03.jpgΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ,...ΤΟΥ ΙΦΙΤΟΥ,...ΤΟΥ ΠΙΝΔΑΡΟΥ,...ΤΟΥ ΦΕΙΔΙΑ,...ΑΚΟΜΑ ΤΟΥermis.jpg ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΟΘΕΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ  ΙΕΡΑΝ ΑΛΤΙΝ!!!
ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ,...ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ,...ΤΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΠΑΥΣΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ "μέγας"...Κωνσταντίνος,...Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΟΥΔΠΡΑΒΔΑ(ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ),Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ  ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ,ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 20.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ,...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ...
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΕΡΜΑΙΑ,ΑΓΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ(ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η..."εν χριστώ εκκλησία σας" ) ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ!!!
pali.jpgΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ(ΓΛΩΣΣΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ) ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!ΚΙ ΕΜΕΙΣ;

Πουστιές; (ΒΥΖΑΝΤΙΟ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΝΟΥΧΩΝ)




Είστε "μυσεροί Έλληνες" ή "Ρωμηοί χριστιανοί";



Δείτε και ως επιδόρπιον τα..."ραβασάκια" της αγάπης των Νεορωμαίων κατακτητών,κατά των Ελλήνων!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟ ΚΩΔΙΚΑ.ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΑΝΟ ΚΩΔΙΚΑ.ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Αλιτήριοι Έλληνες!Ωραίο το στόλισμα,...έτσι;

k122bdionysos.jpg
*Από 13/7/2897 ο Αλφειός χρησιμοποιεί ως χρονολογία την από Ανανέωση των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Ίφιτο
Άλλωστε και οι Παλαιοί μας Πρόγονοι,μετά την Ανανέωση μετρούσαν..."από πρώτης Ολυμπιάδος"...εννοώντας βέβαια 
την υπό του Ιφίτου πρώτη!Ο θεσμός των Ολυμπιάδων χάνεται στα βάθη του χρόνου... 
Σεβόμενοι λοιπόν τον Δελφικό χρησμό που έδωσε ο Πύθιος Απόλλων,το πως δηλαδή,θα σταματήσουν οι Έλληνες τις 
εμφύλιες διαμάχες,το κατ' ελάχιστον θα χρησιμοποιούμε αυτήν την χρονολογία,τιμώντας τον και ελπίζοντας στην 
ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Κάτι που επιζητεί και επαναλαμβάνει συνεχώς και ο συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας.
ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/synehizoyn-na-kathybrizoyn-ton-ellhnismo-kai-toys-ellhnes-oi-en-.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters