Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ!

ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ

Υπολοχαγός παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών που υπηρετούσε στην 180 Μοίρα των αντιαεροπορικών πυραύλων I.Hawk στο Καπανδρίτι και διέμενε στη Χαλκίδα, ανέβηκε σε διπλανή απο το σπίτι του οικοδομή......και απο εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του.
Πληροφορίες αναφέρουν πως άφησε σημείωμα, στο οποίο γράφει, "Συγχωρέστε με, δεν αντέχω άλλο".

Γιατί όμως αντί να εξεγερθεί και να διώξει τους τυράννους του, ο Έλληνας αυτοκτονεί;

Η αιτία που αντί της εξεγέρσεως ο Έλληνας προτιμάει την αυτοκτονία είναι αυτονόητη. Το στίγμα της δίνει ο Αρτέμης στο "Ξόδι Νο 2. Η πικρή δικαίωση"

Ἐλπίδα φυσικά δέν φαινότανε πουθενά στόν ὁρίζοντα,ἀφοῦ μέ τή νεοταξική παιδεία πού παρεῖχε τό σύστημα,παρήγοντο μόνο ἡττημένα μυαλά καί νέο-γενίτσαροι,κοινῶς ἄτομα πού μισούσανε τήν ἴδια τους τήν ὕπαρξη!

Μην αυτοκτονείτε!
 

Πολεμήστε και διώξτε τους προδότες!
Το διαβάσαμε: hellasxg

http://www.awakengr.com/2013/05/blog-post_2414.html#ixzz2SiiC0iXe
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters