Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Εν ψυχρώ δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο: 2 νεκροί, 1 βαριά τραυματίας, μέλη της Χρυσής Αυγής

Εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ανδρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της Λεωφόρου Ηρακλείου. Ένας βαριά τραυματίας. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα (Pics+Vids)
 
Εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δύο άνδρες, μέλη του κόμματος, έπεσαν νεκροί από τα πυρά δραστών. Ένας ακόμη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο "Γεννηματάς", όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμπερές τραύμα στον θώρακα.

To NEWS 247 είναι στο σημείο και μεταδίδει όλες τις πληροφορίες.

Δύο νεαροί άνδρες, μέλη της Χρυσής Αυγής, έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς, έξω από τα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Ηρακλείου, το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν τα τρία θύματά τους από απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων με στρατιωτικό όπλο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με μηχανή.
Το ένα από τα δύο θύματα, 20 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ακαριαία και το δεύτερο, 26 ετών, κατέληξε από τα τραύματά του, λίγο αργότερα, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα".
Ο ένας από τους δύο νεκρούς έφερε τραύμα από μία σφαίρα στο κεφάλι και ο δεύτερος μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στο στήθος.
Τα ονόματα των νεκρών έχουν γίνει γνωστά, όμως για ευνόητους λόγους, το NEWS 247 δεν δίνει ακόμη στη δημοσιότητα.
Μιλώντας στο Star λίγα λεπτά μετά την επίθεση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε πως οι δύο νεκροί ήταν μέλη του κόμματος, ενώ τα γραφεία ήταν ανοιχτά της στιγμή της επίθεσης.



Δηλώσεις Κασιδιάρη από CDemo83


Ανέλαβε τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική
Τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Σε μικρή απόσταση από το σημείο βρέθηκε μηχανή, η οποία εκλάπη το 2000 και η οποία δεν είναι αυτή που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενώ για λίγα λεπτά επικράτησε μικροένταση.
Μεταξύ άλλων, εκεί βρίσκεται και η σύζυγος του αρχηγού του κόμματος, Ουρανία Μιχαλολιάκου, που φώναξε "Τα χέρια του Δένδια και του Σαμαρά στάζουν αίμα".
Για στοχευμένο χτύπημα έκανε λόγο ο βουλευτής της ΧΑ, Νίκος Μίχος, έξω από το σημείο του εγκλήματος στο Νέο Ηράκλειο.

 
Πρώτα πλάνα από το σημείο της δολοφονίας από CDemo83


Δένδιας: "Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων"
"Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων.
Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία".
Κεδίκογλου: Οι δολοφόνοι θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα
Δήλωση για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος, στο Νέο Ηράκλειο, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.
"Οι δολοφόνοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα από τη Δημοκρατία μας, τη Δικαιοσύνη και ενωμένη την ελληνική κοινωνία. Ας το γνωρίζουν οι πάντες", δήλωσε από το Μέγαρο Μαξίμου.
"Μπορεί να είναι στόχος πολλών η αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος", δήλωσε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.



Δηλώσεις Κεδίκογλου από CDemo83


Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία:
"Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών. Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά την αρνήθηκε!
Ενοχή για το έγκλημα είναι η ανθελληνική κυβέρνηση του Σαμαρά, που έβαζε την Αντιτρομοκρατική να κάνει παράσταση μπροστά στις κάμερες, για να πλήξει τη Χρυσή Αυγή και άφησε ανεξέλεγκτους τους τρομοκράτες να εκτελούν εν ψυχρώ νέα παιδιά. Ένοχα είναι τα διεφθαρμένα ΜΜΕ που στοχοποίησαν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και Έλληνες πολίτες".

 
Dim. Papadimoulis @papadimoulis
Η αποψινή επαγγελματική δολοφονία, όποιοι κι αν είναι από πίσω,πλήττει τη δημοκρατία,την κοινωνία,τη χώρα.Τρέφει και δεν χτυπά τον φασισμό.

Π. Καμμένος: "Kάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο"
"Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο. Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας", δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

 
Θάνος Πλεύρης @thanosplevris
Καμία ανοχή στους τρομοκράτες. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Η άκρα αριστερά ξαναδείχνει το πρόσωπο της. Νόμος κ τάξη για όλους


http://news247.gr/eidiseis/koinonia/pyrovolismoi_eksw_apo_ta_grafeia_ths_xryshs_ayghs_sto_neo_hrakleio.2482727.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ"... ΚΛΙΚ ΕΚΕΙ... http://efoploo.wordpress.com/

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters