Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

Η τρόικα διατάζει και η ανθελληνική κυβέρνηση των προδοτών (ακόμα και εκείνων των εταίρων που «διαφωνούν» ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ) εκτελεί τις εντολές κατά γράμμα. Με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, υπογεγραμμένες από το ένα μέλος της συγκυβέρνησης δεν μπορεί να κυβερνηθεί μια χώρα∙ ωστόσο στην Ελλάδα τα πράγματα λειτουργούν ανάποδα.
Η άμεση προσταγή για απόλυση άνω των 2.000 εργαζομένων από την ιστορική ΕΡΤ, με το πρόσχημα μάλιστα της δήθεν διαφάνειας και καταπολέμησης της σπατάλης, μας δείχνει ότι δεν υφίσταται καμμία εθνική κυριαρχία και πως σε οποιαδήποτε αξίωση των «δανειστών», η μοναδική απάντηση που βρίσκεται στα χείλη των «πολιτικών» είναι το «ναι»! Η διακυβέρνηση της χώρας ανήκει, πλέον, καταφανέστατα σε άλλους.
Να θυμίσουμε ότι επόμενες τέτοιου είδους «αξιώσεις» είναι και η αναστολή λειτουργίας των ΕΑΣ και ΕΛΒΟ, καθώς και οι πιέσεις για πλειστηριασμούς ιδιωτικών περιουσιών, ακόμα και για ευτελή ποσά, από τα ιδιωτικά δάνεια που σε κάποιο βαθμό βρίσκονται σε ξένες τράπεζες (εκπνοή απόφασης για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας στα τέλη του έτους που διανύουμε).
Έχουμε, λοιπόν, άμεσο χτύπημα στην δημόσια ενημέρωση, στην βιομηχανία που συμβάλλει στην ασφάλεια της χώρας και στην ιδιοκτησία των Ελλήνων πολιτών. Το κράτος φαίνεται απροκάλυπτα πια ότι βρίσκεται σε ξένα χέρια και δεν προτίθεται, όπως είδαμε με εμφατικό τρόπο σήμερα, να διαφυλάξει ούτε την κυριαρχία του ούτε τα δικαιώματα των πολιτών του. Κι αυτή είναι η μοναδική αλήθεια!
Ο κοινωνικός αυτοματισμός που επιβλήθηκε στην ελληνική κοινωνία, με αποτέλεσμα κάποιοι να επιχαίρουν σήμερα για το ξερίζωμα μιας ακόμα παραδοσιακής δημόσιας δομής, προς όφελος διαπλεκόμενων ιδιωτών, δήθεν για την αποφυγή σπατάλης και στρεβλώσεων στον δημόσιο τομέα, είναι ένα έγκλημα κατά της Ελλάδος που πρέπει άμεσα να πάψει.
Η επίθεση κατά του ελληνικού λαού και της χώρας είναι ολομέτωπη και σκληρή. Η άρον άρον απόφαση του τύπου «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» για την αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα οργανωμένο σχέδιο εξυγίανσης, ενώ μόνος στόχος είναι οι απολύσεις, η φίμωση και η κατάργηση κάθε έννοιας δημόσιας δομής.
Αλήθεια, τι θα απογίνει το ιστορικό αρχείο της ΕΡΤ; Θα συνεχίσει να υπάρχει στην οποιαδήποτε μελλοντική «ΕΡΤ», εάν υπάρξει μια τέτοια, ή θα εξαφανιστεί όπως εξαφανίζονται τόσα και τόσα άλλα από την χώρα; Αναρωτιόμαστε… Αν και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα των πολιτικών μαριονετών που μας εμπαίζουν καθημερινά , μας κάνουν να είμαστε βέβαιοι για την κατάληξη!
Γραφείο Τύπου ΕΟΕ
 
http://www.katohika.gr/2013/06/anakoinosi-eoe-gia-tin-ert.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters