Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Μετεωρίτης Θα Κτυπήσει Τη Γη Τις Επόμενες 7 Ημέρες;

"Το όνομά μου είναι Raymond και είμαι ένας επιστήμονας που εργάζεται για τα τμήματα της αστρονομίας σε όλο τον κόσμο, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Δεν είμαι θεωρητικός συνωμοσίας, δεν είμαι ένας από εκείνους που πιστεύουν ότι `η προσελήνωση ήταν όλα μια προσομοίωση ή ότι ο " Nibiru θα χτυπήσει το έδαφος το 2012 .. `. Κοιτάζω τα γεγονότα.
Ωστόσο, πριν από λίγες εβδομάδες, ένας αστεροειδής με πλάτος 18 μέτρα (βάρους 17 τόνων) εξερράγη πάνω από ρωσική πόλη. Αλλά ξέρετε τι θα έκανε αν είχε επιπτώσεις στο έδαφος; Θα σκότωνε πολλές χιλιάδες ανθρώπους. Τα κρουστικά κύματα από την έκρηξη είχαν επίπτωση σε χιλιάδες κόσμο, μίλια μακριά. Αυτό δεν είναι μια θεωρία ή υπόθεση, αυτό έγινε ... αυτό το είδαμε όλοι.
Ο μετεωρίτης που έπεσε στη Ρωσία ήταν μέρος ενός μεγάλου αριθμού παρόμοιων αντικείμενων από την ζώνη των αστεροειδών.
Τώρα το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει και ένας άλλος που δεν είχε εντοπιστεί πρόσφατα, γιατί δεν είμασταν σε θέση να προσδιορίσουμε την ακριβή πορεία του και δεν θέλαμε να τρομάξουμε τους ανθρώπους.
Αυτό το αντικείμενο, με μέγεθος μισό μίλι, οδεύει προς τη Γη και θα μπορούσε να χτυπήσει τον Καναδά ή το Μεξικό στις επόμενες 7 ημέρες. Η ακριβής ώρα και ημέρα της αναμενόμενης πρόσκρουσης θα προστεθούν αργότερα.Αυτό θα είναι ένα γεγονός που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια έκρηξη που θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους.
Ακόμα και όταν άκουσα την είδηση ​​δεν πίστεψα. Επέμεινα να δω ένα αντίγραφο, και ζήτησα από τους συναδέλφους να υπολογίσουν εκ νέου τα πάντα, επανεξετάζοντας την τροχιά του αστεροειδή. Οι υπολογισμοί είναι δυστυχώς σωστοί. Λυπάμαι πραγματικά ... "
Φυσικά, δεν ξέρουμε τίποτα από αυτόν τον υποθετικό επιστήμονα ο οποίος θέτει σε συναγερμό τα πάντα και όλους, αλλά το περίεργο είναι ότι η NASA και το Κογκρέσο των ΗΠΑ, χθες 19 Μαρτίου 2013, σε συνέντευξη τύπου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά την αντιμετώπιση αστεροειδών και την δημιουργία μιας ασπίδας άμυνας κατά των αστεροειδών. Έτσι, τι πραγματικά συμβαίνει; Τι είναι αυτό που κρύβουν; Περιμένουμε περαιτέρω ειδήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη NASA.
Editorial Segnidalcielo
Από segnidalcielo
Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
http://www.katohika.gr/2013/03/meteoritis-tha-ktipisei-ti-gi-tis-epomenes-efta-meres.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters