Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Η "εξαφάνιση" του ΠΝ έβαλε τους Τούρκους στο Αιγαίο

H Toυρκία αθόρυβα, μεν, αλλά ουσιαστικά μετέφερε το πεδίο των διεκδικήσεων της με την Ελλάδα από τον αέρα στην θάλασσα, κατά την τελευταία τριετία των Μνημονίων, όταν το ΠΝ εξαφανίστηκε σταδιακά από το Αιγαίο, ενώ διάχυτες είναι οι φήμες που θέλουν τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις να επιχειρούν στα πέριξ ελληνικών νησιών και βραχονησίδων.

Βέβαια ως νομάδες Ασιάτες (αυτό είναι το DNA τους και δεν αλλάζει) παρενοχλούν, δεν τολμούν, θέτουν ζητήματα, αμφισβητούν, αλλά δεν έχουν αποτολμήσει κάτι ουσιαστικό.
Γενικά, όπως φάνηκε και από τις εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας (ανακοινώσεις για FREMM, ΑΦΝΣ, και ΑΟΖ, ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ κλπ) και τις "μαζεμένες" κινήσεις της Άγκυρας για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι είναι το σκυλί που γαβγίζει, αλλά δεν δαγκώνει, αν δεν του γυρίσεις την πλάτη...


Σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο του ΓΕΕΘΑ οι παραβιάσεις των εθνικών χωρικών υδάτων από τουρκικά πολεμικά πλοία αυξήθηκαν κατά 332% την τελευταία τετραετία. από τις 90 του 2009 φτάσαμε τις 389 το 2012. Ας δούμε τους σχετικούς πίνακες:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009
 
ΜΗΝΑΣΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ12
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-
ΜΑΡΤΙΟΣ-
ΑΠΡΙΛΙΟΣ-
ΜΑΙΟΣ9
ΙΟΥΝΙΟΣ4
ΙΟΥΛΙΟΣ5
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ10
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ5
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ3
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ10
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ32
ΣΥΝΟΛΟ90

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012
 
2012ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ26
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ17
MAΡΤΙΟΣ53
ΑΠΡΙΛΙΟΣ34
ΜΑΙΟΣ18
IOYNIOΣ10
ΙΟΥΛΙΟΣ36
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ37
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ59
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ24
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ37
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ38
ΣΥΝΟΛΟ389

Τυχαίο το ότι το Πολεμικό Ναυτικό λόγω των περικοπών, είχε σχεδόν εξαφανιστεί από το Αιγαίο, αφού ούτε καύσιμα είχε, ούτε ανταλλακτικά, ούτε λιπαντικά για τα πλοία του;
Ευτυχώς, φαίνεται ότι κάποιοι έχουν καταλάβει το έγκλημα που συντελείτο. Πέρα από την υπόθεση των FREMM και των AΦΝΣ που κέρδισαν τα φώτα της δημοσιότητας την εβδομάδα που μας πέρασε, αυξημένα είναι τα κονδύλια για καύσιμα και ανταλλακτικά. και σε μερικούς μήνες θα είναι ακόμα πιο αυξημένα...
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6665.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters