Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Συγκαλείται εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Συγκαλείται εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ 

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών συγκαλείται εκτάκτως απόψε, για να συζητήσει την κατάσταση στην Αίγυπτο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και χιλιάδες τραυματίστηκαν, όταν ο στρατός και η αστυνομία επενέβησαν, για να διαλύσουν διαδηλωτές που απαιτούσαν να αποκατασταθεί στην εξουσία ο ανατραπείς εκλεγμένος ισλαμιστής πρόεδρος, Μοχάμεντ Μόρσι.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας θα ενημερωθεί κεκλεισμένων των θυρών για την κατάσταση από τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Γιαν Έλιασον, στις 17:30 ώρα Ανατολικής Ακτής ΗΠΑ (00:30 την Παρασκευή, ώρα Ελλάδας).
Την έκτακτη σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ ζήτησαν από κοινού η Γαλλία, η Βρετανία και η Αυστραλία, τρία κράτη-μέλη του Συμβουλίου.
Η υποστηριζόμενη από το στρατό μεταβατική κυβέρνηση διέταξε να διαλυθούν οι καταυλισμοί των ισλαμιστών διαδηλωτών, μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξι εβδομάδες μετά την ανατροπή του Μόρσι.
Σύμφωνα με τις αρχές, στα επεισόδια βίας που σημειώθηκαν χθες στη χώρα, έχασαν τη ζωή τους 578 άνθρωποι.
Χθες, σε μία πρώτη αντίδραση του Οργανισμού, ο Γενικός Γραμματέας του καταδίκασε το λουτρό αίματος στην Αίγυπτο, ενώ σήμερα η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νάβι Πιλάι, απαίτησε να διεξαχθεί έρευνα για όσα έπραξαν οι δυνάμεις των αιγυπτιακών υπηρεσιών ασφαλείας.
Την κατεπείγουσα σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ είχε, επίσης, ζητήσει η Τουρκία.
enikos.gr 
 
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/08/blog-post_2508.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters