Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ , ΓΟΝΑΤΙΣΕ ... !!!‏

Απόσπασμα από αυτή την καταπληκτική συνέντευξη του David Icke...
(Τα σχόλια μέσα στην παρένθεση είναι αυτού που έκανε την μετάφραση).
Λέει λοιπόν ότι σιγά –σιγά ανακάλυψε, βάζοντας κομμάτια του πάζλ στη θέση τους, ότι όλα όσα
έβλεπε άρχισαν να αποκτούν νέο νόημα για αυτόν καθώς πίσω από τα φαινομενικά γεγονότα άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι υπήρχε κι άλλη μια πραγματικότητα κρυμμένων αιτίων, κινήτρων, προθέσεων και συνειδητών σχεδιασμών που στην ουσία αφορούσαν τον ΕΛΕΓΧΟ των πάντων από μια μικρή ελίτ οικογενειών που ελέγχουν τον τραπεζικό σύστημα, το πολιτικό σύστημα… Έτσι μπορείς να ψηφίζεις έναν που είναι –πχ στην Αμερική- ρεπουμπλικανός ή για κάποιον που είναι δημοκράτης στην πραγματικότητα ψηφίζεις το ίδιο πράγμα γιατί είναι μια η δύναμη που ελέγχει και τους δύο.
Το ίδιο συμβαίνει στην Βρετανία και σε όλη την Ευρώπη. (το ίδιο συμβαίνει και σε μας και το έχουμε, πιστεύω, αντιληφθεί με πολύ οδυνηρό τρόπο) Οι ίδιοι λοιπόν, βρίσκονται πίσω από το φαρμακευτικό καρτέλ –που δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την υγεία των ανθρώπων, παρά μόνο για τον πλουτισμό του και για τον έλεγχο-. Το φαρμακευτικό καρτέλ δεν θέλει υγιείς ανθρώπους γιατί οι υγιείς δεν αγοράζουν φάρμακα! Θέλουν αρρώστους, για αυτό επινοούν συνεχώς νέες ασθένειες. Έχουν λυσσάξει να επινοούν διαταραχές για τα παιδάκια. Έχουν λυσσάξει, πχ να μιλάνε για διαταραχή διάσπασης της προσοχής. Όλοι το είχαμε αυτό (–ιδιαίτερα όταν βαριόμασταν μέχρι θανάτου το μάθημα!!!-) αλλά τα συμπτώματα της συγκεκριμένης διαταραχής είναι ακριβώς τα συμπτώματα αλλαγής συμπεριφοράς που παρουσιάζονται όταν στον οργανισμό μπαίνουν συγκεκριμένες χημικές ουσίες μέσω τροφής, ποτού ή εμβολίων!
Πρώτα δίνουν στα παιδιά όλα τα χημικά σκουπίδια με τα οποία φτιάχνουν ένα σωρό δήθεν παιδικές λιχουδιές (από γαριδάκια πατατάκια κι ένα σωρό άλλα) τα οποία δημιουργούν υπερδραστηριότητα και μετά λένε «έχει διαταραχή! Δώσε του το τάδε φάρμακο της φαρμακοβιομηχανίας μας»!
Έτσι λοιπόν σε μια φάση αφύπνισης άρχισε να τα αντιλαμβάνεται αυτά το ένα μετά το άλλο. Ένα άλλο πράγμα που άρχισε να κατανοεί είναι ότι τον έλεγχο του όλου συστήματος τον ασκεί μια ομάδα που στην πραγματικότητα δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φυλή.
Σημαντικό μέρος είναι η αληθινή φύση της πραγματικότητας που ζούμε, αυτή που υπάρχει πίσω από τα φαινόμενα.
Υπάρχουν για παράδειγμα άνθρωποι που ανέδειξαν την συνωμοσία και την μεθόδευση που υπήρξε εκ των έσω για το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου. Άνθρωποι που αναδεικνύουν το πώς ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ οι πόλεμοι και τι εξυπηρετούν.
Που διαφωτίζουν τον κόσμο ότι «ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» είναι στην ουσία πόλεμος κατά της ανθρώπινης ελευθερίας!
Όταν αντιληφθείς την αληθινή φύση της πραγματικότητας και την ψευδαισθητική αντίληψη που υπάρχει στην 3διάστατη αποκωδικοποίησή της, τότε αρχίζεις να βλέπεις καθαρά πώς αυτοί οι λίγοι ελέγχουν τους πολλούς!
Πόσοι είμαστε; Επτά δισεκατομμύρια! Έτσι;
Το δίκτυο της μυστικής τους κοινωνίας στο υψηλότερο επίπεδό της διδάσκει στους μυημένους της, από την μια γενιά στην άλλη το πώς οι άνθρωποι παράγουν πραγματικότητες και πώς αυτοί διαδρούν με αυτές τις πραγματικότητες και πώς αυτές οι πραγματικότητες επιδρούν σ’ αυτούς. (πχ, οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι δημιουργούν πραγματικότητα, δηλαδή υλικά γεγονότα. Όταν εστιάζουν δυναμικά την σκέψη τους σε κάτι, αυτό το κάτι έρχεται και υλοποιείται στο υλικό πεδίο!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι εξουσιαστές είναι να δώσουν το κατάλληλο ερέθισμα, μέσω τεχνητών γεγονότων όπως η οικονομική κρίση ή τηλετρομοκρατία, ώστε όλοι να εστιάσουν την σκέψη τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα! Αυτό θα έρθει στην υλική πραγματικότητα. Αυτοί το ξέρουν! Ο κόσμος όχι. Είναι όπως όταν ρίχνουμε στο στρείδι τον κόκκο της άμμου κι αυτό φτιάχνει το μαργαριτάρι μετά μόνο του! Κι εμείς μετά συλλέγουμε τη σοδειά. Το ίδιο κάνουν κι αυτοί! Μόνο που η σοδειά τους είμαστε εμείς! )
Και φυσικά όλο αυτό έχει συστηματικά αποκρυφθεί από τους ανθρώπους. Γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για αυτούς τους ελάχιστους να κρατήσουν τον έλεγχο των 7 δισεκατομμυρίων. Κι αυτό το πράγμα έχει βαθειές ρίζες στο παρελθόν της γήινης ιστορίας, δηλαδή δεν γίνεται τώρα μόνο, ξεκινά από πολύ παλιά…
Για αυτόν τον λόγο όλες οι αποικιακές δυνάμεις της Ευρώπης –και φυσικά και οι Βρετανία- όταν πήγαν στην Νότιο ή Βόρειο Αμερική, όπως οι Ισπανοί κι οι Πορτογάλοι, ή στην Αφρική ή στην Αυστραλία που βρίσκονται και οι Αβορίγινες, αμέσως στοχοποιούσαν τους γηγενείς πληθυσμούς και ιδιαίτερα τους Σαμάνους, οι οποίοι ήταν αυτοί που κρατούσαν την γνώση της πραγματικότητος, όπως την κατανοούσαν και την μεταλαμπάδευαν στις επόμενες γενιές. Ιδιαίτερα τη γνώση της ιστορικής συνέχειας της ανθρωπότητας, μέχρι τις ημέρες τους.
Αυτό που έκαναν οι αποικιοκρατικές δυνάμεις, χρησιμοποιώντας ως όχημα τον χριστιανισμό, ήταν να επιβάλλουν στους γηγενείς μία νέα θρησκεία, η οποία δαιμονοποιούσε ό,τι είχε υπάρξει πριν απ’ αυτήν και φυσικά και την παλιά γνώση!!!
Όπως του είχε πει κι Κρέντο Μούτουα που είναι σαμάνος της φυλής των Ζουλού στην Αφρική, όταν οι Ευρωπαίοι έφθασαν στην περιοχή του, σκότωσαν τους σαμάνους!
Στοχοποιούσαν οποιονδήποτε μπορούσε να δώσει μια αυθεντικότερη έκδοση της ιστορίας της ανθρώπινης ζωής και της πραγματικότητας και τα αντικαθιστούσαν με την πλαστή «θρησκευτική» ιστορία (που μας τάϊσαν όλους, ο Αδάμ η Εύα κι ο γνωστός όφις…)
Ο Icke λέει ότι οι αισθητηριακές μας δυνατότητες είναι περιορισμένες κι ότι αποκωδικοποιούμε ένα συγκεκριμένο μικρό φάσμα συχνοτήτων, το οποίο αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικότητα. Πέρα απ’ αυτό που αντιλαμβανόμαστε υπάρχει ένας ωκεανός πιθανοτήτων και πραγματικοτήτων, που δεν τον βλέπουμε.
Για αυτό και μπορούν να υπάρχουν ακόμα οι θρησκευτικές πεποιθήσεις με τους κανονισμούς τις υποχρεώσεις και τις απαγορεύσεις που φτιάχνουν ένα «πακετάκι» με όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε.
Όσα δηλαδή επιθυμούν οι χειραγωγοί του πλανήτη, που προσπαθούν με κάθε μέσον κι εντελώς συνειδητά να μας πείσουν ότι η μοναδική ταυτότητα που έχουμε είναι το σώμα μας.
Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια, είμαστε συνειδητότητες δίχως όρια που απλώς παίρνουμε την εμπειρία που λέγεται David Icke (ή Πέτρος ή Γιάννης ή Ελένη ή Κατερίνα, ή Αντιγόνη, ή Αλίκη, ή Γιώργος ή οτιδήποτε) Θέλουν να μας πείσουν ότι είμαστε μόνο ό,τι βλέπουμε στον καθρέφτη, για αυτό με κάθε μέσον προσπαθούν να μας πείσουν ότι η μόνη πραγματικότητα που υπάρχει είναι αυτή των πέντε αισθήσεων, και τίποτα παραπέρα για να μην δούμε τι πραγματικά είμαστε γιατί τότε δεν θα μπορούν να μας χειραγωγούν!
Όταν εστιάζεις την προσοχή σου σε κάτι, αποσυνδέεται η συνειδητότητά σου από τις εξωτερικές επιδράσεις και διευρύνεται, έτσι έχεις ευρύτερη αντίληψη. Για αυτό μας βομβαρδίζουν με έναν συνεχή ορυμαγδό εξωτερικών γεγονότων κι ερεθισμάτων που πάντα βασίζονται στις πέντε αισθήσεις. Για να μην έχουμε τον χρόνο να κρατήσουμε ανοιχτή την συνειδητή επαφή κι επικοινωνία ανάμεσα στο μέρος που λαμβάνει την εμπειρία –εμείς στη γήινη υπόστασή μας- και στην δίχως όρια συνειδητότητα που είναι ο πραγματικός μας εαυτός.
Κι αυτό το δίκτυο των χειραγωγών που έχουν πλήρη γνώση της πραγματικότητος έχει δημιουργήσει μια συγκεκριμένη δομή συστήματος που μοναδικό της στόχο έχει να κρατά την ανθρωπότητα διαχωρισμένη και αποκομμένη από τον πραγματική δίχως όρια εαυτό της. Δεν θέλουν με κανέναν τρόπο να αφυπνιστούμε και να δούμε τις άπειρες δυνατότητες και ικανότητές μας.
Κι είναι τόσο λίγοι αυτοί, που για να μας ελέγξουν πρέπει να στρατολογήσουν άλλους, μέλη από τον ίδιο τον πληθυσμό-στόχο στους οποίους αναθέτουν να επιβάλουν δια της βίας τις εντολές και τη βούλησή τους στους υπολοίπους! (πχ οι πολιτικοί, οι κυβερνήτες είναι στρατολογημένοι είτε συνειδητά είτε όχι, για να επιβάλλουν τις εντολές. Το ζούμε στην Ελλάδα)
Ο κόσμος που το κάνει αυτό, δεν το κάνει πάντα συνειδητά (επειδή υπάρχουν διάφορα επίπεδα), το κάνει για να κερδίσει τα προς το ζειν για την οικογένεια χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι συνεισφέρει σ’ αυτήν την πυραμιδοειδή κατανομή της εξουσίας!
Αυτό το καταφέρνουν δια του διαχωρισμού και της τμηματοποίησης (compartmentalisation) που εμποδίζει τους ανθρώπους να αποκτήσουν αντίληψη του πώς συνεισφέρουν ο καθένας στην γενικότερη εικόνα χτίζοντας μόνοι τους τα τείχη της σκλαβιάς τους.
Μ’ αυτόν τον τρόπο οι λίγοι ελέγχουν τους πολλούς.
Σιγά –σιγά όμως οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να αφυπνίζονται και να βλέπουν.
Κι η ατζέντα των επικυριαρχών λέει το εξής: Όταν είναι λίγοι και θέλουν να ελέγξουν τους πολλούς, πρέπει να δημιουργήσουν μια ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Πρέπει να υπάρχει ΕΝΑ κέντρο λήψεως αποφάσεων.
Γιατί αν τα κέντρα των αποφάσεων είναι πολλά (τότε ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτόν του μόνος του, αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του και τότε) πάει ο πολυπόθητος έλεγχος των ολίγων επί των πολλών.
Έτσι στην Ευρώπη μια χούφτα γραφειοκρατών, που δεν εξελέγησαν ποτέ υπαγορεύουν κι επιβάλλουν σε όλα τα κράτη τι να κάνουν! Και το δικαίωμα της κάθε χώρας να ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ.... Το 75% των βρετανικών νόμων, λέει ο Icke ψηφίζονται στις Βρυξέλλες κι όχι στο Λονδίνο.
Αυτό το οποίο επιδιώκουν είναι η απόλυτη συγκέντρωση των εξουσιών.
Παγκόσμια κυβέρνηση, Παγκόσμια τράπεζα, Παγκόσμιο νόμισμα! Που φυσικά δεν θα είναι μετρητά, θα τα καταργήσουν! Θα είναι μόνον ηλεκτρονικό χρήμα, το οποίον σημαίνει απόλυτη κατάργηση της ατομικής ελευθερίας, καθώς το άτομο δεν θα μπορεί να αγοράσει ό,τι θέλει. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου πει η κάρτα access denied, και λες πάρτε μετρητά, αν δεν υπάρχουν μετρητά σημαίνει ότι πρόκειται για ένα μέσο απόλυτου ελέγχου καθώς οποιαδήποτε ένδειξη «ανυπακοής» θα μπορεί να σε αποκόψει από την πρόσβαση ακόμα και σε στοιχειώδη αγαθά για την επιβίωσή σου. (Ούτε νερό δεν θα μπορείς να αγοράσεις!)
Το επόμενο που επιθυμούν είναι ένας Παγκόσμιος Στρατός.
Βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι το ΝΑΤΟ και ο Ευρωστρατός.
Ο παγκόσμιος στρατός θα λειτουργεί ως μέσον επιβολής της εξουσίας της παγκόσμιας κυβέρνησης στις χώρες που δεν θέλουν να την δεχτούν (που οι ηγέτες τους δηλαδή δεν είναι στρατολογημένοι κοπρίτες σαν τους δικούς μας δηλαδή)
Το άλλο που θέλουν να κάνουν είναι ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ
Για να διαλύσουν την Αμερική, να γονατίσει και να δεχθεί την επικυριαρχία της παγκόσμιας κυβέρνησης, (οι ίδιοι οι πολιτικοί της που είναι ανδρείκελα) έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα «θέατρα πολέμου» -όντως θέατρα! Αφού όλα τα σκηνικά που οδήγησαν σ’ αυτά είναι στημένες θεατρικές παραστάσεις- και με όλες αυτές τις πολεμικές επιχειρήσεις διαλύουν οικονομικά τις ΗΠΑ και το κάνουν με απόλυτη συνείδηση συνέπεια και μεθοδικότητα. (17 τρις το χρέος των ΗΠΑ)
Την γονατίζουν έτσι ώστε να αφομοιωθεί εύκολα στην παγκόσμια δικτατορία.
Επίσης έχουν κάνει και κάτι άλλο. Έχουν ήδη αποφασίσει περιοχές ειδικοτήτων (global specializations)
Σε μια χώρα η πολιτεία κανονίζει, εκεί υπάρχουν ορυχεία, εδώ είναι αγροτικές περιοχές, τα εργοστάσια να τα βάλουμε εδώ, οι βιοτεχνίες να μπουν έτσι… και κανονίζουν πώς να διευθετήσουν την οικονομία τους.
O Icke λέει ότι έχει δει έγγραφα της πρώιμης περιόδου της ΕΕ τα οποία πριν από οτιδήποτε άλλο καθόριζαν ποιες περιοχές θα εξειδικευθούν να παράγουν τι! (Καταλαβαίνετε τώρα γιατί στην Ελλάδα επιδοτούσαν για να πάψει η αγροτική παραγωγή; Γιατί επιδοτούσαν για να ξεριζώσουν οι αγρότες τα φυτά; Γιατί όταν έβγαιναν οι ποσοστώσεις δεν τους ενδιέφερε να διεκδικήσουν για την χώρα την αναγνώριση της πραγματικής παραγωγής; Καταλαβαίνετε γιατί το υπουργείο αγροτικής υπανάπτυξης που είναι βραχίονας της πυραμίδας εξουσίας έφτασε να στείλει φιρμάνι σε αγρότες να εκριζώσουν οινοποιήσιμα αμπέλια; Καταλαβαίνετε γιατί μεθοδικά διέλυαν κάθε παραγωγή; Γιατί ποτέ δεν επέτρεψαν να γίνουν γραμμές παραγωγής και σχεδίασης δικών μας αυτοκίνητων, τρακτέρ, συστημάτων ανακύκλωσης, ή βαριά βιομηχανία; Γιατί έκλεισαν κάθε παραγωγική μονάδα με τα συνδικαλιστολαμόγια και τις προπαγάνδες; Γιατί η Ελλάδα προορίζεται να μην παράγει τίποτα δικό της…. Περιμένετε παρακάτω…)
Το έγγραφο που αφορούσε την Βρετανία και το είδε ο Αικ προέβλεπε για την χώρα του finance & service industries βιομηχανίες οικονομίας και υπηρεσιών! Για αυτό και στη Βρετανία διαλύονται τα πάντα. Κλείνουν τα ορυχεία, διαλύεται η αλιεία και μιλάμε για χώρα-νησί! Διαλύεται ο τομέας παραγωγής και μεταποίησης. Το ίδιο κάνουν και στην Αμερική. (Αν κάποιοι είχαν αναρωτηθεί γιατί τα goldenboys των εταιρειών έπαιρναν bonus την ώρα που τις φαλίριζαν κι έχανε κόσμος τη δουλειά του, μπορεί ίσως να καταλάβει ότι έφερναν σε πέρας διατεταγμένη υπηρεσία. Κι έπαιρναν το βραβείο τους. Προφανώς είναι δύσκολο να κάνεις επιτυχημένες και κερδοφόρους επιχειρήσεις να καταρρεύσουν…)
Στις χώρες τις ΕΕ, εκεί που το εργατικό κόστος είναι χαμηλότερο, εκεί θα εγκατασταθούν οι παραγωγές! (Εδώ είμαστε!!! Να γιατί δημιουργήθηκε η τεχνητή οικονομική κρίση στην Ελλάδα! Να γιατί κλείνουν τα πάντα, να γιατί διέλυσαν κάθε ελληνική παραγωγή, για να έρθουν οι δικές τους! Να γιατί μένει ο κόσμος άνεργος, να γιατί μας φοροδολοφονούν και μας εξαθλιώνουν συστηματικά και συνειδητά! Μας ετοιμάζουν να γίνουμε πειθήνιοι εργάτες των ΕΟΖ από απελπισία! Να γιατί έχουν φέρει τόσους αλλοδαπούς –πολλοί απ’ τους οποίους διώκονται κιόλας για εγκλήματα στις χώρες τους και για αυτό την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια- που περιφέρονται και ΔΕΝ τους αφήνουν να φύγουν. (Δουβλίνα 2 και 3) Να γιατί ορμάνε και κατηγορούν όποιον τολμήσει να μιλήσει «τι θα γίνει ρε παιδιά; γιατί είναι όλοι αυτοί εδώ στα ξαφνικά»! Έχουν φτιάξει ήδη νόμο ότι αν περιμένουν να τους απελάσουν αλλά δεν μπορούν να τους συντηρήσουν να τους στείλουν σε «άλλες περιοχές της χώρας να δουλέψουν»!
Να γιατί γίνονται όλα αυτά και ξαφνικά όοολοι συμφωνούν σιωπηρά… Γιατί η Ελλάδα προορίζεται να μετατραπεί σε χώρο εγκατάστασης ΞΕΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ! Προβλέπεται να μετατραπεί σε μια τεράστια ΕΟΖ!!! «Growth opportunities in Crisis» το βαφτίζουν τα στρατολογημένα τσιράκια. Θυμάστε την Ρόδη Κράτσα και τον Χατζηδάκη που ετοίμαζαν και «ανοιχτή συζήτηση» για να μας προπαγανδίσουν τις ΕΟΖ ως νέα ευτυχία για τον τόπο; Το επόμενο βήμα μετά το μνημόνιο… Να γιατί καθόντουσαν σαν κοτούλες οι δήθεν «αντιμνημονιακοί» στην βουλή, στις 5/5/10 και δεχόντουσαν να περάσει με μορφή νομοσχεδίου ένα μέρος διεθνούς συμβάσεως!
Ολόκληρες χώρες θα μετατραπούν σε ΕΟΖ του πλανήτη. Αυτό είναι το Redesigning Europe, (ο επανασχεδιασμός της Ευρώπης), ερήμην των λαών της, που ευαγγελίζεται και μαγειρεύει ο ΓΑΠ στο χαφιεδοστρατολογείο του HARVARD! Όπου πάνε όλοι οι πρόθυμοι σφουγγοκωλάριοι της «ελίτ» για να γίνουν πιστοποιημένα ανδρείκελα).
Την εγκατάσταση της παραγωγής σε χώρες χαμηλού εργατικού κόστους, το λεγόμενο Free Trade (Ελεύθερο Εμπόριο) που είναι στην πραγματικότητα Freedom to Exploit (Ελεύθερη Εκμετάλλευση) το οργάνωσαν οι Ροκφέλερ οι Ρόθτσιλντ κι η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας εισάγοντας τον World Trade Organisation WTO (Οργανισμό Παγκόσμιου Εμπορίου), ο οποίος επιβάλλει μαζικά πρόστιμα σε όποια χώρα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την οικονομία της βάζοντας δασμούς στα πάμφθηνα προϊόντα που παράγονται σε χώρες όπου οι εργάτες ξεζουμίζονται με μισθούς πείνας.
Σ’ αυτές τις χώρες με το πάμφθηνο εργατικό δυναμικό οι Traders παράγουν τα προϊόντα και τα πουλούν σε άλλες χώρες, θησαυρίζοντας από την διαφορά τιμής παραγωγής και πώλησης κι από την έλλειψη δασμών. Πατάνε πάνω στην άγρια εκμετάλλευση ανθρώπων (και καταστρέφουν με αυτού του είδους την «ανταγωνιστικότητα» τις οικονομίες των άλλων για να τις καταπιούν μετά κι αυτές!)
Αν προσπαθήσεις να προστατεύσεις την χώρα σου από αγαθά που έρχονται πολύ φθηνά και τα οποία πατάνε στην εκμετάλλευση των ανθρώπων ο WTO θα σε κυνηγήσει.
Κι ερχόμαστε στην έκφραση «Παγκοσμιοποίηση» !
Τι σημαίνει η λέξη;
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ σημαίνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ που αφορά κάθε τομέα της ζωής μας.
Η συγκέντρωση των κέντρων λήψεως αποφάσεων σημαίνει συγκεντρωτικό έλεγχο των ΜΜΕ, της πολιτικής, των οικονομικών. Σημαίνει ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ επί των πολλών.
Ο κόσμος νομίζει ότι οι άπληστες εταιρείες βρίσκονται πίσω από την κίνηση της παγκοσμιοποίησης. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι εταιρείες είναι το ΟΧΗΜΑ της παγκοσμιοποίησης όχι οι θιασώτες.
Όπως μέσα σε μια εταιρεία υπάρχει ένα πυραμιδικό σχήμα ιεραρχίας, με μια ευρεία βάση και έναν λεπτότερο κορμό όσο ανεβαίνει η ιεραρχία, μέχρι την κορυφή. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες εταιρείες που οι κορυφές της ιεραρχίας τους αποτελούν την βάση μιας άλλου είδους ιεραρχίας.
Βλέπουμε την Bank of America, την JP Morgan, την GoldmanSachs, αλλά όλα αυτά είναι διαφορετικά ονόματα ή προσωπεία της ίδιας Πηγής!
Πηγαίνετε σε ένα εμπορικό κέντρο και δείτε μαγαζιά που φαινομενικά είναι ανταγωνιστικά μεταξύ τους. Μετά κοιτάξτε σε ποιον ανήκουν… Έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Όποιον κι αν προτιμήσεις τα χρήματά σου θα πάνε στην ίδια τσέπη.
Για να αλλάξει αυτό, που έχει αρχίσει να αλλάζει, ο κόσμος θα πρέπει να σηκωθεί από τον καναπέ. Θα πρέπει να πάψει να εστιάζεται στα σπορ και στα τηλεπαιχνίδια (στα ψευτοριάλιτι, στα έχουμε ταλέντο και τραγουδάμε και χορεύουμε και στις life style χαζοκατινιές κουτσομπολιά κι ανουσιότητες) και να αρχίσουμε να εστιάζουμε την προσοχή μας στο πώς καταργούνται οι βασικές μας ελευθερίες. Αν νοιώθουμε πως αυτό που συμβαίνει είναι φρικτό ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.
Ο πληθυσμός –στόχος είναι πολύ μεγάλος κι αυτοί που επιχειρούν αυτό το εγχείρημα είναι ελάχιστοι κι έχουν συνείδηση του τι κάνουν.
Αυτό που συμβαίνει μοιάζει με την ταινία των κινουμένων σχεδίων, “The bugs life” όπου 2-3 ακρίδες τρομοκρατούν μια ολόκληρη φωλιά μυρμηγκιών και μέσω του φόβου τα εξαναγκάζουν να μαζεύουν τροφή για να περάσουν αυτές μια φορά τον χρόνο και να την συλλέξουν.
Και κάποια στιγμή ένα μυρμήγκι σήκωσε το ανάστημά του μπροστά στις ακρίδες κι είπε «αυτό δεν είναι δίκαιο». Και μία από τις ακρίδες λέει στον αρχηγό «δεν χρειάζεται να πάμε πάλι τον χειμώνα εκεί. Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε». Κι ο αρχηγός βγάζει λόγο μιλώντας για τα δεδομένα της ζωής, πώς οι λίγοι θα ελέγχουν τους πολλούς. Κι η άλλη ακρίδα λέει «μα αφεντικό, είναι μόνο ένα μυρμήγκι!»
Και το αφεντικό του εξηγεί τι θα γίνει αν ένα –ένα τα μυρμήγκια γίνουν πολλά… «κι αυτά τα μικρά μυρμήγκια είναι 100 για κάθε έναν από μας, κι αν το συνειδητοποιήσουν χάθηκε ο τρόπος ζωής μας!»
Οι άνθρωποι πλέον μαζικά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πρόβλημα. Αυτό ο Icke δήλωσε ότι το διαπίστωσε στις 51 χώρες που επισκέφθηκε. Πρόκειται για μαζικό φαινόμενο κι όχι τοπικό μιας περιοχής.
Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο. Μέσω διαδικτύου έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο σώμα ανθρώπων που έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι λίγοι ελέγχουν τους πολλούς κι ότι υπάρχει μια ατζέντα για πιο δρακόντια (πόσο κατάλληλος ο όρος!) μέτρα ελέγχου.
Ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι στήνεται μια φυλακή, αλλά ακόμα κοιτάζει. Είναι σαν να στεκόμαστε στην απέναντι πλευρά του δρόμου και να κοιτάζουμε όλο αυτό που ξετυλίγεται και να λέμε «δεν στο είπα ότι αυτό θα κάνουν; Νατό το κάνουν!»
Το επόμενο στάδιο είναι να πάψουμε να στεκόμαστε και να κοιτάμε.
Αντί να ασχολούμαστε πλέον με το ποια θα είναι η δική τους επόμενη κίνηση θα πρέπει να ασχοληθούμε με το ποια θα είναι η δική μας επόμενη κίνηση. Έχουμε ένα 3% το πολύ 4% που ελέγχει 7 δισεκατομμύρια ανθρώπων.
Αυτό το κάνουν μυστικά, όχι πια βέβαια αλλά το έκαναν ως τώρα.
Ο κόσμος δεν επαναστατεί αν δεν καταλάβει ότι είναι υποδουλωμένος.
Οι περισσότεροι περνάνε από την ζωή και μαζεύουν εικόνες κι όχι την ουσία της δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες. Και νομίζουμε ότι ζούμε σε μια δημοκρατία και μετά εξισώνουμε την δημοκρατία με την ελευθερία.
Οι «δημοκρατίες» που βιώνουμε στην παρούσα φάση δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκλεγμένες δικτατορίες!
Έχεις μια προεκλογική εκστρατεία και κάποιος κερδίζει έχοντας πει στο κοινό τι πρόκειται να κάνει. Το κυβερνητικό του πρόγραμμα.. Αλλά αυτό δεν είναι συμβόλαιο! Απλώς είπαν… (Σας θυμίζει κάποιους που ξέρετε μήπως;;;) Είπαν αυτό που θεωρούσαν ότι θα ήθελε να ακούσει ο κόσμος προκειμένου να του αποσπάσουν την ψήφο! Ο Ομπάμα που είναι άνθρωπος της Wall Street κάνει τα πάντα για αυτήν. Κι η Wall Street τσακίζει τον κόσμο! Είπε ένα σωρό προεκλογικά ψέμματα μόνο και μόνο για να εκλεγεί! Και μετά κάνει ό,τι του αρέσει! (Βρε τι μας θυμίζει…) Και μετά ο κόσμος λέει «Α θα πάω στους ρεπουμπλικανούς!» Έτσι κάνουν στην Αμερική στην Βρετανία και παντού στον κόσμο!
..Ο Μπους ήταν ευθέως κι ανοιχτά ελεγχόμενος από μια ομάδα νεοσυντηρητικών τους neocons (απ’ το neoconservatives) Ρίτσαρντ Περλ, Τζων Μπόλτον, Γούλφοβιτζ κλπ και μετά ανέλαβε ο Ομπάμα που ελέγχεται από μια ομάδα δημοκρατοσυντηρητικών τους «democon» όπως ο Τζωρτζ Σόρος, ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, ο Γιαράμι Μάνουελ.
Έτσι έχουμε ένα ανδρείκελο των neocons κι ένα ανδρείκελο των democons κι από πάνω την δύναμη που τους κρατά όλους. Μπορείς να ψηφίσεις όποιον θες, θα κυβερνούν πάντα οι ίδιοι που τους ελέγχουν κρυφά. Για αυτό Η ΔΙΑΦΟΡΑ της πολιτικής τους ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, στην αλλαγή που φέρνουν προς όφελος των πολιτών, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ.
Όταν ο Ομπάμα ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος μιλούσε για αλλαγή! (Τι μας θύμισε τώρα!) κι όλοι είχαν μεγάλη προσδοκία, αλλά δεν είπε ποτέ ξεκάθαρα τι θα αλλάξει (δεν υπάρχει λέμε! Είναι όλοι τους το ίδιο! έτσι; Εδώ κάποιος τοπικός Ομπάμα ΘΑ επαναδιαπραγματευόταν κάποιους όρους! Ποτέ δεν είπε ποιους κι ο καθένας φανταζόταν αυτό που ήθελε και τον ψήφισε προβάλλοντας πάνω του αυτό που φανταζόταν!) Έλεγε «θα αλλάξω» «θα φέρω αλλαγή» «Θα φέρω ελπίδα» «πιστεύουμε στην αλλαγή». Θεωρείται έξυπνος άνθρωπος… προφανώς σε σύγκριση με τον Μπους… Φυσικά δεν άλλαξε τίποτα εκτός από την ταχύτητα με την οποία προχωρά η διάλυση των ΗΠΑ.
Το τραπεζικό σύστημα συνέχισε ακάθεκτο να δίνει δάνεια γνωρίζοντας ότι ο κόσμος θα αδυνατούσε να πληρώσει. Αυτό δημιούργησε την οικονομική κατάρρευση. Τα θύματα βρέθηκαν υπερχρεωμένα στο τραπεζικό σύστημα το οποίο δημιούργησε την κρίση! Από την τραπεζοκίνητη ύφεση ο κόσμος έμεινε χωρίς εργασία και μην μπορώντας να πληρώσει τις υποθήκες, οι τράπεζες τους πήραν τα σπίτια πετώντας τις οικογένειες στον δρόμο! Κι είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι άνθρωποι που χάνουν τα σπίτια τους.
Ακόμα και για ανθρώπους που πλήρωσαν τοις μετρητοίς! Κι είναι τόσες οι κατασχέσεις, και βρίσκονται σε τέτοιο διοικητικό χάος οι τράπεζες, ώστε φθάνουν να παραποιούν ακόμα και τα έγγραφα για να σπρώξουν τις διαδικασίες πιο γρήγορα! Κι αν με τον κόσμο να υπακούει και να φεύγει απ’ τα σπίτια του βρίσκονται σε τέτοιο διοικητικό χάος, τι θα έκαναν αν όλοι αυτοί οι εκατοντάδες άνθρωποι έλεγαν στις τράπεζεςΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ. Το καταφέρνουν χτυπώντας τον καθένα ξεχωριστά και με το διαίρει και βασίλευε. Με γελοίες ταμπέλες στρέφουν τους μεν εναντίον των δε, κι είναι τρομοκρατημένοι μήπως κάποια μέρα ξεπεράσουμε αυτές τις ταμπέλες των δήθεν, θρησκευτικών ή ταξικών ή πολιτισμικών διαφορών.
Δεν πρόκειται για μια συνωμοσία προκειμένου να υποδουλώσουν τους Ισπανόφωνους ή τους Εβραίους ή τους Μουσουλμάνους ή τους Ιντού ή τους μεσοεισοδηματίες Αμερικανούς. Είναι μία συνωμοσία ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο επιτρέπουμε να ασκούν πάνω μας το διαίρει και βασίλευε δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουμε ότι είναι σαν τις ακρίδες που δεν έχουμε αναλογία 100 προς έναν αλλά εκατομμύρια προς έναν.
Και πρέπει να το καταλάβουμε αλλιώς θα συνεχίσουν να ζουν όπως και σήμερα αυτοί οι εγκληματίες που δεν έχουν ίχνος συμπόνια, καρδιάς και ψυχής και δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου οι συνέπειες που έχουν για την ζωή όλων των ανθρώπων οι εγκληματικές τους πράξεις.
Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να συνεργαζόμαστε για την υποδούλωσή μας.
Αφήστε τις διαδηλώσεις στα κοινοβούλια και στα κογκρέσσα. Ξέρουν πώς να τα αντιμετωπίσουν! Δεν τους φοβίζουν αυτά.... Αυτό που φοβούνται είναι μήπως εμείς σταματήσουμε να συνεισφέρουμε στην υποταγή μας, στρεφόμενοι ο ένας εναντίον του άλλου, φοβούμενοι κι υποτασσόμενοι. Κι αυτοί που υφίστανται κατασχέσεις πουν ΟΛΟΙ «ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ»! Και να δούμε πόση δύναμη έχουν μπροστά στο συλλογικό «ΟΧΙ»
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΜΑΣ! Αρκετά πια!
Πρέπει να πάψουμε να δίνουμε την δύναμή μας. Η κορυφή της πυραμίδας στέκεται στη θέση της μόνο επειδή όλοι εμείς κρατάμε την βάση! Τρέφονται από τους αγώνες μας, από την δουλειά μας, από τους φόβους μας, τρέφονται από την ασθένειά μας (γιατί το φαρμακευτικό καρτέλ θέλει να είμαστε άρρωστοι για να το ταϊζουμε) κι εμείς καθόμαστε και κρατάμε την βάση. Μην φύγουμε και διαλυθεί η πυραμίδα τους! Αυτό μόνο τους τρομοκρατεί.
Η αφύπνιση φέρνει επαναδιάταξη της δυναμικής του πλανήτη. Επί αιώνες η ελίτ έπαιζε παιχνίδια νοητικού ελέγχου πάνω στους ανθρώπους για να τους πείσει ότι αυτοί οι λίγοι είναι οι δυνατοί.
Τα καθεστώτα είναι προσωπεία της ίδιας δυνάμεως. Δείτε δυο «άκρα» τον κομμουνισμό και τον φασισμό. Νομίζουμε ότι ο ένας είναι στο ένα άκρο αριστερά κι ό άλλος στο άλλο άκρο δεξιά. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ! Είναι και τα δύο τους μια συγκεντρωτική εξουσία στα χέρια των ολίγων που την επιβάλουν στους πολλούς μέσω στρατιωτικής και νομοθετικής επιβολής.
(Το καθεστώς και το πολιτικό σύστημα φοβάται μήπως αντιληφθούμε ότι πίσω από τις ψεύτικες τηλεμαχίες είναι όλοι σιωπηρά σύμφωνοι. Μήπως προσέξουμε τις επιτήδειες παύσεις εκεί που θα έπρεπε να έχει ξεσηκωθεί χαλασμός, όπως πχ την επιτήδεια σιωπή ΟΛΩΝ όσον αφορούσε την δανειακή. Σιωπή που σκεπαζόταν από έναν επικοινωνιακό ορυμαγδό δήθεν εναντίον των όρων της δηλ. του μνημονίου. Φοβούνται μήπως καταλάβουμε και άρουμε την υποστήριξή μας κι αφήσουμε το οικοδόμημα να πέσει λίγο πριν τελειώσουν το έργο τους. Όταν το σύστημα κινδυνεύει δεν το ενδιαφέρει σε ποιο μέρος του θα στραφεί ο κόσμος, αρκεί να πάει και να πέσει πάλι πάνω σε έναν δικόν τους άνθρωπο. Αυτό που τους τρομάζει είναι μήπως «δούμε» όλους τους παίκτες τους )
santosight
 
 
http://www.katohika.gr/2013/02/davide-icke-human-race-get-off-your-knees.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters