Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ; "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ" (ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ)


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο 11λεπτο ηχητικό μήνυμα,που μιλάει για επερχόμενη επίθεση στη χώρα μας, το οποίο μπορείτε να ακούσετε
 εδώ:http://stranger.podcastpeople.com/



 Η επίθεση στη χώρα μας δεν θα αφορά μόνο στην αρπαγή των καταθέσεων σε ανύποπτο χρόνο αλλά θα σημειωθεί γενικό black out στις τηλεπικοινωνίες και στο internet. Ο ανώνυμος που μιλάει στο ηχητικό μήνυμα είναι Έλληνας και λέει ότι δεν πρόκειται να πέσει έξω στις προβλέψεις του ούτε ένα στο δισεκατομμύριο. Αλλά και έξω να έπεφτε, όπως λέει, θα έπρεπε όλοι να είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο έκτακτης ανάγκης σαν και αυτή που προβλέπει ότι έρχεται και θα διαρκέσει για 1 μήνα. Όπως λέει ο άγνωστος, πιθανότερες ημερομηνίες για την επίθεση σε βάρος της χώρας μας είναι οι ημερομηνίες 9-13 Μαϊου ή 20-23 Ιουνίου. Η επίθεση, λέει θα γίνει Παρασκευή ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει ο λαός και να αιφνιδιασεί. Προβλέπει μεγάλο πανικό όπως επίσης ότι ο Σαμαράς δεν θα παραμείνει Πρωθυπουργός τη χώρας (θα φύγει με ελικόπτερο; Δεν μας το είπε αυτό) αλλά στη θέση του θα έρθοει ένας ή δύο!!!
Συστήνει πάντως στον κόσμο να βρει τρόπο επικοινωνίας με τους δικούς του ανθρώπους διότι επιμένει στο ότι το black out θα δημιουργήσει πανικό. Συστήνει επίσης να εξασφαλίσουν οι Έλληνες τρόπους επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στα χωριά όπως επίσης να προμνθευτούν φαγητό για ένα μήνα.
Καλό θα ήταν να το ακούσετε για την ενημέρωσή σας, μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο να υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη χώρα.
Πάντως ο Μαξ Κάϊζερ μιλάει επανειλημμένως για το οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδος.
Ας το ξαναθυμηθούμε: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ujxMJEnBYH0

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΕΙΝΑΙ?ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ,ΑΚΟΜΑ?

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters