Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

CONGRESSMAN: "Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ BILLIONS ΚΑΙ ΤΑ...ΧΡΕΩΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΗΠΑ"!!

Αρτέμης Σώρρας.jpg
Νικος Ναουμ
ΛΕΓΟΜΑΙ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ 8 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ, ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ, ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΕΝΤΥΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ, ΣΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΞΕΝΟ!!!! ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ? ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ...

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?
ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ) !!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ(ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ!
ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑς ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!!!
ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΜΕΝΑ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΙΛΙΟΝΣ ....ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ!!!!!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png

Η ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙ E.N.D. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΛΑΟΥΣ


ΔΕΙΤΕ...

EI E.N.D. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝΟΣ ΕΝΑΤΟΥ(9) 2897*(2013)

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/congressman-o-artemhs-swrras-ehei-polla-billions-kai-ta-hrewgraf.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters