Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!!!ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΕΡ ΣΩΡΡΑ -ΒΙΝΤΕΟ


Γιγαντώνεται το κίνημα υπέρ Σώρρα στην Ρόδο,δεκάδες αφυπνισμένοι Ρόδιοι συρρέουν στα Κ.Ε.Π για το γνήσιο της υπογραφής υπέρ ENDκαι Σώρρα!!!


Ο Νεκτάριος Πέλλοπας μαζί με την βοήθεια των μπλοκ

                                                                        Νεφέλη 
Βγαίνει δυναμικά μπροστά και ζητάει την στήριξη των Δωδεκανησίων πολιτών προς την
κίνηση του Ατρέμη Σώρρα για την καταδίκη των άπληστων προδοτών πολιτικών που χαντάκωσαν ένα ολόκληρο έθνος σε μνημόνια και δουλεία,εξευτελίζοντας τον κάθε Ελληνα 
και Ελληνίδα στερώντας του μια αξιοπρεπές διαβίωση !!!



Ενώ ο τρισεκατομυριούχος Ελληνας Αρτέμης Σώρρας προσέφερε στην Ελληνική κυβέρνηση 600δις δολάρια για να ξεχρεώσει τα χρέη των εθνοπροδοτών για να μην μπει η πατρίδα στα μνημόνια και στο Δ.Ν.Τ, αυτοί απαξίωσαν την προσφορά του για να σκλαβώσουν την πατρίδα μας στους τοκογλύφους της οικουμένης,με απώτερο σκοπό την αρπαγή του δημόσιου πλούτου και δεν είναι άλλο από τα κοιτάσματα πετρελαίου χρυσού ουρανίου οσμίου κτλπ.


Έλληνες μία υπογραφή του υπουργού οικονομικών και τα χρήματα ρευστοποιούνται αμέσως ,είναι δικά μας, επανιδρύομαι το Έθνος κράτος με την σωστή παιδεία ανακατευθηνομαστε στις πραγματικές αξίες και αρετές του γένους μας,και ξαναβγαίνει η Ελλάδα και η Έλληνες μπροστά και ψηλά όπως αρμόζει στην ιερή πατρίδα και στους Έλληνες.


Το δίλημμα είναι απλό η Ελλάς η προσκυνάς!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Α. ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΠΩΣ;
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ 1 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ
582611_10200148448427017_2060841577_n.jpg

[ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΙΡΗΞΗΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΌΣΒΑΣΉ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ Κ.Ε.Π ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ  ΣΤΟ ΤΗΛ 6970839388 ]

ΠΗΓΕΣ:

Κερβερός Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters