Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ!

Moιραίοι κι άβουλοι αντάμα, ο Στουρνάρας και η παρέα του, βάζουν ξανά στο τραπέζι το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ!
 

-Θεέ μου, τι ξεφτίλα!
Οι ανύπαρκτες προσωπικότητες του υπ. Οικονομικών και οι νταλαβερτζήδες της τρόικας επαναφέρουν στο τραπέζι το χαράτσι της ΔΕΗ με την πρόθεση να το εισπράτουν μέσα από τους
λογαριασμούς της για ένα ακόμη χρόνο!
Ο Στουρνάρας και το επιτελείο του μετατρέπονται σε αδίστακτα φερέφωνα της τρόικας μια και δεν καταφέρνουν να πείσουν για την αποτελεσματικότητά των μέτρων που παρουσιάζουν στους υπαλλήλους των δανειστών μας.
Έτσι όταν έρχεται η απόρριψη βάζουν την ουρά στα σκέλια και βαράνε προσοχές ακόμη και στα πιο απάνθρωπα μέτρα.
Έτσι σήμερα ο τεχνοκράτης Στουρνάρας αναζητεί με την σειρά του σανίδα σωτηρίας στο χυδαίο χαράτσι της ΔΕΗ που εμπνεύστηκε ο Βενιζέλος και έντυσε νομικά ο σύμβουλος όλων των υπ. Οικονομικών του Μνημονίου Αναστάσιος Μπάνος.
Η κατάντια του Στουρνάρα σε συνδυασμό με την ανικανότητα του Σαμαρά να κάνει αποκρατικοποιήσεις η να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους οδηγεί τη χώρα στα βράχια.
Τι έχουμε ακόμη να δούμε...
kerberos-hellas
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters