Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ρουσφέτι Στουρνάρα στην Εθνική Τράπεζα

Στην κατάθεση τροπολογίας η οποία έχει φωτογραφική διάταξη για την θυγατρική Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων Ακίνητης Πειρουσίας "Εθνική Πανγαία" προχώρησε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Η τροπολογία κατατέθηκε χθες και περιλαμβάνει σειρά διατάξεων που βελτιώνουν το πλαίσιο λειτουργίας των ΑΕΕΑΠ αλλά και τη φωτογραφική για την Πανγαία η οποία προβλέπει ότι παράταση που είχε δοθεί από την Επιτροπή για την εισαγωγή μιας ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο ... παρατεινεται για άλλους 12 μήνες από τη δημοσίευση του νόμου.

Αν δεν δινόταν παράταση η Πανγαια βάση του νόμου θα έπρεπε αν μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο δεν εισαγόταν στο ΧΑ να τεθεί σε λύση και εκκαθάρριση. Το θέμα είχε αποκαλύψει το F-press(Πατήστε εδώ για λεπτομέρειες).

Το εντυπωσιακό είναι ότι για τη συγκεκριμένη διάταξη το Υπουργείο επικαλείται ως δικαιολογία τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και την κάμψη της κτηματαγοράς και την πιθανότητα κλονισμού του θεσμού των ΑΕΕΑΠ από τις συνέπειες της μη εισαγωγγής στο ΧΑ. Προφανώς όμως ξεχνά το Χρηματιστηριακό κλίμα, την άνοδο των ήδη εισηγμένων μετοχών ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο αλλά και το γεγονός ότι δεν φρόντισαν από την Εθνική εδώ και 4 χρόνια (τόσα δίνει ο νόμος με τις παρατάσεις να εισαχθούν στο Χρηματιστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters