Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΕΛ-ΛΑΣ (ΒΡΑΧΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ)...

END.jpg
ΕΛ-ΛΑΣ (ΒΡΑΧΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ)
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Ενα εμπεριστατωμένο κείμενο με αναφορές στην Αθάνατη Ελλάδα, τις αξίες του Ελληνικού Ανθρώπου, και την προσφορά χρηματιστικής του Αρτέμη Σώρρα και του Συμβουλευτικού Οργανισμού ΕΙ-ΕND πρός την πατρίδα Ελλάδα.
Aπό τον ΛEΩΝΙΔΑ ΑΘΑΝΑΤΟ 123.
Ενα ενδεδειγμένο κείμενο, για αποστολή με emails, προς ενημέρωσιν γνωστών και φίλων.

Φίλες και φίλοι συνελληνίδες και συνέλληνες,

Για όσους δεν γνωρίζουν, η λέξη ΕΛΛΑΣ είναι σύνθετη από το ΕΛ, που σημαίνει φως, εξ ου και ήλιος-έλιος, δηλαδή φωτεινός. Το ΛΑΣ σημαίνει λίθος, εξ ου και λατομείο (λας και τομή). Κατ' επέκταση σημαίνει η γη των ΕΛ, δηλαδή η γη των Θεών ή ο βράχος των Θεών.
Ο Γκαίτε είχε γράψει 'ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα'.
 

Φίλες και φίλοι συνέλληνες, οι Έλληνες διέδωσαν αφιλοκερδώς σε όλη την ανθρωπότητα τις τέχνες, τα γράμματα, τον πολιτισμό, τις επιστήμες, τη μουσική, τα μαθηματικά. Η Ελληνική γλώσσα είναι η μητέρα όλων των γλωσσών, είναι η μόνη γλώσσα, η οποία είναι μαθηματική (ΑΡΙΘΜΟΙ=ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ=ΝΟΜΟΙ=430) και κατ' επέκταση συμπαντική. Είναι η μοναδική γλώσσα , η οποία είναι εννοιολογική, δηλαδή το αίτιον με το αιτιατόν, που εκφράζει η κάθε λέξη, είναι το ίδιο το περιεχόμενό της (της λέξης).
Είναι η μόνη γλώσσα, που μπορεί να δημιουργήσει φράση μόνο με φωνήεντα, όπως για παράδειγμα 'Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει', δηλαδή σαν την αυγούλα να είσαι πάντα γιέ μου.
Ας περάσουμε στο θέμα, το οποίο θέλω να θίξω και να μοιραστώ μαζί σας.
Γιατί η Ελλάς βάλλεται και χτυπιέται πανταχόθεν, από σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, ως η χείριστη χώρα, που επικρατεί η διαφθορά, που οι Έλληνες δεν εργάζονται και χρωστούν τα περισσότερα από όλους τους λαούς;
Γιατί ξεκίνησαν την παγκοσμιοποίηση τους, που βέβαια κανείς από τους λαούς δεν ερωτήθηκε, από την Ελλάδα και την Κύπρο;
Tί φοβούνται από εμάς;
 

Θυμηθείτε τα λόγια του Κίσινγκερ. Εξ άλλου η Ελλάδα είναι μικρή χώρα για να πράξει μια ατιμία.
Φίλες και φίλοι συνέλληνες από επίσημα στοιχεία της CIA του 2010, που μας έδειξε ο Δόκτωρ και Πρόεδρος του Συμβουλευτικού Οργανισμού ΕΙ-ΕΝD( End National Dept, δηλ. Τέλος Εθνικού Χρέους) ή αλλιώς 'Ellas never dies', δηλαδή η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, Εμμανουήλ Λαμπράκης, η Ελλάδα χρωστούσε τα λιγότερα από όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. Σκόπιμα ο Γεωργίου, Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας), ανέβασε το έλλειμμα και κατόπιν ο ΓΑΠ με δόλιο τρόπο κατάφερε με ψέματα να μας βάλει στο ΔΝΤ.
Η απάντηση μου είναι ότι κανείς Έλληνας πολιτικός δεν κυβέρνησε την Ελλάδα μετά τον Ιωάννη Καποδίστρια, γι' αυτό και τον δολοφόνησαν.
Όλοι οι Έλληνες πολιτικοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ήσαν δοσίλογοι, μη Έλληνες, εκπαιδεύτηκαν στο εξωτερικό γι' αυτό το λόγο, δηλαδή να έρθουν στην Ελλάδα να κυβερνήσουν, προασπιζόμενοι τα συμφέροντα των επικυρίαρχων και ουδόλως τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, ως όφειλαν, παρόλο που ο Ελληνικός Λαός, καθώς είναι μεγαλόκαρδος, τους ψήφιζε, πιστεύοντας τα ψεύτικα λόγια τους.
Τον είχαν βάλει και στο τριπάκι, κομματιάζοντας τον με τα κόμματα, που όπως το λέει και η λέξη κομματιάζει, μη μπορώντας ποτέ ο Έλληνας να συνενωθεί και να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του. 

Από το 1841, έτος ιδρύσεως της Εθνικής Τραπέζης, το 55% των μετοχών ανήκει στους Rothschild (με αγγλική, ως είθισται, προφορά Ροθτσάιλντ- από την γερμανική λέξη roth=κόκκινο και την λέξη schild=σήμα ) η οποία είναι μία από τις 13 οικογένειες των επικυρίαρχων που ρυθμίζουν τις τύχες των λαών παγκοσμίως και τώρα πλέον τους ανήκει το 95% των μετοχών. 
Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω επί του θέματος.

Η απάντησή μου σε όλη αυτή την επίθεση την οικονομική και κυρίως για μένα ηθική, εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου, δεν είναι τυχαία.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιατί αλλιώς θα κουτουλούσαν οι πλανήτες μεταξύ τους, όπως λέει και στα λεγόμενά του ο Αρτέμης Σώρρας. 
Θέλουν να καθυποτάξουν τον Έλληνα πρώτα, γιατί είναι ο μόνος λαός που φοβούνται πραγματικά, γιατί όπως μας διδάσκει η ιστορία από την αρχαιότητα προσπαθούσαν να υποτάξουν τους Έλληνες. Από την γνωστή ιστορία, που διδαχθήκαμε στα σχολεία, με τους Περσικούς πολέμους (εδώ αξίζει κανείς να ανατρέξει στην Παλαιά Διαθήκη, στο περί Εσθήρ, να την μελετήσει διεξοδικά για να καταλάβει ποιος ήταν ποιός και πώς ξεκινάει όλη η ιστορία) και μέχρι τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ακόμα για όσα χρόνια παρέμεινε η Ελλάδα υπό ξένο ζυγό, δεν πτοήθηκε, διατήρησε το ηθικό, το ελληνικό πνεύμα, την ομοψυχία, την ενότητα και αναστήθηκε μέσα από τις στάχτες της. 
Παραμένει επικίνδυνος ο ελληνικός λαός γι' αυτούς, γιατί ακόμα δεν έχει καμφθεί και προσπαθούν μάταια να τα καταφέρουν, με οικονομικό τρόπο να τον υποτάξουν.

Μου έρχονται στο νου τα λόγια του Νικόλαου Καζαντζάκη, που ζήτησε ο ίδιος να γραφούν στον τάφο του. 'Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, Είμαι λεύτερος'. Ελπίζω, σημαίνει εύχομαι να συμβεί κάτι, το οποίον έχει πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Αν αφαιρέσουμε τον παράγοντα της πιθανότητας καταλήγουμε στην αποδοχή της βεβαιότητας αυτού που πρόκειται να συμβεί. Έτσι λοιπόν αν επικεντρωθούμε σε ένα ΣΤΟΧΟ με σφοδρή επιθυμία συμβαίνει το 'ακατανόητο', ο στόχος να μετακινείται προς εμάς. Δεν εξαρτώμεθα πλέον από την πιθανότητα. Απολαμβάνουμε την πλήρη ελευθερία της δικής μας βουλήσεως. 
Άρα θα πρέπει να προσδοκούμε και να είμαστε βέβαιοι για το μέλλον μας, έστω και ένας Έλληνας να μείνει, ισοδυναμεί με απείρους, αν είναι ενάρετος. 'Είς εμοί μύριοι εάν άριστος ή', είχε πει ο Ηράκλειτος.
 

Δεν φοβόμαστε, γιατί το αντίθετο του φόβου, δεν είναι η αφοβία. Εις εκ των τριακοσίων ομοίων Λακεδαιμόνιων, που πολέμησε στις Θερμοπύλες και έμεινε Αθάνατος, ο οποίος διακατεχόταν από αρετή και είχε τιμηθεί για την ανδρεία του, γνωστός για την απάντηση που έδωσε στον απεσταλμένο του Ξέρξη όταν για να τους εκφοβίσει, τους είπε ότι όταν ρίχνουν τα βέλη τους οι Πέρσες καλύπτουν τον ήλιο, η απάντηση που έδωσε ήταν 'καλύτερα γιατί θα πολεμήσουμε υπό σκιάν', ο Διηνέκης, μετά από ώρες συζητήσεων είχε αποφανθεί ότι το αντίθετο του φόβου είναι η ΑΓΑΠΗ.
Η αγάπη για τον διπλανό πολεμιστή που βρίσκεται στα δεξιά μας και τον προστατεύουμε με την ασπίδα στην οπλιτική φάλαγγα, μόνο αυτή είναι ικανή να μας κρατήσει άφοβους, ούτως ώστε να τον προστατεύσουμε και ούτω καθεξής για να μην σπάσει η γραμμή.
Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει όλοι οι Έλληνες να συνενωθούμε, χωρίς κόμματα, χρώματα, δόγματα, πρώτα από όλα Έλληνες και χωρίς αρχηγούς, που ονειρεύονται θώκους, αξιώματα και καρέκλες.
Είμεθα όλοι ίσοι μεταξύ μας.
Ο Ηρόδοτος είχε πει ' Όταν ομονοούν οι Έλληνες είναι δύσκολο να τους καταβάλει ο κόσμος όλος ενωμένος'. 
Ο Θουκυδίδης είχε πει 'ούς νυν υμείς ζηλώσαντες και το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ' ελεύθερον το εύψυχον κρίναντες μη περιοράσθε τους πολεμικούς κινδύνους' , δηλαδή αυτούς λοιπόν, εσείς τώρα να τους μιμηθείτε, και με τη σκέψη ότι ευδαιμονία είναι η ελευθερία, ελευθερία δε η τόλμη, μην τρομοκρατείσθε από τους κινδύνους του πολέμου.
 

Όταν μιλάμε για ευτυχία, δεν μπορούμε να μιλάμε για ατομική ευτυχία, αλλά για κοινωνική ευτυχία, γιατί αν οι περισσότεροι γύρω μας πεινούν και δεν έχουν τα προς το ζην, αυτομάτως η κατάσταση αυτή επηρεάζει και τους υπόλοιπους. 
Στον κόσμο υπάρχει ένα αγαθό πιο πολύτιμο απ΄ τη ζωή, πιο γλυκό από την ευτυχία, η ελευθερία, είχε πει και ο Καζαντζάκης. Επομένως πρέπει να επικεντρωθούμε στην απελευθέρωση της Ελλάδας από το ΔΝΤ και τους <<Ευρωπαίους>> φίλους μας, διότι από το 2010 και το πρώτο μνημόνιο, που υπόγραψαν οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, έχουμε απολέσει την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα και είμεθα έρμαια στα βρωμερά χέρια των επικυρίαρχων του πλανήτη.
 

Η μόνη πραγματική και αληθινή λύση κατ' εμέ είναι η πρόταση του Αρτέμη Σώρρα και των 600 δις δολλαρίων, που έχουν κατατεθεί από τις 28 Σεπ 2012 στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας και είναι ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου 3Α, τα οποία είναι άμεσα ρευστοποιήσιμα μέσω του CDR συστήματος αρκεί να γίνει ο έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες. 
Υπάρχουν τα έγγραφα με αρ. πρωτοκόλλου 2615 στις 2-11-2012 από τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Μεϊμαράκη στο Υπ. Οικονομικών, διότι δήλωσε ότι δεν είναι αρμόδιος και το Υπουργείο με την σειρά του με αρ. πρωτοκόλλου 09927 στις 3-11-2012 στην Τράπεζα της Ελλάδος, στην 23η Δνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και στον Αν. Γεν. Δντη του ΟΔΔΗΧ (Οργανισμό δχσης δημοσίου χρήματος) και όλοι κωφεύουν και ούτε επαληθεύουν, ούτε διαψεύδουν, γιατί ακόμα και η διάψευση θα έδινε αφορμή για σχόλια. Μέχρι και μήνυση στις 28-11-2012 κατέθεσε ο Σώρρας στους 302, 300 βουλευτές, Στουρνάρα και Παπούλια , 950 σελίδων για εσχάτη προδοσία, παράβαση καθήκοντος και κακουργηματική απιστία, διότι δεν έλαβε καμία απάντηση από τους ανωτέρω αρμόδιους για τον έλεγχο και κανείς τους δεν τον μήνυσε ή δεν εφάρμοσαν νόμο που υπάρχει πριν το 1940, που κατά καιρούς έχει εφαρμοστεί, για αναφορά ψευδών στοιχείων και να τον συλλάβουν;
 

Εάν τα ομόλογα ήταν πλαστά η Αμερική με τις μυστικές της υπηρεσίες δεν θα συνελάμβαναν την ίδια στιγμή τον Σώρρα να τον οδηγήσουν στο Γκουαντάνεμο, μετά από τόσες εμφανίσεις του ιδίου στα τηλεοπτικά κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς; 
Γιατί δεν απαντούν; Tί φοβούνται;
 

Γνωρίζουν ότι τα ομόλογα είναι αληθινά αλλά δεν τα αγγίζουν, γιατί ο Σώρρας και η END έχουν βάλει όρους πρώτον ότι θα κάνουν έλεγχο του χρέους, το οποίο δεν ξεπερνά τα 50 δις ευρώ και δεύτερον ότι θα ελέγξουν όλους όσους διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα από την μεταπολίτευση και μετά και είναι αυτό που πραγματικά τρέμουν;
Μήπως δεν μπορούν να ελέγξουν γιατί κανείς από τους κυβερνώντες δεν θέλει την απελευθέρωση της Ελλάδος, γιατί έχουν ξεπουληθεί στα αφεντικά, που τους ανέβασαν στην εξουσία δίνοντάς τους χρήμα και θέσεις κλειδιά; Πρέπει να αναρωτηθούμε, κατά πόσο Έλληνες είναι; 
Τι κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα, που κομματιάζουν τον ελληνικό λαό και έχουν ενημερωθεί με επίσημα έγγραφα για τα ομόλογα και χτυπιούνται και ωρύονται για τις ενέργειες τις τρικομματικής κυβέρνησης, τώρα πλέον δικομματικής, που έχουν φτάσει τον λαό σε εξαθλίωση, πείνα, αυτοκτονίες, ναρκωτικά, πορνεία και τα συνακόλουθα της όλης αρνητικής κατάστασης, να μην κάνουν ούτε μία επερώτηση στη Βουλή; 
Επιδιώκουν αυτοί να μας σώσουν με τον δικό τους τρόπο επειδή έχουν κοινοβουλευτική εξουσία και εξελέγησαν με την ψήφο του λαού; 
Κατά πόσο είναι και αυτοί καθαροί και σε τί αποβλέπουν και τί επιδιώξεις έχουν και ποιούς εξυπηρετούν;

Η εξουσία που κερδίζει με ανήθικα μέσα δεν χρησιμοποιείται για το καλό του ανθρώπου και του λαού. 
Για να απελευθερωθούμε πρέπει να γίνει συνένωση των Ελλήνων, να απαιτήσουμε από τους κυβερνώντες να ελέγξουν την προσφορά, η οποία είναι για 100 χρόνια με 0,5% επιτόκιο και όχι 0%, λόγω αγγλικού δικαίου, και είναι η πλέον συμφέρουσα, η οποία θα μας βγάλει από τη δίνη, θα επανέλθουμε στην προ κρίσεως εποχή, χωρίς να χρωστάμε πουθενά, τότε και μόνο τότε θα υπάρξει ανάπτυξη. 
Προϋπόθεση είναι η γενναιότητα ή η τόλμη, όπως είπαμε παραπάνω.
 

Γενναία πράξη, δεν είναι η επανάσταση, αλλά η ενημέρωση, να αφιερώσουμε χρόνο για να αντιληφθούμε τί συμβαίνει, πριν βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και όχι ακούγοντας τα διάφορα παπαγαλάκια, που λένε αυτά που λένε, επειδή εκτελούν έμμισθη και διατεταγμένη αποστολή των αφεντικών τους. 
Και με τη σειρά του ο καθένας, εφόσον πεισθεί να ενημερώσει τον αδελφό, τον φίλο, τον γονιό, για να γίνουμε χείμαρρος και ποτάμι και να καθαρίσουμε την Ελλάδα. Θα είναι βέβαια πιο εύκολη η συνένωση, εάν αφήσουν τον Αρτέμη Σώρρα να αγοράσει οτιδήποτε, γιατί οι προσφορές που έχει κάνει είναι πολλές, όπως για παράδειγμα η αγορά της Ολυμπιακής, με πολύ περισσότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη προσφορά και η απάντηση του Αλμούνια, ως Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνιστικότητας της Ευρώπης ήταν: «πολύ καλή η προσφορά σας, αλλά δεν έχετε γνώσεις περί αεροπορικών εταιριών». 
Είναι δύσκολο να γράψω όλες τις προσφορές που έχει κάνει (π.χ με το ΙΚΑ, Εθνική Τράπεζα, Financial Bank και ένα σωρό άλλες, αλλά κάθε φορά που ακούγεται το όνομα του, πέφτει σύρμα, όπως λέμε στην καθομιλουμένη, γιατί γι' αυτούς είναι το αντίπαλο δέος (τώρα κατά πόσο έχουν δέος αυτοί, που κρύβονται στις φωλιές τους, είναι άλλο θέμα), γιατί αν τον αφήσουν θα γκρεμίσει όλο το οικοδόμημα, που χτίζουν εδώ και χρόνια με την παγκοσμιοποίηση, που θέλουν τον Άνθρωπο να είναι νούμερο. 
Τώρα πλέον και ο πιο αφελής καταλαβαίνει τί συμβαίνει και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από τα όσα σχεδιάζουν στην Ελλάδα, με απολύσεις, μειώσεις μισθών, φορολογία, ούτως ώστε να μην αφήσουν δείγμα λίπους στα οικονομικά μας, για να είμαστε πλέον ανίσχυροι να αντιδράσουμε και να μας επιβάλουν να εργαζόμαστε για 300 και 500 ευρώ.
Γνωρίζουν ότι εάν απελευθερωθεί η Ελλάδα και η Κύπρος, αυτό θα λειτουργούσε ως ντόμινο σε όλους τους λαούς του πλανήτη και γι' αυτό τον λόγο παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. 
Για την ιστορία σκεφτείτε σε ποιούς τελικά χρωστάνε 192 από τις 193 χώρες του ΟΗΕ; 

Και στη Μεγαλόνησο, την Κύπρο μας, έχει καταθέσει ο Σώρρας 48,9 δις δολλάρια, με 0% επιτόκιο, πριν βέβαια υπογράψουν με τους Διεθνείς τοκογλύφους, καθώς και πολλές προσφορές και σε ρευστό και για την ανακεφαλαιοποίηση της Λαϊκής Τράπεζας. Αξίζει να ερευνήσετε το θέμα, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ας μας απαντήσουν οι έχοντες υποψίες και θεωρούν μη σοβαρές αυτές τις προσφορές, γιατί ο Σώρρας και ο Οργανισμός ΕΙ-END, πριν μπει και η Κύπρος στο ΔΝΤ, ευρίσκοντο επί σαράντα λεπτά μέσα στην Βουλή των Αντιπροσώπων, παρουσία των καναλιών MEGA, ANT, EXTRA και ΡΙΚ, τα οποία δεν έδειξαν τίποτα, ήταν στο παρά πέντε να υπογράψουν με τους ΕΙ-END, αλλά τελευταία στιγμή όλα ανετράπησαν. 
Πόσες πιέσεις έγιναν στους εκεί βουλευτές και από ποιούς για να μην υπογράψουν με τους ΕΙ-END;

Θυμίζω η διαφορά της ψηφοφορίας ήταν 29-27.Και ένα τελευταίο ανατρέξτε στην εκπομπή 'Μυστικά Περάσματα', στο Κοntra channel, στις 9-11-2012, που μέλη του Οργανισμού ΕΙ-END, δείχνουν φωτογραφίες από επίσημη πρόσκληση που τους είχε γίνει από τον ΟΗΕ, για να βοηθήσουν άλλες χώρες του Νοτίου ημισφαιρίου, με φωτογραφίες τους και διακεκριμένο οικονομολόγο, ο οποίος πιστοποιεί την εγκυρότητα των ομολόγων, καλεσμένος βέβαια της εκπομπής και του Δημοσιογράφου. 
Έχουν ήδη βοηθήσει τρεις χώρες και μία εξ΄ αυτών το Έθνος των Μαορί στη Νέα Ζηλανδία με 50 δις δολλάρια και οι οποίοι είχαν κάνει και αυτοί με τη σειρά τους πρόταση να βοηθήσουν την Κύπρο ύψους της τάξεως των 17,5 δις δολλαρίων. Λόγω Σώρρα βεβαίως. 
Για την ιστορία οι Μαορί θεωρούν τους εαυτούς τους απογόνους του Μ. Αλεξάνδρου, πολέμησαν δε με ένα Σύνταγμα στη Μάχη της Κρήτης στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και είχαν τις περισσότερες απώλειες καθώς το 80% του στρατεύματος τους σκοτώθηκε στην Κρήτη.
Ας αναρωτηθούμε κατά πόσο θεωρούμε τους εαυτούς μας Έλληνες, μελετώντας την ιστορία μας, γιατί χωρίς ιστορία είμαστε καταδικασμένοι να αφανιστούμε, ας ερευνήσουμε πρώτα πριν καταδικάσουμε κάποιον και ας ενωθούμε. 
'Η ισχύς εν τη ενώσει' (δηλ. όπου υπάρχει ομόνοια, υπάρχει δύναμη), είχε πει ο Λυκούργος, γιατί μονό έτσι δεν θα είμαστε έρμαια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και Υπνωτίσεως, εφόσον δεν υφίσταται αληθινή δημοσιογραφία, γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι των μεγάλων καναλιών εκτελούν εντολές των αφεντικών, που τους πληρώνουν και όχι μόνο δεν βγάζουν τις αληθινές ειδήσεις, αλλά λένε ψέματα μονίμως στον ελληνικό λαό, καθώς και των πολιτικών μας, που δεν τους αρμόζει να μας εκπροσωπούν, αφού κωφεύουν και δεν ελέγχουν την πρόταση Αρτέμη Σώρρα.
Για τελευταίο άφησα τη δίκη, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις 28 Ιουνίου στο Η΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κτήριο προκάτ, αίθουσα 1, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου ο -πλέον- Υπ. Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, Ι. Δαραβίγκας και Γοργίας Ψυλλάκης, είχαν καταθέσει μήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα και Εμμ. Λαμπράκη Προέδρου του ΕΙ-END για διασπορά ψευδών ειδήσεων για ότι αφορά στην πρόταση χρηματοδότησης προς την Ελλάδα (600 δις), με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ξεσηκωμό των πολιτών και την παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Συντάγματος.
Ο Γεωργιάδης δεν παρευρέθηκε, γιατί όπως είχε αναρτήσει στο προσφιλές του μέσον το twitter, δεν εκλήθη από τον Εισαγγελέα (μήπως για να τον προστατεύσουνWink. Έπρεπε να ήσαν παρόντες όμως αυτός και ο δικηγόρος του ο Θάνος Πλεύρης για να υποστηρίξουν αυτά που τόσο σθεναρά και επίμονα και με υβριστικό τρόπο καταδίκαζαν την πρόταση Σώρρα στα κανάλια και το διαδίκτυο. Ενώ απειλούσε καιρό τώρα ότι θα πολεμήσει για την αλήθεια, την ώρα της αλήθειας δεν ήταν παρών.
Για την ιστορία η δίκη που κράτησε 4μιση ώρες και παρευρέθηκαν από Αμερική τόσο ο Θεματοφύλακας Gregory Pappas όσο και ο Τραπεζίτης από τον Καναδά Aντώνιος Διαμαντόπουλος κατέθεσαν όλες τις αποδείξεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ενώπιον του σεβαστού δικαστηρίου και όλων μας που είμεθα παρόντες (πάνω από 600 άτομα), μέσα και έξω της αιθούσης, μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι ο έλεγχος των ομολόγων γίνεται σε μερικά λεπτά εφόσον δοθεί η άδεια από τον νόμιμο δικαιούχο (τον Σώρρα δηλαδή, γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί, π.χ δημοσιογράφος να κάνει έρευνα για την ύπαρξη των χρεογράφων, όπως ισχυρίζονταν μερικοί από δαύτους κατά καιρούς στα Μ.Μ.Εξαπάτησης) και σε επτά τραπεζικές ημέρες θα πιστωνόταν ο λογαριασμός και θα ρευστοποιούνταν άμεσα τα χρεόγραφα. Το Δικαστήριο αφού συσκέφτηκε κατά το νόμο, αποφάνθηκε ότι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ΑΘΩΟΙ και η συνεδρίαση έληξε.
'Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς'. Μαχάτμα Γκάντι, 1869 - 1948, Ινδός ηγέτης. 
Ο λαός, καθώς και το νερό και η φωτιά είναι όλα ασυγκράτητα.
Για μας που το ερευνήσαμε το θέμα και γνωρίζουμε ότι τα ομόλογα είναι πραγματικά, θεωρούμε καθήκον την ενημέρωση και των υπολοίπων Ελλήνων. 
Το καθήκον είναι η σκιά η οποία ξυπνά μαζί μας το πρωί και αναπαύεται μαζί μας τη νύκτα.
Τελειώνοντας θα κλείσω με τον όρκο από το χορό των Σπαρτιατών του ποιητή Αλkμάνα: 'Άμμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες', δηλαδή 'Εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι'. 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ 123


Για ενημέρωση: www.artemis-sorras.com 
και για επικοινωνία: savegreece.end@yahoo.com

..............................................................................................................
Δείτε όλο το ιστορικό,από την αρχή της εμφανίσεως της E.N.D. στην ετικέτα...end
Κρατήστε σε αρχείο τα πάντα! Είναι η ιστορία της Ελλάδος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters