Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Πολιτική” του τουρκικού κράτους η εισροή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα!

Οι τουρκικές αρχές έστελναν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα – Τεράστια ερωτηματικά για τον ρόλο Ελλήνων πολιτών που τους “διευκολύνουν”. Εκτός από το μαυρο χρήμα του δουλεμπορίου, υπάρχει εμφανέστατο θέμα συνεργασίας ελληνόφωνων με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Απίστευτες αποκαλύψεις Τούρκου δουλέμπορου

Μια αλήθεια που πολλοί έλεγαν χαμηλόφωνα, ομολόγησε στην τουρκική εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας Zaman, Τούρκος δουλέμπορος.

Όπως αποκαλύπτει, το Λιμενικό Σώμα της γειτονικής χώρας έπαιρνε μίζες για να βοηθάει παράνομους μετανάστες να εισέρχονται στην Ελλάδα, ένα γεγονός για το οποίο η ελληνική Κυβέρνηση θα πρέπει να ζητήσει άμεσα εξηγήσεις από την τουρκική πλευρά. Η δράση αυτή του τουρκικού κράτους είναι εχθρική πράξη, γεγονός που καθιστά ανεύθυνη την οποιαδήποτε συζήτηση για “συνεργασία” με ένα κράτος που προβαίνει σε πληθος εχθροπραξιών. Εδώ όμως υπάρχει και το μείζον θέμα της ανθρωπιστικής τραγωδίας, όπου χιλιάδες (εκ των πραγματικών προσφύγων οι περισσότεροι), δολοφονούνται στο Αιγαίο από τους Τούρκους δουλέμπορους, την ίδια στιγμή που η “διεθνής κοινότητα” και κάποια ανδρείκελα τύπου Σόρος κλείνουν τα μάτια στην γενοκτονία! Τέτοιο “ενδιαφέρον” για τους μετανάστες…

Είναι γεγονός πάντως, πως πολλές φορές είχαν έρθει στην επιφάνεια σχέσεις αξιωματούχων με τους δουλεμπόρους, που αποδεικνύουν πως το δόγμα Οζάλ καλά κρατεί, ακόμα στην Τουρκά. Ο πρώην Τούρκος πρωθυπουργός, το είχε δηλώσει ξεκάθαρα άλλωστε. “Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες – θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά”. Εν προκειμένω, χρησιμοποίησαν τους μετανάστες…

olympia
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2157.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters