Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάζοντας ο συνέλληνας,απλός άνθρωπος του Λαού,σαν κι εμάς δηλαδή,τις δηλώσεις του πρώην "μεγαλοστελέχους" του ΠΑΣΟΚ Νίκου Χριστοδουλάκη και τις δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα...


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ..."ΕΛΕΓΧΟ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΝΤ

κάθησε και έγραψε όσα τόσα χρόνια του έτρωγαν τα συκώτια,όπως και όλων των Ελλήνων,όλα αυτά που ενώ τα σκεφτόμαστε,τα σιγομουρμουρίζουμε και βράζουμε στο ζουμί μας σαν τα καβούρια,δυσκολευόμαστε ή και φοβόμαστε τόσα χρόνια να φωνάξουμε δυνατά μην τυχόν και μας ακούσουν οι τοίχοι και μας καρφώσουν στο...σύστημα!

Και ξαφνικά,με το που εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας με τον Ε.Λαμπράκη,τον Α.Βαλσαμάκη,τον Ν.Γεωργαντζά και τ' άλλα παιδιά,ήρθαν τα πάνω κάτω!Σαν μια βόμβα,άνοιξε μια τρυπάρα να,στο κατασκότεινο σπήλαιο που μας έχουν κλεισμένους και μπήκε μέσα άπλετο το ΦΩΣ κι αρχίσαμε να βλέπουμε ποιοί και πως μας δούλευαν τόσους αιώνες,έχοντάς μας αλυσοδεμένους σκλάβους,ξεζουμίζοντας και ρουφόντας ακόμα και την ψυχή μας...Πλέον τους βλέπουμε,τους αναγνωρίζουμε,ξεσκεπάστηκαν και ξεσκεπάζονται στα μάτια μας εμφανιζόμενοι όπως πραγματικά είναι,δηλαδή ένα τίποτα ουσιαστικά!

Και τώρα;...Τώρα λυκόρνια,...τώρα σκουλίκια,...τώρα που βγήκατε στο ΦΩΣ δεν σας γλυτώνει τίποτα,ούτε κι αν γυρίσει η γη ανάποδα!Τώρα κι ο τελευταίος σε γνώσεις Έλληνας που τον είχατε τυφλώσει μέσα στο κατάμαυρο σκοτάδι σας,λούστηκε από το ΦΩΣ και αφυπνίζεται!Δεν θα συνεχίσω άλλο,...αφήνω τον συνέλληνα να σας τα πει,με τον δικό του τρόπο,με τα δικά του λόγια,αυτά τα λόγια που βγαίνουν μέσα από την ψυχή του...Τι κι αν γράφει με λάθη ορθογραφικά;Σημασία έχει το μυαλό και το πως σκέφτεται!Και το μυαλό καθάρματα,την ψυχή,δεν καταφέρατε με τίποτα να την καθυποτάξετε...

Εύγε Συνέλληνα, τα λόγια σου καρφιά στα σάπια κορμιά τους...

Διαβάστε το κείμενο...

0.png
1.png
2.png
viewer (3).png
(Αυτό το κείμενο ο συνέλληνας,ήθελε να το βάλει σαν σχόλιο στην ανάρτηση για τον Χριστοδουλάκη,αλλά η θέση του ήταν μια ανεξάρτητη ανάρτηση.Και πάλι εύγε συνέλληνα Δημήτρη Δημητρακόπουλε.Με ρώτησες,μήπως το έχεις παρακάνει!Όχι συνάνθρωπε,συνέλληνά μας,...ΟΧΙ!.Αυτά τα λυκόρνια μας ξεσκίζουν τις σάρκες,μας πίνουν το αίμα τόσους αιώνες!Αυτά τα τέρατα έχουν στείλει στο χώμα εκατομμύρια ανθρώπους στο βωμό του αισχρότατου κέρδους τους!Και λίγα λες...Ας είναι καλά ο Αρτέμης Σώρρας και όλοι οι συνεργάτες του,που έσπασαν το τοίχωμα της σπηλιάς!...)

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/shetika-me-tis-dhlwseis-hristodoylakh-kai-o-pragmatikos-logos-tw.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters