Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Nikola Tesla σκοτώθηκε από την CIA ,οι πλοίαρχοι της οικονομικής εξουσίας εξύψωσαν τον Edison, ο οποίος ανακηρύχθηκε ο πατέρας της ενέργειας ,

Ο Nicola Tesla είχε θεωρηθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ανθρώπους στον κόσμο. Σήμερα εξαφανίστηκε από επιστημονικά βιβλία
σιωπηλός πόλεμος, αλλά και λόγω της σημασίας που θεωρώ ότι έχουν αυτές τις πληροφορίες, προσθέτοντας ότι Tesla δολοφονήθηκε από τον Otto Skorzeny, ένας Εβραίο των ναζιστικών SS κομάντο, επαγγελματίας δολοφόνος, και κατάσκοπος για τη CIA. Πολύτιμες μελέτες κατέληξαν στα χέρια των ιδιοκτητών από της πετροχημικές εγκαταστάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, που είχε στενές σχέσεις συνεργασίας με το ναζιστικό κόμμα, η περίπτωση της IG Farben που συνδέονται με την Rockefeller, ακόμα και ο παππούς του Τζορτζ Μπους, Πρέσκοτ Μπους.
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ και να που είχα δίκαιο!
Υπήρχε στην ανθρώπινη ιστορία κάποιος έκανε δυνατό το όνειρο του ανθρώπου,δωρεάν ενέργεια;
Γιατί τόσα χρονιά έχουν ανακαλύψει υψηλή τεχνολογία, όπως εξοπλισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων και κτλ σε σχέση με το τότε, ωστόσο, με μια ενέργεια ξεπερασμένη, ρυπογόνα και χωρίς ορατή πρόοδο προς όφελος των ανθρώπων τόσα χρονιά;
Γιατί τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για εφευρέσεις, αποθηκεύονται σε συρτάρια της λήθης;
Ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί από την σκοτεινή πραγματικότητα που εξακολουθεί να υφίσταται σήμερα ως ένα μεγάλο μαύρο χέρι που εκτείνεται στις βαθύτερες ρίζες μιας κοινωνίας.
Νίκολα Τέσλα γεννήθηκε στις 10 του Ιουλίου του 1856 σε ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Smiljan στην Κροατία. Gratz και σπούδασε στη Βιέννη και τελείωσε τις σπουδές του στο Παρίσι.
Ο φυσικός έχει εργαστεί από το 1884 ως βοηθός του Thomas Edison. Αργότερα δημιουργήσει το δικό του εργαστήριο στη Νέα Υόρκη. Το 1891 είχε εφεύρει ήδη μια σειρά από χρήσιμες συσκευές.
Tesla ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, ο κινητήρας των κοσμικών ακτίνων, όταν ρωτήθηκε αν ήταν πιο ισχυρός από το ραδιόμετρο της Crooke, αυτός απάντησε: «Χίλιες φορές πιο ισχυρό!"
Το 1891 κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αυτό που θα μπορούσαν να είχε μετατραπεί στην μεγαλύτερη εφεύρεσή του: Η βάση για το ηλεκτρικό ρεύμα, το πηνίο Τέσλα.
.. Σε όλο το σύμπαν υπάρχει δύναμη: αυτή είναι στατική ή κινητική; Στην πρώτη περίπτωση, οι ελπίδες μας είναι μάταιες, στην δεύτερη - και αυτό το γνωρίζουμε με βεβαιότητα - ότι υπάρχει είναι θέμα χρόνου, ότι οι άνθρωποι θα επιτύχουν τον συγχρονισμό με της μηχανές τους, με γρανάζια της Φύσης Nikola Tesla
ένα αξιόλογο άτομο, οι εφευρέσεις του βοήθησαν την ανθρωπότητα,που την εποχή εκείνηπολύ λιγότερο σήμερα, κανένας επιστήμονας ή εφευρέτης δεν ήταν πρόθυμος να προσφέρει στην κοινωνία.Και ήταν αυτό το λάθος του.Η καρδιά του ήταν τόσο μεγάλη όσο την ευφυΐα του ,και οι εφευρέσεις του πολλές από αυτές έχουν ξεχαστεί από τη φτώχεια στην οποία ζούσε το τελευταίο στάδιο της ζωής του.
ο Tesla ήταν γοητευμένος από την ακτινοβόλο ενέργεια και την ικανότητά να μετατρέπει σε ελεύθερη ενέργεια. Ήξερα ότι ήταν δυνατό να την συλλάβει άμεσα: " σύνδεση με την πραγματική δύναμη της φύσης . "
Το "Διαστημόπλοιο Γη", χρειάζεται ένα σύγχρονο σχέδιο πτήσης.ο Τέσλα ήθελε να βοηθήσει τα λιγότερο προνομιούχα έθνη. Γνώριζε, και δεν είχε αλλάξει τίποτα, ότι χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα κάθε μέρα
Εκείνοι που οδηγούν την οικονομία μας - σκέψη του Nikola Tesla - στο δυτικό κόσμο, ας απολαμβάνουν ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο και ευχαρίστηση, σε σύγκριση με τους γείτονές μας, που ζουν κάτω από τη νοητή γραμμή που ονομάζουμε όριο. ενέργεια οδηγεί το έθνος της οικονομίας και ο στόχος της ζωής,ο Tesla είχε εξίσου προσιτές και διαθέσιμες σε όλους, οπουδήποτε στον πλανήτη, και αυτό τον είχε καταδικάσει.
Ήταν το άμεσο αντικείμενο προσωπικών επιθέσεων, που επιχειρούσε να αμαυρώσει την λαμπρή καριέρα του και τη φήμη του και τελικά να απομονώσουν τον Tesla, στην απόλυτη φτώχεια.
Tesla μετάδοση ενέργειας.
Ωστόσο, παρά τις αντιξοότητες συνέχισε να προωθεί το σχέδιό του για τη μετάδοση ενέργειας.
Γιατί η ενέργεια δεν είναι προσιτή για όλους τους ανθρώπους και όλα τα έθνη;
γιατί δεν υλοποιήθηκε ποτέ με τη συνιστώμενη ελεύθερη ενέργεια που περιγράφεται από τον Tom Bearden , John Bedini , Bruce DePalma και τους άλλους;
Nikola ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος εμπόδια, 
Αν και μοναχικός, ήξερε προσελκύσει τους ανθρώπους . Ψήλος και λεπτός, πάντα ντυμένος άψογα, αριστοκρατική στάση του σώματος και την κομψότητα, επέστησε την προσοχή.
Πέθανε σε ηλικία 86 χρόνων.
οι Εφευρέσεις και τις θεωρίες τους είχαν ξεχαστεί από την ανθρωπότητα και τη συνείδηση.Τι συνέβη στην πραγματικότητα;

Κατά τη διάρκεια μιας σεζόν ο Tesla εργάστηκε με τον Edison και τον θαύμαζαν. Αλλά Edison δεν τον σεβόταν, τον έκανε να εργάζονται 18 ώρες την ημέρα επτά ημέρες την εβδομάδα, για την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.
Τέσλα περιέγραψε πώς ο ίδιος θα μπορούσε να βελτιώσει την επίδραση της γεννήτριας, ο Edison απάντησε σε αυτό:
"Θα σου δώσω 5000 $ αν γίνει."
Μετά από μήνες εργασίας ο Nikola Tesla το πέτυχε.. ο Edison χωρίς να βρει τα χρήματα που υποσχέθηκε , είπε:
"Τέσλα, δεν καταλαβαίνεις την αίσθηση του χιούμορ των Αμερικανών."
ο Edison ταπείνωσε το μεγάλο εγκέφαλο, τον Tesla, το όπλο του ήταν η ταπείνωση.
Στη συνέχεια άρχισε να εργάζεται στην κατασκευή και να δημιουργήσει το δικό του εργαστήριο. Αλλά το μονοπώλιο της εξουσίας, είχε πάρα πολύ δύναμη και κανένας από αυτούς δεν ήθελε να αλλάξει.
Tesla είπε ότι θα μπορούσε να μεταδίδει ειδήσεις και ενέργειας ασύρματα, αλλά οι τραπεζίτες μεγιστάνες είχαν ήδη αγοράσει ορυχεία χαλκού για να καλύψουν μεγάλο μέρος της χώρας με τα καλωδιακά δίκτυα για τη διανομή της ενέργειας.
μπράβο στο κατεστημένο που μαθαίνει αδίσταχτους για ήρωες και τους πραγματικούς τους θάβει.

Tesla συνέχισε να αναπτύσσει τη μετάδοση της ελεύθερης ενέργειας για όλους στο εργαστήριο που χτίστηκε το 1889 στα βουνά του Colorado Springs .
Δημιουργήθηκε ένας υψηλής τάσης πύργος για να αποδείξει τη μετάδοση ισχύος χωρίς καλώδια, χωρίς να ζητήσει περισσότερα χρήματα για να συνεχίσει με την έρευνα, αρνήθηκε τον Warburg, (τραπεζίτης), με πρόθεση εκ προμελέτης.Το έργο « Wardenclyffe ", έτσι ονομάζεται, χρειάστηκε να εγκαταλειφθεί λόγω έλλειψης προϋπολογισμού και ο πύργος του καταστράφηκε.
Nikola Tesla
Το 1934 Τέσλα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "The Times" και είπε:«Ελπίζω να ζήσουν αρκετά ώστε να είναι σε θέση να βάλουν μια συσκευή σε σπίτι, αρχίζει να λειτουργεί με την ενέργεια του"Όταν Nikola πέθανε, οι μεγάλες εφευρέσεις του τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν σκοπίμως «ξεχαστεί» και τον θυμούνται για την εκκεντρικότητα του.
Δύο σημαντικά γεγονότα έφεραν τα κάτω πάνω:
Η άρνησή του να στείλει οποιοδήποτε στοιχείο στην ακαδημαϊκή και επιστημονική κοινότητα, έτσι ώστε να είναι σε αντίθεση με όλες τις εφευρέσεις.
ελεύθερη ενέργεια δωρεάν για όλους, κάτι που λογικά οι άρχοντες και οι πλοίαρχοι της οικονομικής εξουσίας, δεν ήταν διατεθειμένοι να επιτρέψουν έναν κόσμο που είχε ήδη αξιοποιηθεί από αυτούς.

η ιστορία φτιαχνόταν, αμαύρωσαν τον ίδιο εξύψωσαν τον Edison, ο οποίος ανακηρύχθηκε ο πατέρας της ενέργειας και ο οποίος εντάχθηκε στην κριτική κατά του Τέσλα, αν και χωρίς αυτόν ο Edison δεν θα ήταν τίποτα.
Το 1901 ο Marconi έστειλε το διάσημο ραδιοφωνικό σήμα του, λέγοντας ότι εφηύρε το ραδιόφωνο.
Αλλά χρησιμοποιούνται 23 διπλώματα ευρεσιτεχνίας του Tesla και το Ανώτατο Δικαστήριο διόρθωσε το λάθος το 1943, μετά το θάνατο του Tesla. Παρά την απόφαση αυτή, η ιστορία φρόντισε να αποκρύψει αυτό το μεγάλο άνδρα, ο οποίος εργαζόταν για την ανθρωπότητα και όχι για δικό τους όφελος ή για τους λίγους.
ήταν ενάντια στο ρεύμα και, συνεπώς, τον καταδίκασε με την τύχη της λήθης.
ο Nikola Tesla πίστευε στην εφευρέσεις του για το όφελος της ανθρωπότητας . Έτσι δεν ήταν σύμφωνα με τη βιομηχανία, ο οποίος είδε το έργο τους ως ένα μεγάλο κίνδυνο για τις πηγές εισοδήματος.Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει σήμερα. Οι πολυεθνικές δεν επιτρέπουν να γνωρίζουν ή να τεθεί σε εφαρμογή το έργο του Tesla.
  • Μεταξύ άλλων εφευρέσεων, Tesla εφηύρε:
  • ραδιόφωνο
  • το μοτέρ AC
  • αγωνίστηκε για την έρευνα ενός προτύπου ηλεκτρικόο άνθρακας ένθετο λαμπτήρα (υψηλής συχνότητας φωτός)
  • ηλεκτρονικά μικροσκοπία
  • ένα αεροπλάνο με κάθετη προσγείωση
  • Ραντάρ
  • το ηλεκτρικό υποβρύχιο
  • σπείρα Tesla,(Coil)
  • ακτίνα Θανάτου
  • τηλεχειριστήριο
  • Ακτίνες Χ
  • μεθόδους και εργαλεία για τον έλεγχο του κλίματος
  • μετάδοση βίντεο και εικόνων
  • μεταφοράς ενέργειας
  • ηλεκτρομαγνητικά συστήματα πρόωσης (χωρίς κινούμενα μέρη)
  • εξαγωγή ενέργειας σε μεγάλες ποσότητες από οποιοδήποτε σημείο της Γης, κλπ..
  • Θα πρέπει να θεωρείται ο μεγαλύτερος επιστήμονας και εφευρέτης στην ιστορία.
Nikola Tesla
ο Tesla πέθανε μόνος του, ξεχασμένος, εγκαταλελειμμένος, όπως και όλοι οι μεγάλοι σοφοί της ιστορίας της ανθρωπότητας, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του σε ηλικία 86 ετών. Όπως διαπιστώθηκε από μια καμαριέρα την επόμενη μέρα.
Σήμερα όλες οι εργασίες σας είναι κάτω από «κρατικό μυστικό».
Γιατί;
Αυτός ο φόβος;
Κρατήστε το μυστικό της ελεύθερης ενέργειας που εφευρέθηκε από τον Tesla, και δεν είναι εύκολο να πέσουν στα χέρια της κοινωνίας, διότι θα σπάσει το σύνολο του καθεστώτος που έχουν επιβάλει οικονομικές πολυεθνικές και οικονομική δύναμη;

Η αόρατη κυβέρνηση , η οποία είναι πίσω από τον πραγματική, η οποία ελέγχει την εταιρείες έκανε μια εκπληκτική δουλειά με Nikola Tesla , τον πέταξε έξω από την ιστορία, κρίθηκε ως εκκεντρικός και τρελός, που τον οδήγησε στην καταστροφή και το θάνατο στη λήθη.
Αυτή είναι η ιστορία του, η κληρονομιά σας, η ζωή σας, η πραγματικότητά σας, και πώς βυθίστηκε θέλοντας να δώσει στον κόσμο ένα βιοτικό επίπεδο που δεν είναι δυνατό σήμερα.
Θα τον πάρετε από τη λήθη; έβαλε τον εαυτό του στην υπηρεσία της προόδου στον κόσμο, για την πρόοδο της ανθρωπότητας. χωρίς δικό του όφελος.
Η αλήθεια για το θάνατο του Tesla. όταν Otto Skorzeny, ένας Εβραίος, στο κρεβάτι του λίγο πριν πεθάνει ομολόγησε ότι είχε δολοφονήσει τον Tesla. ενώ εργαζόταν για τη CIA. και παρέδωσε ένα κουτί παπουτσιών γεμάτο φωτογραφίες που απέδειξαν την αλήθεια της ομολογίας του.
ο Skorzeny ήταν κατάσκοπος της CIA και δολοφόνος, ήταν σωματοφύλακας του Χίτλερ. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο βρήκε καταφύγιο στην CIA, αλλάζοντας την ταυτότητά του, εισήχθη στο Paperclip σχέδιο, ήταν προστατευόμενος. μέσα στο αεροπλάνο από γερμάνια προς ΗΠΑ ήταν πολλοί Ναζί επιστήμονες που εργάζονται τόσο για τη NASA όσο και για CIA,
Μυστική Υπηρεσία.
ο Otto ήταν αυτός που σκότωσε τον Tesla, από στραγγαλισμό της έκτης Γενάρη του 1943.
Σύμφωνα με τον Otto, ο ίδιος και Gehlen ξεγελαστούν τον Tesla, ετοίμασαν μια παγίδα για τον ίδιο, μια ημέρα πριν είχε κάνει την κατάρτιση εγγράφως της πιο σημαντικές ανακαλύψεις του. Μετά τη δολοφονία, έκλεψαν όλα τα έγγραφα και τα παράδωσαν στον Χίτλερ. (Σημείωση: είναι σαφές ότι ο στρατός των ΗΠΑ ανάκτησε αυτό το θησαυρό σύντομα και όλα τα έγγραφα του προγράμματος).
ο Skorzeny ομολόγησε επίσης ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε,
Επίσης ομολόγησε τη σχέση με την οικογένεια του George W. Μπους. 
«Tesla, η ιδιοφυΐα, ο μάγος, ο άνθρωπος έξω από το χρόνο,.
η τεχνολογία των ηλεκτρικών Tesla. τα απόκρυφα, είναι πέρα από το μέσο όρο διάνοιας για να ερμηνευτεί από εμπειρογνώμονες ειδικευμένους αποφοίτους στην κβαντική φυσική και του ηλεκτρομαγνητισμού. ξεχασμένος στα γεράματα, αδέκαρος,ο Tesla δολοφονήθηκε από παράγοντες της ναζιστικής κυβέρνησης,
Η τεχνολογία Tesla παραμένει άγνωστη στο κοινό και αυτή που απευθυνόταν για να βοηθήσει τους ανθρώπους, διοχετεύτηκε μέσα στα μαύρα σχέδια, όπως το πείραμα της Φιλαδέλφειας και το HAARP.
η τεχνολογίας των UFOs είναι σαν του Tesla , όπως είναι το κβαντικό κενό, παράγοντας ενέργειας μηδενικού σημείου. η τεχνολογία του Tesla είναι σε πολλές τεχνολογίες σήμερα εμφανής και μη...
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ !!!!
ΠΗΓΗhttp://mhnpetaslefta.blogspot.com/2013/09/nikola-tesla-cia-edison.html
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/09/nikola-tesla-cia-edison.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters