Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Θρίλερ στην Κύπρο


Από μία ψήφο εξαρτάται η επικύρωση της δανειακής σύμβασης και του τελικού κειμένου του Μνημονίου από την κυπριακή Βουλή των Αντιπροσώπων. Η σημερινή ψηφοφορία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το σκηνικό διαμορφώθηκε αργά χθες το βράδυ, όταν το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία να ψηφίσει «όχι». Συγκεκριμένα, κατά την πολύωρη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής, 67 τάχθηκαν εναντίον του Μνημονίου, 11 υπέρ, ενώ 6 τάχθηκαν υπέρ της αποχής.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ υπέρ της εξόδου της χώρας από το ευρώ, με αυτονόητη την καταψήφιση της δανειακής σύμβασης και του Μνημονίου.

Έτσι οι 5 βουλευτές της ΕΔΕΚ θα προστεθούν στους 19 του ΑΚΕΛ που θα πουν «όχι». Εναντίον έχουν ταχθεί, επίσης, ο βουλευτής των Οικολόγων, Γ. Περδίκης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζ. Κουλίας και ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Ν. Κουτσού. Σύνολο: 27

Υπέρ της κύρωσης της δανειακής συμφωνίας και του Μνημονίου αναμένεται ότι θα ψηφίσουν οι 20 βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού, οι 8 βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Δ.Συλλούρης. Σύνολο: 29

Εάν, ωστόσο, υπάρξει έστω και ένας «αντάρτης» από το κυβερνητικό στρατόπεδο, τότε τα πράγματα περιπλέκονται καθώς θα υπάρχει ισοψηφία.

Πηγή: Τα Νέα
enikos.gr

http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_3442.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters