Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Τι ακριβώς λείπει από το τρίπτυχο Σώρρας-Λαμπράκης-Βαλσαμάκης γιά την Κύπρο;

«ΑΦΟΒΟΝ Ο ΘΕΟΣ,
ΑΝΥΠΟΠΤΟΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ,
Τ ΑΓΑΘΟΝ ΜΕΝ ΕΥΚΤΗΤΟΝ,
ΤΟ ΔΕ ΔΕΙΝΟΝ ΕΥΕΚΚΑΡΤΕΡΗΤΟΝ»

«Ο θεός δεν είναι επίφοβος,
ο θάνατος δεν είναι αντιληπτός,
το μεν καλό εύκολα αποκτιέται,
το δε κακό εύκολα υπομένεται.» 

Φιλόδημος ο Γαδαρηνός

Ο Επίκουρος υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία κατά την διάρκεια του Λαμιακού πολέμου. Το τέλος του Λαμιακού πολέμου έφερε την κατάλυση της των Αθηναίων αυθεντικής δημοκρατίας.

Η πολιτική φυγή του Επικούρου από την ολιγαρχική τιμοκρατία και η ρωμαϊκή res publica ή republic εξανάγκασαν τον Φιλόδημο τον Γαδαρηνό να διατυπώνει επιγραμματικά τις κύριες θέσεις της ηθικής θεωρίας του Επικούρου στην τετραφάρμακο. Η τετραφάρμακος είναι βέβαια τόσο επίκαιρη σήμερα όσο ήταν και όταν την συνέλαβε ο Φιλόδημος ο Γαδαρηνός.

Διότι ό,τι και να λένε τα τυφλά πιστά δουλικά στο δόγμα της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής, ούτε καν αντιπροσωπευτικό ούτε δημοκρατία είναι το πολιτικό σύστημα μέσα στο και γύρω από το οποίο όλες και όλοι μας σήμερα ζούμε. Εκείνο λοιπόν που ακριβώς λείπει από το τρίπτυχο Σώρρας-Λαμπράκης-Βαλσαμάκης γιά την Κύπρο και την Ρωσία είναι η πολιτική πράξις του ελληνικού λαού της Κύπρου.

Είναι άμεσα επιτακτική η ανάγκη γιά ένα πολιτικό αίτημα, επάνω σε μία μόνον σελίδα! Περνούμε τα κόμματα και τις εκλογές τους σε παρανομία και κάνουμε δημοτικές εκλογές πολιτικών εκπροσώπων, όχι αντιπροσώπων, γιά την υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ελληνικής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης (ΕΣΕ) του Δήμου Εληνίδων και Ελλήνων Πολιτών (ΔΕΕΠ) της Κύπρου!

Ξεχάστε προς στιγμήν τις τραπεζικές σας καταθέσεις. Η κατά μέτωπον επίθεσις, των τυφλά πιστών δουλικών στο δόγμα της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής, στις τραπεζικές σας καταθέσεις, δεν είναι παρά ένα μόνον βήμα που αποβλέπει στον παντελή αφανισμό του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες! Ένα μόνον πολιτικό αίτημα σε μία μόνον σελίδα:

α) Περνούμε όλα τα κόμματα και τις εκλογές των τυφλά πιστών δουλικών στο δόγμα της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής σε παρανομία, ενώ
β) παράλληλα κάνουμε δημοτικές εκλογές πολιτικών εκπροσώπων, όχι αντιπροσώπων, γιά την υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ελληνικής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης (ΕΣΕ) του Δήμου Ελληνίδων και Ελλήνων Πολιτών (ΔΕΕΠ) της Κύπρου!

Σώρρας-Λαμπράκης-Βαλσαμάκης γιά την Κύπρο και την Ρωσία 17.03.2013

Καλή δύναμη ελληνικέ λαέ της Κύπρου!

Ένα δελφίνι-μέγγενη του Πελαγίου Ποσειδώνος

ΥΓ: Υπάρχουν σκουλήκια εκ φύσεως και σκώληκες εκ βουλήσεως. Το παράδοξον είναι, πως οι εκ βουλήσεως έρπωντες σκώληκες κατόρθωσαν να χειραγωγούν τους ανθρώπους. Τουλάχιστον οι χοίροι του Όργουελ είναι τετράποδα.


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/ti-akribws-leipei-apo-to-triptyho-swrras-lamprakhs-balsamakhs-gi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters