Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Κύπρος:Ξανά στο προσκήνιο το κούρεμα


Σε δύο μέτωπα τρέχουν οι εξελίξεις αναφορικά με την Κύπρο: στη Μόσχα όπου ο υπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Σαρρής διαπραγματεύεται με τους Ρώσους για ενδεχόμενη οικονομική βοήθεια και στη Λευκωσία όπου η κυπριακή κυβέρνηση και η τρόικα έχουν μπαράζ επαφών ώστε να
βρεθεί λύση, μετά τη χθεσινή καταψήφιση του νομοσχεδίου για το κούρεμα των καταθέσεων.

Στο προεδρικό μέγαρο έγινε υπουργικό συμβούλιο ενώ το βράδυ υπήρξαν συναντήσεις του κ. Αναστασιάδη με πολιτικούς αρχηγούς. Αντικείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά κάποιο κούρεμα στις καταθέσεις, πιθανότατα αυτές που είναι άνω των 100.000 ευρώ, αλλά το ποσοστό να είναι πολύ μικρότερο από το αρχικό 9,9% που συμφωνήθηκε στο προηγούμενο Eurogroup. Ετσι θα καλυφθεί ένα μέρος των 5,8 δισ. ευρώ και θα αναζητηθούν οι εναλλακτικές για το υπόλοιπο ποσό. Η επιλογή αυτή εξετάζεται δεδομένης της άρνησης της τρόικα να δεχθεί εναλλακτικές προτάσεις που τέθηκαν στο τραπέζι, αλλά και της δυστοκίας στο μέτωπο της ρωσικής βοήθειας.

Πηγή: euro2day.gr
enikos.gr

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_1083.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters