Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΡΙΖΑ!!!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ;

Ο σοφός δεν φοβάται ν’ αμφισβητήσει την σκέψη του. Ο έξυπνος προωθεί την ιδιοτέλεια του. ο οπαδός ακολουθεί θρησκόληπτα. Η καταστροφή έρχεται όταν δεν δέχεσαι να αυτοαμφισβητηθείς δηλαδή να αυτομετρηθείς, να αμφισβητήσουν την παράταξη σου και τους σκοπούς των αρχηγών σου όπισθεν των φανερών προθέσεων εις το προσκήνιον. Το θέατρον και η υποκρισία είναι μία ελληνική αρετή ή κακία αναλόγως εάν παίζεται από ηθοποιούς του αγαθού αντίστοιχα ή πολιτικούς.
Το αποτέλεσμα του θεατρικού έργου είναι το αποτέλεσμα του παρασκηνίου, ό,τι θα ιδείτε εις το προσκήνιον είναι η εξάσκηση, η συνοχή, η συνάρτηση, η σύνθεση του παρασκηνίου ή οπισθοσκηνίου, δεν γίνεται προσκήνιον άνευ παρασκηνίου/οπισθοσκηνίου. Οι ηθοποιοί γνωρίζουν το αποτέλεσμα εάν δεν έχετε επανιδεί το έργον. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΠΑΙΚΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ;;;; ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΥΠΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΓΟΥΣ ΕΚ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ (ΕΝΑ ΧΕΛΕΙΔΟΝΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟΝ….).
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ, ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ (ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΑ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕ ΘΕΟΜΕΤΡΙΑ, ΚΟΜΠΡΑ κ.α.) ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΙΔΩΛΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΙΔΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΚ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΟΘΤΣΙΗΛΝΤ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥ (ΕΑΝ ΥΠΗΡΞΕ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΜΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ). ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΑΠΟΣΚΟΠΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΟ ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΣΜΟΝ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΝ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΥ ΕΒΟΛΑ Ή ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ κ.α. ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΛΛΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΥΡΕΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ) = ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΛΥΚΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΕΙΧΑΝ: «ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΦΩΤΙΑΣ». ΧΑΙΡΕΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ!!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Είναι όλοι στο κόλπον μηδενός εξαιρουμένου, εφαρμόζουν ακραία σενάρια κινηματογραφικής ταινείας για να μας φέρουν σε καινούργια εμφύλια σύρραξη ΔΕΞΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΡΡΙΖΑ και να μας καταστρέψουν όπως εν έτει 1946 μ.Χ.... Προσοχή! Μην ακούτε κανένα κόμμα μας παίζουν μασσωνικά υποκριτικά παιχνίδια, άλλος με ρόλον θύματος άλλος θύτη, άλλως δικαίου και πατριώτη και άλλος προδότη διεθνιστή. Σφύξετε την καρδιά σας να μην γίνει της "Συρίας" και να γελούν οι ραββίνοι σεναριογράφοι!!!!! Πόσα χολλυγουντιανά έργα ίδατε που σας έφεραν εις αγωνία;;;; Τέχνην ελληνικήν μας πωλούν ρεεεεεε ξυπνάτε ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΝ!!!!!
Έλληνες κουτοί πετάξετε τους αρχηγούς όλων των κομμάτων, πετάξετε τις ιδεολογίες, πετάξετε μασσωνικούς βοσκούς που σας διχονεύουν σ' αριστερούς και δεξιούς, πατριώτες και διεθνιστές, ΔΙΕΚΙΔΙΚΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΩΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΔΡΕΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΕΒΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΝΤΕΣ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ! ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ;;;; ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; ΠΑΣ ΕΛΛΗΝ ΟΥ ΚΟΥΤΟΣ!!!!
Όσον εξελίσσεται η τεχνολογία χάνεται η ανθρωπιά.

(Η μεγαλύτερη εξίσωση δεν είναι η E=MC αλλά η "όσον εξελίσσεται η τεχνολογία χάνεται ο άνθρωπος μέχρι να καταλήξει ανθρωποειδές ζόμπυ, τηλεχειριαζόμενον μέσω της μικροσυσκευής του μικροψήγματος/μικροτσίππ εις τα χέρια του Αντίχριστου = Υπερδιαβολοτεχνολογίας). Τι σχέση έχει αυτόν με τα τεκταινόμενα εν Ελλάδι;;;; Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΓΑΡ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΤΑΞΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ/ΕΞΟΥΣΙΕΣ/ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΣΤΕΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ). Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ, ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ ΥΠΕΡΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΔΙΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΓΙΖΕΙ Η ΤΡΙΧΑ ΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ. ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΞ ΑΥΤΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 10,000 ΕΤΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Ο ΜΗ ΕΧΩΝ ΠΙΣΤΗ Ο ΜΗ ΕΧΩΝ ΤΥΧΗΝ!!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ εις τους ίδιους λαούς επειδή έχουν την ίδια σοφία ή βλακεία διαχρονικώς εκ προγόνων προς τέκνα και εκγόνους. Το αμπελοπούλι το πειάνεις πάντοτε με τα ιξόβεργα, τον λαγόν τον ευρίσκεις δίπλα από την λατζειάν και τον πειάνεις με την τσάκρα/παγίδα αφού τον τάϊσες δωρεάν δύο με τρεις ημέρες! Σωστά;;;; Ναι σωστά!!!! Και πως πειάνεις τον Έλληνα;;;; Έχουν μάθει κάποιοι τους τρόπους και μας συρρικνώνουν αιώνες. Επίσης πειάνεται ο Έλληνας;;;; Εάν δεν επειάνετο δεν θα είχε τόσα προβλήματα, σκλαβιές και αλλαγές θρησκείας και συνείδησης από οικογενειακή/δηλαδή ελληνιστεθνική σε κομματική τύπου Αριστερός/Δεξιός, Μεν/Δε κ.α.. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ!!!! ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΩΣ!!!!
Όταν θέλουν να συρρικνώσουν τους Έλληνες τους δημιουργούν το αγαπημένον τους παιχνίδι της Πόλωσης ήτοι πώλος = τοπικιστής, εθνικιστής και σε νέα και παλαιά έκδοση τύπος Αριστερού Δεξιού. Την παρατήρηση έκαναν από την αρχαιότητα συνήθως από τις μάχες και τις συμμαχίες με άλλα ελληνικά και μη κράτη των Αθηναίων και των Σπαρτιατών. Συνήθως αν και όχι εις όλα ή πάντοτε τύποις Αριστεροί οι Σπαρτιάτες τύποις Δεξιοί οι Αθηναίοι. Διαφορά συσστήματος εις την ουσία μεταξύ τους δεν υπήρχε αλλά διαφορά κρίσης των δικαστηρίων και των νόμων όπου τότες ήταν συνάμα τυποδικαστική και τυποπαρατηρητική διαρκώς προς τον πολίτη και τον δούλον, τον άρχοντα και την αλλόκρατη πολιτική. Η διαφορά τους ήταν ποίος εξουσιάζει και προφασίζετο διάφορες μαλακίες διαφοροποίησης, ενίοτε έκανε σοβαρές διαφοροποιήσεις η μεν ή δε δύναμις πόλη για να προσεγγίσει συμμάχους τις άλλες πόλεις συχνάκις τινές εξ αυτών μέλη της αντισυμμαχίας! Βλέποντας οι εχθροί ότι εις την ουσία η κατρακύλα του Ελληνισμού αρχίζει από την π.Χ. ανάδελφη αλληλοκτονική εμφύλια μισητική σύρραξη των Ελλήνων καθημερινώς, κατάλαβε πως και αν είναι ενωμένοι τους δημιουργείς δύο κόμματα και διχάζονται αφού δεν είναι βαθειά Ελληνιστοκεντρικογενείς και Φιλεθνοπατριώτες αλλά φίλοι του καυγά, της έριδας, της διχόνοιας, της αντιπαλότητας, του ανταγωνιστικότητα, ηλίθια λιοντάρια που κατακόβουν τις σάρκες τους μετ’ ιδίων τους όνυχες και τους οδόντες και το εκμεταλλεύονται δεόντως οι εχθροί εντός και εκτός τειχών για να μας ξεκάνουν λιγουλάκι κάθε φορά μέχρι τελικής εξαφανίσεως. Καιρός ν’ αλλάξουμε για να μην επαναληφθεί η Ιστορία αλλά ν’ αλλάξει προς όφελον μας, ΕΙΠΕΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΛΙΒΥΗ, ΟΥΤΕ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 1946 ΚΑΙ 1974 μ.Χ..!!!! ΤΕΡΜΑ! ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!!!! ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΠΑΤΗΜΕΝΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟΝ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΤΕ ΟΣΟΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΜΟΝ, ΣΦΑΛΛΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ Η ΠΡΑΞΗ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΟΡΙΑΚΗ!!!! ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ/ΜΑΣΣΩΝΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ!!!! ΜΗΝ ΧΥΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΜΑΝ ΑΠΟΛΟΛΩΝΤΩΝ Ή ΜΗ. ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΟΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΟΥΣΑΜΕ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΙΔΕΙ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΡΙΝ;;;; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΟΜΗΧΑΝΟΡΑΦΗΜΕΝΗ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΥΡΙΟΝ!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!! ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ!!!!
Το έργον το έχουμε ξανά ιδεί;

Έχουμε ξανά ιδεί το έργον να βάζουν τον Χίτλερ στην φυλακή για να τραβήξει την προσοχή της γερμανικής κοινής γνώμης και να τον ανεβάζει στην εξουσία αφού την συγκίνησε, με τα γνωστία ολέθρια αποτελέσματα σε παππούδες μας και παππούδες άλλων.
Τώρα βάζουν την Χρυσή Αυγή φυλακή. Αναβάζουν το θερμόμετρον και τα ποσοστά της και εκνευρίζουν τους φίλους της και τους πατριώτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον για κάθαρση των άχρηστων ιδεολογικώς και καταστροφικών για το έθνος. 
Από την άλλη η φυγή ή εκδίωξη των Χρυσαυγίτων από την Βουλή θα ανεβάσει στην εξουσία το πλέον φανερά προδοτικό κόμμα της Ελλάδος, τον ΣΥΡΡΙΖΑ, με πιθανότητα αναγνώρισης των Σκοπίων ως Μακεδονία, παραχώρηση δικαιωμάτων και εξουσιών ψευδαυτοδιάθεσης των Μωαμεθανών της Θράκης, παραχώρηση εδαφών στους Αλβανούς ψευδοτσάμιδες, παραχώρηση νησιών και άλλων εδαφών στους Τούρκους, παραχώρηση εδαφών και ορυκτών σε Ιουδαίους, Γερμανούς και άλλους Ιλλουμινάντους. Η Ελλάς εάλω παμπορνευτικώς!!!! Τότε θ’ αντιδράσει η Χρυσή Αυγή ή η νέα παράταξη ήτις θα προκύψει εάν διαλυθεί η Χρυσή Αυγή μαζί με τις δυνάμεις του στρατού και άλλων νευραλγικών πόστων και η Τουρκία θα κάνει ντούκου σ’ Αίγαιον και βόρεια στερεά Ελλάδα και τότε ο Θεός να βάλει τις προφητείες εις επαλήθευση ή δε μη;;;; ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ!!!! ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΝ. Οι πρώτοι και χειρότεροι κερατάδες είναι αυτοί που είναι βέβαιοι για την ωραιότητα τους, την πίστη της γυναικός τους, την μαγκιά τους και για το σέβας που τους έχουν οι άλλοι, ενώ η παροιμία προειδοποιεί: «πρόσεχε ή σύναγε τα ρούχα σου για να έχεις τα ήμισυ». Ο υπάλληλος σου όταν δεν τον υποψιάζεσαι, δεν τον ελέγχεις, δεν έχεις εικονοληπτικές μηχανές, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΣ ΚΛΕΨΕ!!!! Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ/SHUT DOWN, ΕΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ, ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΑΡΕΙ Η ΜΑΣΕΛΛΑ ΣΑΣ (ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΣ). ΡΕ ΚΑΒΑΦΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕΣ: «ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ;». «Διατί; Τώρα που έχουμε βαρβάρους θα υπάρχουμε για να μαραζώνουμε τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;». Ναι ξέρω, όταν ερχόντουσαν οι βαρβάροι ενωνόμασταν αλλά τώρα οι δούρειοι ίπποι δεν είναι Πέρσες, είναι ιδεολογίες και κόμματα, Δεξιά, Αριστερά, Κεντρώα κ.α..
Εν κατακλείδι, να πάει ο λαός να πάρει με το ζόρι τους 300 ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ όλων των εποχών της Βουλής και να τους βάλει φυλακή. Η φυλακή ανήκει στον λαόν!!!! Ο Θεός μακαρίσει τον Συνέλληνα Παύλο Φύσσα αλλά ρε ‘σεις ΠΑΣΟΚΟΙ, ΝΔ, ΚΚΕ κ.α. πόσα εγκλήματα όπως του Φύσσα κάνετε και πρόσφατα από την μεταπολίτευση έως τον Παπανδρέου με τον συγκάτοικον του Σαμαρά και πριν εις τον Εμφύλιον Πόλεμον!!!! Εσάς σας αδικεί η φυλακή, εσείς θέλετε σκότωμα με το ψαλίδι, δέκα κομματακια την ημέρα και να σας ταϊζουν για να ζείτε να εξομολογείστε την ανύπαρκτη προς το παρόν συνείδηση σας!!!!
ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΔΙΧΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ. Ο ΙΑΤΡΟΣ ΠΡΩΤΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΝ Ή ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗΝ ΑΡΡΩΣΤΟΝ. ΠΕΡΙΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙ+ΙΑΤΡΕΥΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΘΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ!!!! ΕΥ ΕΙΘΕ!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


πηγή

Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7906.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters