Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Οι πολίτες στο Ηράκλειο της Κρήτης μπλοκάρουν τους πλειστηριασμούς των τραπεζών !


Επεισόδια στο «μπλόκο» κατά των πλειστηριασμών

ΜΑΤ, φραστικά επεισόδια και αναστολή της διαδικασίας
Ακόμη μία κινητοποίηση προκειμένου να αποτραπούν πλειστηριασμοί έγινε σήμερα έξω από το
Ειρηνοδικείο Ηρακλείου από μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών. Αυτή τη φορά οι συμβολαιογράφοι υποψιασμένοι, από άλλες κινητοποιήσεις, κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα του δικαστηρίου μαζί με μέλη της κίνησης, οι οποίοι "κατέλαβαν" την αίθουσα, φωνάζοντας συνθήματα. Οπως καταγγέλλουν μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, η στάση των συμβολαιογράφων απέναντί τους ήταν εριστική, ζητώντας παρέμβαση του Εισαγγελέα, προκειμένου να τους απομακρύνει. Λίγο αργότερα μπήκαν στην αίθουσα και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά και εκπρόσωποι των Τραπεζών και εκεί δημιουργήθηκε φραστικό επεισόδιο το οποίο κατέληξε σε αναστολή της διαδικασίας, ενώ μέλη της Κίνησης άρχισαν να τραγουδούν τον Εθνικό 'Υμνο.

Τα μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών καλούν όλο τον λαό του Ηρακλείου , να συνεχίσει να τους στηρίζει με την παρουσία του κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο καθώς και κάθε Κυριακή στις 19:30 μ.μ.,στην τακτική συνέλευση στην πλατεία Ελευθερίας.

 
http://www.triklopodia.com/2013/05/blog-post_8421.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters