Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αναστροφή Πόλων Και Το Τέλος Του Κόσμου, Αποδεικτικά Στοιχεία Από Την Νasa(Βίντεο)

Εδώ είναι η απόδειξη που αποδεικνύει την μετακίνηση των πόλων . Είναι από τα αρχεία της NASA
Η κατακλυσμική υπόθεση της μετακίνησης των πόλων δείχνει ότι υπήρξαν ταχείες γεωλογικές αλλαγές στις σχετικές θέσεις των σύγχρονων γεωγραφικών θέσεων των πόλων και του άξονα περιστροφής του πλανήτη, δημιουργώντας καταστροφές, όπως οι πλημμύρες και τα τεκτονικά γεγονότα.

Υπάρχουν στοιχεία της μετάπτωσης και των αλλαγών στην αξονική κλίση, αλλά αυτή η αλλαγή είναι πολύ μεγαλύτερη στις κλίμακες χρόνου και δεν συνεπάγεται σχετική κίνηση του άξονα περιστροφής σε σχέση με τον πλανήτη.
Ωστόσο, αυτό που είναι γνωστό ως αληθινή πολική περιστροφή, η στερεή Γη μπορεί να περιστρέφεται σε σχέση με ένα σταθερό άξονα περιστροφής.
Η έρευνα δείχνει ότι κατά τα τελευταία 200 εκατομμύρια χρόνια συνολικά η αληθινή πολική περιστροφή είναι περίπου 30 ° , αλλά δεν ήταν από τις υπερ-ταχείες αλλαγές στο πόλο της Γης που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Ένας χαρακτηριστικός ρυθμός της αληθινής πολικής περιστροφής είναι 1° ανά εκατομμύριο χρόνια ή και λιγότερο. Μεταξύ 790 και περίπου 810 εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν η υπερήπειρος Ροδινία υπήρχε, δύο βραχείες γεωλογικά φάσεις της αληθινής πολικής περιστροφής μπορεί να έχουν συμβεί. Σε κάθε μία από αυτές, οι μαγνητικοί πόλοι της Γης μετατοπίστηκαν από ~ 55 ° WIKIEPEDIA




Τι προκαλεί τις αλλαγές!



Αναστροφή Πόλων, κοσμικές ακτίνες



Αντιστροφή πόλων, η πηγή της καθολικής γνώσης





Αντιστροφή πόλων έχετε προετοιμαστεί;



Alert Αντιστροφή ηλιακών πόλων νέα δεδομένα



Alert Αντιστροφή πόλων - Δύο Ήλιοι



Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters