Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Μια σοβαρή και εμπεριστατωμένη πρόταση για Ανάπτυξη και Εκκαθάριση!

 
Αγαπητέ Αρτέμη,
Το ότι δεν έπαψα να αναζητώ στα παραχωμένα κατάστιχα τους κράτους που κατ' ευφημισμό μας το δηλώνουν "Ελληνική Δημοκρατία", αλλά πρόκειται για κρατικό ίδρυμα τραπεζικών κυκλωμάτων αλλογενών, το οφείλω κατά κύριο λόγο στην κατάθεση - προστασία των ομολόγων υπέρ αυτού του κράτους που είμαι υπήκοος και αγωνίζομαι να γίνω εγώ και οι λοιποί μας, Πολίτες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αγώνας έχει πολύ περισσότερα χρόνια ιστορίας από όσα φαίνονται. Δεν μπορούσα μόνος να βρώ τη ψυχική δύναμη σε επίπεδο που να διατηρείται ενεργή σε συνεχόμενη βάση, χωρίς να έχω την παρουσία του Αρτέμη, των μελών της EI E.N.D. και όλων των λοιπών εθελοντών. Ο Αγώνας είναι μοναχικός και ομαδικός ταυτόχρονα, αλλά θα πρέπει να κοινοποιήσουμε την πραγματική απειλή που είναι η κατάργηση της Ελληνικής Δημοκρατίας και η μετατροπή της σε ανώνυμη εταιρία τύπου Γερμανίας όπου δεν υπάρχει κρατική εγγύηση για τίποτα και όλα είναι στα χέρια ιδιωτικών εταιριών που ανήκουν σε λίγους Ερυθράσπιδους.
 

Το ότι τα στελέχη αυτής της κρατικής οντότητας προέρχονται από μετρημένες σχολές εντός και εκτός Ελλάδος, το έχεις καλύψει, το γνωρίζω σε βάθος ονομάτων , θέσεων και κεφαλαίων που αλληλοϋποστηρίζονται. Έτσι και αλλιώς τους έζησα από πολύ κοντά τους περισσότερους από αυτούς που λυμαίνονται την χώρα, ξέρω όσα δεν θέλουν εκείνοι να θυμούνται, και όσα δεν θέλουν να ακούγονται. 
Είδα τραπεζέμπορους να μου λένε ότι ψάχνουν για εργασία, αφού είχαν ήδη εκτελέσει ανθελληνικούς σκοπούς και ληστείας εις βάρος της χώρας μας, έχουν και Ελληνικά διαβατήρια οι εν λόγω μάγκες, αλλά "κόκκινα αφεντικά". Περίμεναν πως και πως για την επόμενη αποστολή τους, να κατακλέψουν ό,τι Ελληνικό υπάρχει.


Προχθές έμαθα από κουβέντες σε κοινωνικές οικογενειακές συγκεντρώσεις, ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ήδη λειτουργικές μονάδες αρτοβιομηχανιών στην Νότια Αφρική (εκεί που κάποιοι του ίδιου συναφιού έκαναν εμπόριο διαμαντιών μέσα σε παγάκια, χαλίκια και κρυστάλλινα είδη φυγαδεύοντας τις καταθέσεις πολλών ασφαλισμένων). Αλλά έχει και εμπορικό κέντρο στο Dubai που το διαχειρίζεται μέσω εταιρίας. 

Αυτούς και όλους όσους συνδέονται με αυτούς ως δωροδόκες ή δωρολήπτες, έχουμε βάλει να ξεκαθαρίσουμε, να βγάλουμε όλα τα κλεμένα που τα μετατρέψαν και σε ομόλογα ανώνυμα, ώστε να είναι αυτοί που δεν θέλουν να κουρέψουν το χρέος της Ελλάδος για να μη χάσουν τα κλεμένα, αυτοί που τα διοχέτευσαν μέσα από ξένης βάσης εταιρίες αλλά με δικό κους ιδιοκτησιακό καθεστώς, που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν ακάθεκτοι να κλέβουν τους Έλληνες, να τα δίνουν στις τράπεζες που έχουν έδρα την Ελλάδα και είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, και να τα χρεώνουν στους λογαριασμούς του Δημοσίου Ελληνικού Χρέους, που ο καθένας μας καλείται να πληρώσει φόρο ώστε να ξεχρεώσει ο κάθε Τραπεζίτης. 
Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ φτωχή χώρα, έτσι μας δίδασκαν , κανόνιζαν να κλέβουν τον πλούτο της συχνά, για να μήν καταλάβουμε καμιά μεγάλη διαφορά μέσα σε λίγα χρόνια.
Το φυσικό αέριο της Ελλάδος έχει σημερινό κόστος εξόρυξης στα 3 δολάρια, αλλά οι μονοπωλειακές συμβάσεις των πολιτικών με λίγες οικογένειες μας επιβάλλουν την τιμή εισαγωγής στα 12 δολάρια. Και από εκεί και πάνω έχουμε όριο για να βρούμε τη λιανική τιμή.
Η δυνατότητα παραγωγής, μεταποίησης και εξαγωγών της μικρής αυτής χώρας είναι τεράστιας οικονομικής κλίμακος. Από την αγροτική παραγωγή που δύναται χωρίς αρωγή, από την γεωθερμία και την γεωργική και ιαματική της εκμετάλλευση, από την υποχθόνια αποθήκη μετάλλων και ορυκτών, από την ορεινή παραγωγή κτηνοτροφικών και αγροτικών προϊόντων, από την εκμετάλλευση κάθε ροής ύδατος και την καθαρή μετατροπή της σε ηλεκτρική ενέργεια, από την ηλιακή ενέργεια που μπορεί να δίνει ηλεκτρισμό με ταυτόχρονη μόνωση θερμοκηπίων και την 4 φορές το χρόνο παραγωγή κηπευτικών, με την εκμετάλλευση δασικών και ορεινών περιοχών για την ελεγχόμενη παραγωγή ξυλείας, σαλιγκαριών και μανιταριών, από την παράλια και ενάλια εκμετάλλευση άγονων μέχρι στιγμής χαρακτηρισμένων νήσων και βραχωδών θαλάσσιων περιοχών για την παραγωγή ιχθύων και κάθε είδους μαλάκιων, που όλες αυτές οι πρωτογενείς μονάδες θα είναι πηγή για τις κατά τόπους μεταποιητικές μονάδες που με τη σειρά τους θα προμηθεύουν τις εξαγωγικές και εμπορικές μονάδες, πείτε μου ποιος είναι ο Λόγος που μας κάνανε οι κλέφτες και εκμεταλλευτές πολιτικοί να νιώθουμε φτωχοί και να ζούμε με ανέχεια.

Αντί να κλαίμε για τις πράπεζες που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, ας αναλογιστούμε την δυνατότητα σύνθεσης τοπικών πιστωτικών συνεταιρισμών ανά δήμο, ή και κοινότητα, και την μεταφορά των δανείων από τις ξένες τράπεζες στους γείτονες και συμπολίτες μας. Μήπως ρωτήσετε που θα βρούν τα εκατομμύρια οι τοπικοί φορείς πίστωσης; Απλό είναι : εκεί που τα βρίσκουν και οι μεγάλες τράπεζες . Δείτε ότι μια τράπεζα έχει άνοιγμα δανείων περί τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά κάποιος μπορεί να την αγοράσει με 50 εκατομμύρια ευρώ. Τί λέτε να γίνεται με τη διαφορά; Λέτε οι τράπεζες να δανείζουν τα δικά τους κεφάλαια; Ξανασκεφτήτε το.
Και για να μή λέω πολλά, απλά βάλτε στόχο να πάμε μαζί με τον Αρτέμη και να καθαρίσουμε όχι μόνο ακτές και θάλασσες, αλλά όλη την χώρα από την σαπίλα και την ξενοκρατία. Μετά από την λήξη του λογιστικού ελέγχου για τα χρέη της Ελλάδος και την επαναφορά της νομιμότητας στις συναλλαγές, θα έχουμε και πρόσβαση σε πολλές επενδυτικές δυνατότητες που δεν θα έχει δικαίωμα καμιά ξένη επιτροπή ανταγωνισμού να μας απαγορεύσει. Αν θα θέλουν τότε ας μας ανταγωνιστούν στις παραγωγικές ιδέες και εκμεταλεύσεις, όχι στην νομομοφανή απαγόρευση των επενδύσεων στην Ελλάδα από τους Έλληνες.
Και τότε θα δείτε αν χρειάζεται βοήθεια από ποιον σε ποιον.
Διαδώστε το μήνυμα να ανοίξει ο λογαριασμός με τα $600bn , και να είστε σίγουροι ότι έχουμε όχι απλά δυνατότητα αλλά και ικανότητα να επενδυθούν όλα τα διαθεσιμα.
Μετά τιμής 
Βασίλειος Σωτήρας

...........................................................
Σχετικό θέμα:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την πένα!Θα χρειαστώ μόνο υπογραφές!

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08/mia-sobarh-kai-emperistatwmenh-protash-gia-anaptyxh-kai-ekkathar.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters