Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Αλλαγή Ελληνικής σημαίας / Κατάργηση Σταυρού

 

ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ... ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΜΥΡΩΔΙΑ...;;;
Λουρίδες η… «νέα» Σημαία σε πολλές πόλεις κατά την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου Έντονη αρχίζει να γίνεται το τελευταίο διάστημα η φημολογία ότι έχουν σκοπό να αλλάξουν (πρώτα στην συνείδηση των πολιτών με την μέθοδο του μιθριδατισμού) την Ελληνική Σημαία.


Τελικός στόχος θα είναι η αλλαγή της ελληνικής σημαίας ώστε να μην εμφανίζεται πλέον το θρησκευτικό σύμβολο του Σταυρού στο άνω αριστερό μέρος της, η οποία στο εξής θα εμφανίζεται μόνο με τις μπλε και άσπρες παράλληλες γραμμές.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσπαθεί να συντονίσει τις ελληνικές προσπάθειες με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. που εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία.

Ως γνωστό μόνο 6 από τις 27 χώρες της ΕΕ έχουν το σύμβολο του σταυρού στη σημαία τους: Η Φιλανδία, η Σουηδία, η Δανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Μάλτα και βεβαίως η Ελλάδα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.....ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.....ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2000 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Συντάχθηκε από τόν/τήν ΚΟΜΠΡΑ

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters