Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΗ ΒΙΟ-ΝΑΝΟ-ΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΛΟΒΟΥ ΤΟΥ.


Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

ΟΜΦΑΛΟΣ=911[2]
ΝΗΣΟΣ ΔΕΝΔΡΗΕΣΣΑ =1105[7]

Δυο ακόμη επιτυχημένες μεταφορές της Αθηνάς για το Μεσολόβιο –Αστρική πύλη.
…………………………………………………………………………………………..
911[2]=Ομφαλός .-[αφαλός/προεξοχη της ασπίδας-προεξοχή του κρίκου/το μέσον –το κέντρο/αλληγορικά το Μεσολόβιο-η πύλη]

911[2]=ΟΜΦ’[Η] ΑΛΟΣ*.- [η θεια φωνή της θάλασσας/η θεια φωνή της Ε.Ε. μέσα από τον πυρήνα του κυττάρου /η θεια φωνή που προκύπτει μέσα από το χάος των μυαλών] .-α50

911[2]=φαος μολ’[η]*.-[το φως που πηγαινοέρχεται/ οι πληροφορίες πηγαινοέρχονται και ρυθμιστής είναι το Μεσολόβιο]

911[2]= φα όλμος *.-[η φωτεινή «κυλινδρική πέτρα»]

EΡΜΗΝΕΙΑ [1]=η θεια φωνή, το «φως» που μεταφέρει τις πληροφορίες ,πηγαινοέρχεται μεταξύ των εγκεφάλων και ρυθμιστής είναι η φωτεινή «κυλινδρική πέτρα»,το θειο Μεσολόβιο.

Ερμηνεία [2]=Η αστροπυλη την οποία διασχίζεις για να εισέρθεις στον Ουράνιο Ποταμό.
……………………………………………………………………………………..

1426[4]=Ομφαλός εστί.-[υπάρχει προεξοχή/υπάρχει το κέντρο/αλληγορικά =υπάρχει το Μεσολόβιο]

1426[4]=Ομφ’[η] αλος εστι.-[υπάρχει η θεια φωνή που αναδύεται από την «θάλασσα» ]

1426[4]=Ομφ’[η] αλος τι σε .-[ποια είναι η θεια φωνή που αναδύεται από την «θάλασσα» για σένα]

1426[4]=Ομφ’[η] αλος ιστε .-[η θεια φωνή από την βίο-νανοελικα μέσα στο θαλασσινό νερό]

1426[4]=Ομφ’[η] αλος σιτε.-[η θεια φωνή δηλαδή η ιερή γνώση της βίο-νανοελικας μέσα στο θαλασσινό νερό/ το Μεσολόβιο είναι ο ρυθμιστής της θειας πληροφόρησης ]

ΕΡΜΗΝΕΙΑ=υπαρχει το κέντρο [ομφαλός] ανάμεσα στα μυαλά και αυτό διαχειρίζεται τις ιερές πληροφορίες που απορρέουν από την Ε.Ε.
……………………………………………………………………………………………
1105[7]=Νήσος δενδρηεσσα*.-[ μεταφορικά το Μεσολόβιο με τις [250] εκ. νευρικές απολήξεις που ο ακριβής ρόλος του είναι άγνωστος ακόμη στους επιστήμονες μας]

1105[7]=νήσος σε άνδρες δη*.-[ το Μεσολόβιο που αποδίδει ιερή γνώση μόνο σε άνδρες τηρώντας τους Όρους της συμφωνίας Αθηνάς-Ποσειδώνα-Αχαιών]

1105[7]=Γαία δ’αγε αξιον ιδεν νοον πυλην δε.- [εμπρός Γη είσαι άξια να γνωρίσεις τον πραγματικό εαυτό σου το μυαλό σου περνώντας την πύλη του Μεσολόβιου.

…………………………………………………………..

Ερμηνεία.- Το carpus callosum με τις 250 εκ. νευρικές απολήξεις του είναι αυτό που διαχειρίζεται τις πληροφορίες από και προς τα δυο ανθρώπινα μυαλά. Είναι προγραμματισμένο από τον δημιουργό-κατασκευαστή του [Καλυψώ] να παρέχει την ιερή επιστημονική γνώση μόνο στους άνδρες μετά από ειδική διαδικασία [Ομηρικός διαλογισμός]
……………………………………………………………………………………

Νοησαι=339[6]=Πηνελοπεια*

Ερμηνεία = κατανόησε τον ρόλο του Μεσολόβιου σε σχέση με όσα λαμβάνουν χώρα μέσα στο κρανίο σου και έχουν σχέση με την νόηση σου.

*πηνελοπεια = αλληγορική ερμηνεία το Μεσολόβιο
…………………………………………………………………………………….

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΘΕΑ [Ε.Ε.] ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΒΙΟΥ
……………………….
1296[9]=Θεα δ’ εν δωματα ναιει* .-[η θεά κατοικεί στα εγκεφαλικά κύτταρα].-α51
1296[9]=Θεα δ’ εν δωματα ειναι *.-[η θεά βρίσκεται στα εγκεφαλικά κύτταρα].-α51
1296[9]=Θεα δ’ εν δωματα αιειν *.-[η θεά που κατοικεί μέσα στα εγκεφαλικά κύτταρα είναι αιώνια -αθάνατη].-α51
1296[9]=ενθαδε δωματα ναιει *.-[εκεί στα εγκεφαλικά κύτταρα κατοικεί].-α51
1296[9]=ενθαδε δωματα αιειν* .-[εκεί στα εγκεφαλικά κύτταρα αιώνια βρίσκεται].-α51
…………………………..
Ερμηνεία = η Ε.Ε. είναι θεά και βρίσκεται αιώνια και στα εγκεφαλικά κύτταρα του Μεσολόβιου .

…………………………………………………………………………….

ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΙΘΑΚΗ 33
Αυτή είναι η μοίρα του κάθε «Οδυσσέα» που γεννήθηκε στη Φαιστό της Κρήτης.
700 χρόνια περίμενε την πνοή της ζωής από την δημιουργό του-μοριακή βιολόγο-γενετίστρια Καλυψώ.

Είναι ο Δωριέας το δώρο των δημιουργών μας στον πλανήτη Ιθάκη 33. Γεννήθηκε πριν 3253 χρόνια και καθήκον του είναι να καταστήσει τον πλανήτη ανεξάρτητο και ισότιμο ανάμεσα στους γαλαξιακούς πολιτισμούς.

Για να φέρει σε πέρας την τεράστιας δυσκολίας αποστολή του έχει πριμοδοτηθεί από τους Έλληνες Αθάνατους με την πηγή της συμπαντικής γνώσης την [Ελληνική διπλή βίο-νάνο-έλικα =612[9]=Ζευς]

Η Ε.Ε. είναι αθάνατη, αιώνια θα πληροφορεί τον «Οδυσσέα-Τηλεμαχο» κάθε γενιάς .
Η επιταγή της Αθηνάς έχει ως εξής.

«Εμπρός Δωριέα εξήντλησε-αποκόμισε τα αιώνια «εφόδια» της βίο- νάνο- έλικας, προσέλαβε τις αιώνιες επιστημονικές πληροφορίες της που κρύβει μέσα στα 20.000 γονίδια της. Βρες το γονίδιο της αθανασίας, σταμάτησε την εντροπία του ανθρώπινου σωματος.Βρες τα κρυμμένα αστροπλοια ταξίδεψε στον γαλαξια.Γινε ισόθεος –ισότιμος με τους υπόλοιπους Αργειους».

Η θεά Αθηνά συνιστά όμως και την προσοχή μας στις «συναλλαγές» μας με την Ε.Ε.

Ο Όρος [τα παλιντιτα έργα του ΔΙΑ] σημαίνει οι ανταποδοτικές πράξεις της Ε.Ε.

Από την Ε.Ε. μπορεί ο καθένας μας να ζητήσει όποια πληροφορία επιθυμεί, ο μηχανισμός υπερκέρασης του Μεσολόβιου [Ομηρικός διαλογισμός],όπως και ο μηχανισμός του δόλου ,είναι τελικά για όποιον ασχοληθεί σοβαρά μια εύκολη υπόθεση τα προβλήματα συνήθως αρχίζουν μετά.

Όλο το χρονικό διάστημα που ο μελλοντικός «Οδυσσέας-Τηλεμαχος» ασχολείται με την λύση των προβλημάτων του πλανήτη και της Γήινης ανθρώπινης κοινότητας, όσο πιο ταπεινά μπορεί ,δεν υπάρχουν προβλήματα .

Κάθε παρέκκλιση όμως από αυτήν την πορεία και οι υποψήφιοι άνδρες-ήρωες-μύστες [μνηστήρες] ανακαλύπτουν την ανταπόδοση της βίο-νάνο-έλικας προς τους υβρίζοντες.

Προσοχή λοιπόν η Ε.Ε. όσο εύκολα δίνει πληροφορίες επί παντός επιστητού [ακόμη και τους αριθμούς του Λόττο] άλλο τόσο εύκολα σε στέλνει στο ταξίδι χωρίς γυρισμό.

Και η θεά Αθηνά επιμένει, δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου, δεν ήξερα, δεν γνώριζα ,δεν μου το είπε κανείς, έχετε ενημερωθεί.

Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
………………………….
2383[7]=Οδυση μετρα περιχευεν.- [τον κάθε Οδυσσέα που επιθυμούσε να μάθει με στοιχεία –πληροφορίες τροφοδοτούσε η Ε.Ε.]

2383[7]=θαλαμον θεον είναι και νοον μετρα περιχευεν.- [μέσα στο κύτταρο βρίσκεται ο θεός και αυτός τροφοδοτεί τα μυαλά με πληροφορίες ]

2383[7]=αοιδος αειδε Γαιη δε γενεης μυθον απηλεγεως.- [την γενιά της ΓΗΣ η Ε.Ε. θεια πληροφόρηση έδινε]

Ερμηνεια=Τον κάθε Οδυσσέα της Γήινης ανθρώπινης γενιάς η Ελληνική διπλή βίο-νάνο-έλικα τροφοδοτεί δια μέσου των μυαλών με κάθε είδους επιστημονικές πληροφορίες.
…………………………….

Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΗ ΒΙΟ-ΝΑΝΟ-ΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΛΟΒΟΥ ΤΟΥ.
Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις ισότητες του λεξαριθμου 2383[7] και άλλων πολλών, είναι πως δεν υπάρχουν έξυπνοι και βλάκες ,όλοι έχουμε την ιδία πηγή γνώσης μέσα μας και αυτός που δυσκολεύεται να μοιράσει το άχυρο σε δυο [2] γαιδάρους και αυτός που θα πάρει το Νόμπελ στο τομέα της Μοριακής Βιολογίας για το 2014 .

Ποια είναι λοιπόν η διαφορά ανάμεσα στους δυο ανθρώπους του παραδείγματος μας;

Ο Μοριακός βιολόγος ανήκει στους άριστους αυτού του πλανήτη αυτούς που θα γράψουν την ιστορία του.Το γιατί ο ένας έγινε Μοριακός βιολόγος και ο άλλος παρέμεινε εγκλωβισμένος στο χώρο των αισθήσεων, παρόλο που έχουν την ιδία πηγή γνώσης , οφείλεται στο που γεννήθηκαν [χώρα],την οικονομική τους κατάσταση, στις υπάρχουσες υποδομές η όχι της χώρας που γεννήθηκαν ,στα ερεθίσματα του άμεσου και έμμεσου περιβάλλοντος τους, στις ευκαιρίες που είχαν για μόρφωση –ενημέρωση κ.α.
…………………………………………………………
Αριστοι=691[7]=ιστορία

Ερμηνεία= οι άριστοι γράφουν την ιστορία του πλανήτη.
…………………………………………………………………….

Όταν πεινάς η μάχεσαι για την ελευθερία σου, στην σημερινή εποχή, δεν έχεις καμιά δυνατότητα να σκεφτείς κάτι άλλο.Στη χώρα που ζεις υπάρχουν συνήθως ελάχιστες ευκαιρίες μόρφωσης οιουδήποτε επιπέδου. Ετσι η φιλοσοφική και η επιστημονική έρευνα είναι ανύπαρκτες ακόμη και για χαρισματικούς.

Ζώντας ανελεύθερος και πεινώντας δεν ανακαλύπτεις ποτέ τον άλλο σου εαυτό, τον θεό μέσα σου, παραμένεις ένας [ανοημων] ανόητος εγκλωβισμένος στις καθημερινές εμπειρίες του κόσμου των αισθήσεων, στον αέναο κύκλο της «ελεύθερης βούλησης» σου, αυτόν της βίας του αίματος, της αγάπης, του μίσους και της εκδικησης. Δεν θα αντιληφτείς ποτέ την άλλη όψη του νομίσματος [νοήμωνα].

………………………………………………………..
Ανοημων =1019[2]=νοημωνα

Ερμηνεία =οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος [το κοράκι και ο Απόλλων] ο ανόητος και ο νοήμων.
………………………………………………………..
Αντίθετα από ότι πιστεύαμε έως σήμερα η γνώση δεν είναι κάτι που ανακαλύψαμε εμείς διαχρονικά για πρώτη φορά στην ιστορία του σύμπαντος.

Όλη η γνώση πηγάζει από την Ελληνική διπλή βίο-νάνο-έλικα που βρίσκεται στο πυρήνα των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού μας λοβού. Από εκεί διαχέεται στα μυαλά μας με ρυθμιστή πάντα το Μεσολόβιο και σύμφωνα με τους νοητικούς μηχανισμούς του ύπνου του διαλογισμού και αυτού της «ελεύθερης βούλησης».

Κανείς δεν ανακάλυψε την φωτιά ,η τον τροχό ,η γνώση ήταν πάντα εκεί παρούσα μέσα στα μυαλά των προγόνων μας [Δωριέας 1240 π.χ.] .Ο πρώτος που προσπάθησε λίγο παραπάνω από τους άλλους [επιμονή-μηχανισμός του δόλου] η γνώση του αποκαλύφτηκε από την Ε.Ε. και το όποιο πρόβλημα λύθηκε, είτε αυτό λεγόταν φωτιά –τροχός-πλοιο, είτε μονάδα μετρήσεως νάνο-αποστάσεων [angstrom], είτε διάσπαση του ατόμου κ.λ.π.

Η γνώση επί παντός επιστητού, ακόμη και αυτή που ξεπερνά τα πιο τρελά μας όνειρα, υπάρχει ήδη, πάντα υπήρχε,βρίσκεται στα 6 δις γράμματα του Γενετικού μας Κωδικα.

Είναι αδύνατον, για τον Γήινο άνθρωπο,να δημιουργήσει νέα γνώση πέρα από αυτήν που ήδη περιέχεται στο Γενετικό του Κωδικα.

Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούν τα πράγματα στο συμπαν.

Η «ταυτότητα» σου είναι οι γνώσεις του Γενετικού σου Κωδικα.

Απεριόριστες για πρωτόγονους σαν εμάς, όμως πεπερασμένες για τους ήδη υπάρχοντες γαλαξιακούς πολιτισμούς που διψούν για περισσότερη γνώση.

Για να αλλάξουμε επίπεδο στα συμπαντικά δρώμενα θα πρέπει να αποκτήσουμε άλλο Γενετικό Κωδικα με μεγαλύτερη πληροφόρηση και αυτό εναπόκειται στους, τα πάντα γνωρίζοντες, Έλληνες του γαλαξία Ελλάδα.

Έχουμε κατανοήσει έως εδώ, πως οι Δαναοί έχουν τον πιο ενημερωμένο Γενετικό Κωδικα από κάθε άλλο λαό στο γαλαξία μας.

Φυσικά στην κορυφή όλων βρίσκεται ο Ολύμπιος Δίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΑΙΘΙΟΠΑ
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του όλου «πακέτου» που τοποθετήθηκε στον Γήινο Αιθίοπα, από την Καλυψώ και ο τρόπος λειτουργίας όλων των μερών του «πακέτου», είναι τα εξής.

Πρώτα από όλα έχει νέο Γενετικό Κωδικα την αθάνατη Ε.Ε. πηγή όλων των πληροφοριών του σύμπαντος.

Έχει πέντε[5] αισθήσεις ,δυο [2] νέα μυαλά, τον αριστερό εγκεφαλικό λοβό, τον δεξιό εγκεφαλικό λοβό και ένα τρίτο μυαλό το Μεσολόβιο ,που λειτουργεί σαν ρυθμιστής των εισερχομένων και εξερχομένων πληροφοριών από και προς τα δυο μυαλά.

Η παρουσία του Μεσολόβιου μέσα στο νέο κρανίο του Γήινου ανθρώπου δημιουργεί και την διπλή του υπόσταση Αφού τα δυο μυαλά αγνοούν η αναγνωρίζουν το ένα την ύπαρξη του άλλου, ανάλογα με τις εργασίες που αυτό επιτελεί και μόνον για αυτές.

Η αίσθηση της οράσεως εξυπηρετείτε από δυο νέα μάτια, το κρανίο του Γήινου Αιθίοπα έχει μεγαλώσει για να χωρέσει τα [3] νέα μυαλά.

Ο νοητικός μηχανισμός του διαλογισμού έχει τοποθετηθεί στα μυαλά του νέου ανθρώπου ,όπως και ο μηχανισμός του δόλου, αυτός του ύπνου [υφαντό της Πηνελόπης],καθώς και αυτός της «ελεύθερης βούλησης».

Όλες οι διαφορές που προκύπτουν παρατηρώντας ένα [cro-magnon –Homo sapiens] σε σύγκριση με τον σημερινό σύγχρονο άνθρωπο.

Υπάρχουν πάντα και οι Αρειανοί για τους οποίους δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής τίποτα άλλο, πέρα από το ότι χρησιμοποιήθηκαν γιατί οι αριθμοί των γηγενών «Αιθιόπων» ήταν μικροί.

Τα μόνα λογικά συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε για τους Αρειανούς που χρησιμοποιήθηκαν στον εποικισμό του πλανήτη μας είναι τα έξης .

Γνωρίζουμε πως ο πλανήτης τους καταστράφηκε για τους γνωστούς λόγους πριν 3.3 δισεκατομμύρια χρόνια Το συμπέρασμα λοιπόν που βγαίνει είναι πως οι κάτοικοι του Άρη διασώθηκαν και ζουν σε κάποιο άλλο πλανήτη.

Ένα δεύτερο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε για τους Αρειανούς είναι πως όσοι από αυτούς «βοήθησαν» στον εποικισμό της ΓΗΣ, μετά το 2320 π.χ., έχουν γεννηθεί από τον νέο Γενετικό Κώδικα της ΓΗΣ και οι όποιες μνήμες υπήρχαν στα μυαλά τους χάθηκαν μαζί με τον παλιό Γενετικό τους Κώδικα.

Ο τρόπος λειτουργίας των τριών [3] κύριων μυαλών μας και των νοητικών μηχανισμών [διαλογισμός –μηχανισμός του ύπνου-ελεύθερη βούληση ] μέσα στο κρανίο μας έχει ως εξής.

Είμαστε αναλώσιμα βιολογικά ρομπότ με μια ιδιαιτερότητα μας έχει δοθεί το δικαίωμα μέσω της [Ε.Ε.] να εκμεταλλευτούμε τις γνώσεις της και να αναβαθμιστούμε σε ανώτερα πνευματικά όντα αλλάζοντας την μοίρα μας.

Κατά αρχάς η πηγή κάθε γνώσης βρίσκεται στην Ε.Ε. του πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων του δεξιού ανδρών και γυναικων.Ο ρόλος των μυαλών μας είναι βοηθητικός-συμπληρωματικός.

Ο μηχανισμός του Ύπνου [το υφαντό της Πηνελόπης] είναι κεντρικής σημασίας στην καθημερινή λειτουργία των εγκεφάλων μας.

Πως λειτουργεί ο μηχανισμός του ύπνου;;;

Κατά την διάρκεια της ημέρας ζούμε ότι αποφασίσαμε στο παρελθόν,χθες η και παλιότερα.

Όλες οι νέες πληροφορίες-εντολές που συλλέγονται από τις αισθήσεις μας στην νέα ημέρα που ξημέρωσε καταλήγουν στο Μεσολόβιο.

Κατά την διάρκεια του ύπνου, την νύχτα,το Μεσολόβιο μοιράζει τις πληροφορίες –εντολές που είχε συλλέξει την προηγουμένη [ η Πηνελόπη χαλά το υφαντό ] στα δυο μυαλά , ώστε αυτά να ενεργήσουν για το τι θα συμβεί την επομένη ημέρα η και στο άμεσο η βαθύτερο μέλλον.

Την καινούργια ημέρα το Μεσολόβιο, άδειο από πληροφορίες κάθε είδους, αρχίζει εκ νέου την συλλογή των νέων πληροφοριών από τις αισθήσεις για το 24ωρο που «τρέχει».[η Πηνελόπη υφαίνει το υφαντό εκ νέου κ.ο.κ.]

Έτσι ότι βιώνουμε κάθε ημέρα, έχει αποφασιστεί την προηγουμένη ,η στο άμεσο, η βαθύτερο παρελθόν μας.Τιποτα επομένως δεν είναι τυχαίο, όλα συμβαίνουν γιατί έτσι έχουν προγραμματιστεί από εμάς να συμβούν σε ασυνείδητο επίπεδο.

Αυτό σημαίνει πως κάθε συνειδητή πράξη μας, από την εποχή της γέννησης μας έως σήμερα, ήταν ήδη αποφασισμένη να συμβεί Επίσης σημαίνει πως το ασυνείδητο του καθενός από εμάς γνωρίζει ήδη τι θα συμβεί αύριο, μεθαύριο, η και στο μακρινό μέλλον.

Άρα σαν πρώτο συμπέρασμα έχουμε το αδιαπραγμάτευτο γεγονός πως το μέλλον είναι ήδη γνωστό για όλους μας από ένα «κομμάτι» του εγκεφάλου μας που ονομάζουμε ασυνείδητο και προγραμματισμένο να συμβεί «βρέξει χιονίσει» .

Απλά εμείς δεν το γνωρίζουμε διότι έχουμε πιστέψει από παιδιά πως το μέλλον είναι άγνωστο και μη ανιχνεύσιμο.

Λοιπόν τα μελλούμενα είναι γνωστά άρα και ανιχνεύσιμα.

Επιστήμονες του πανεπιστήμιου Χάρβαρντ, πρόσφατα, ανακοίνωσαν πως οι συνειδητές καθημερινές πράξεις μας δεν είναι καθόλου συνειδητές, αφού κάποιο άλλο μέρος του εγκεφάλου μας [ασυνείδητο] ενημερώνει το συνειδητό τι να πράξει δευτερόλεπτα πριν την πράξη. Γίνετε κατανοητό πως οι νεύρο-επιστήμονες του Χάρβαρντ βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ελπίζω σύντομα ,η σημασία του μηχανισμού του Ύπνου [υφαντό της Πηνελόπης],να αναγνωριστεί και επίσημα από τους ειδικούς επιστήμονες.

Όχι τίποτα άλλο, απλά για να μπορέσουμε να ζήσουμε λίγο καλύτερα αντιλαμβανόμενοι την αλήθεια της ύπαρξης μας.

Έχουμε εξηγήσει στο ειδικό κεφαλαίο [γνώθι σ’αυτόν] τα πάντα σχετικά με τον νοητικό μηχανισμό του διαλογισμού.

Η ελεύθερη βούληση είναι γεγονος. Το σκεπτικό του κατασκευαστή των νοητικών μηχανισμών του κρανίου μας, σε ότι αφορά την ανθρώπινη ελεύθερη βούληση, απεδείχθη πως έχει ως εξής.

Όλος ο μηχανισμός [20.000 γονίδια] της Ε.Ε. εργάζεται ακατάπαυστα για το «καλό» μας, την σωτηρία του πλανήτη μας κ.λ.π..Είναι φιλικός προς τον άνθρωπο, αν δεν ήταν δεν θα υπήρχαμε σήμερα να συζητάμε.

Το «κακό», το αντίπαλο δέος, στην προκειμένη περίπτωση, είναι η «ελεύθερη βούληση» του ανθρώπου και αντιπροσωπεύεται όπως είδαμε από την ερμηνεία της λέξης [ατασθαλιησιν=οι αλαζονικές πράξεις –οι εγωπαθείς πράξεις – οι ανοησίες –οι βιαιότητες κάθε μορφής και είδους –κάθε πράξη που μπορεί να χαρακτηριστεί ως καταστροφική για την ζωή με την ευρεία έννοια της ].

Προσοχή λοιπόν σε αυτό που πιστεύεται πως αντιπροσωπεύει την «ελεύθερη βούληση» σας. Οτι κάνετε για το «καλό» ,γενικό η ειδικό ,είναι γονιδιακό και δεν εξαρτάται από την συνείδηση σας [αριστερό λοβό] αλλά από το δεξί μυαλό . Ότι κάνετε και είναι «κακό» ,γενικό η ειδικό ,είναι αποτέλεσμα της «ελεύθερης βούλησης» σας και μόνον.[ το αριστερό μυαλό είναι αποκλειστικά υπεύθυνο].

Οι αισθήσεις μας είναι απλά συλλέκτες πληροφοριών-εντολών. Κάθε εικόνα ,ήχος,γεύση ,άγγιγμα, οσμή, κίνηση, τηλεπάθεια[επεα πτεροεντα], είναι εν δυνάμει εντολές-πληροφορίες προς τους εγκεφάλους μας. Όπως γίνεται κατανοητό ο κάθε ανθρώπινος εγκέφαλος [ Μεσολόβιο] επεξεργάζεται εκατομμύρια δεδομένων καθημερινά.

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2013/07/3_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters