Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ντοκουμέντα - Ιδού οι 17 εκατ. τουρίστες της Ολγας Κεφαλογιάννη. Το ακριβοπληρωμένο επικοινωνιακό κατασκεύασμα και η αλήθεια!

Επειδή πλησιάζει η ώρα που θα αποκαλυφθούν οι συγκεκριμένες εταιρείες επικοινωνίας που καλλιεργούν την φούσκα των 17 εκατ. τουριστών που δήθεν συρρέουν στην Ελλάδα.
Επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη μια τρομακτική σύγκρουση συμφερόντων στον επιχειρηματικό και
μηντιακό χώρο και πολύ σύντομα θα έχουμε αυτό που λέμε τεκτονικές αλλαγές, να αντιμετωπίζετε με σκεπτικισμό και κρισάρα την επικοινωνιακή καταιγίδα του κυβερνητικού success story αλλά και την προσπάθεια της Γερμανίας και ειδικότερα της Μέρκελ και του Σόιμπλε να φανούν φιλεύσπλαχνοι απέναντι στα εκατομμύρια των ανέργων της Ευρώπης.
Οι δηλώσεις Σόιμπλε και Μέρκελ δεν είναι παρά ένα πολύ καλά και ακριβοπληρωμένο πρόγραμμα γερμανικής προπαγάνδας εφάμιλλου του Γκαίμπελς.
Αίφνης οι θύτες σπαράζουν από θλίψη για τα θύματά τους. Στην επικοινωνιακή καταιγίδα Μέρκελ-Σόιμπλε συμμετέχουν και συγκεκριμένα ελληνικά ΜΜΕ.
Αλλωστε δεν πέρασε πολύς καιρός από την ημέρα που η καγκελαρία και ο Σόιμπλε συνάντησαν ανεπίσημα Έλληνες φιλογερμανούς δημοσιογράφους γι΄αυτό το λόγο.
Ας έλθουμε τώρα στα ντοκουμέντα.
Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη την Παρασκευή 31 Μαίου και δείχνει έρημα τα καφέ κάτω από την Ακρόπολη που άλλες εποχές τέτοιο καιρό ήταν τίγκα στους τουρίστες.


Η δεύτερη φωτογραφία είναι τραβηγμένη το μεσημέρι της Κυριακής από φίλο και αναγνώστη μας και δείχνει μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Πάρου, τις Κολυμπήθρες, η οποία είναι πιο έρημη από τη Σαχάρα.

Προφανώς οι 17 εκατ. τουρίστες (πως ξέρουμε ότι περυσι π.χ ήταν πράγματι 15 εκατ.-μήπως δίνει κάποιος πολιτικός λογαριασμό σ΄αυτή εδώ τη χώρα;) περιμένουν τον Αύγουστο να συρρεύσουν μαζικά εξ Ανατολών κυνηγημένοι από την αιματοκυλισμένη Συρία, την Αγκυρα η το Αφγανιστάν.
Μάλλον τέτοιους "τουρίστες" υπολογίζουν η Ολγα και ο Αντώνης.
Μόνο που τα ψέμματα τελειώνουν...


http://www.triklopodia.gr/2013/06/17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters