Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Οι σύγχρονοι εφιάλτες

Γράφει ο Ιωάννης  Μέγγουλης, Ταξίαρχος ε.α.
Προκαλεί πάντοτε φρίκη σε κάθε χριστιανική ψυχή η προδοσία του Ιούδα. Γιατί να προδώσει τον Δάσκαλό του; Τρία χρόνια μαζί Του, πόσες φορές Τον είδε στα ύψη της αγίας αποστολής Του; Δεν άκουσε από το στόμα Του τα ωραιότερα λόγια; Δεν αισθάνθηκε τους ωραιότερους παλμούς της ανθρώπινης καρδιάς; Γιατί Τον πρόδωσε; Αυτό είναι το...

 αιώνιο ερώτημα που προβάλλεται πάντα στα χείλη των Χριστιανών. Ολοι αποδίδουν την προδοσία στο πάθος της φιλαργυρίας. Σε ένα τροπάριο ο υμνογράφος απευθύνεται προσωπικά στον προδότη: «Ο τρόπος σου δολιότητος γέμει, παράνομε Ιούδα, νοσών γαρ φιλαργυρίαν, εκέρδησας μισανθρωπίαν. Ει γαρ πλούτον ηγάπας, τι τώ περί πτωχείας διδάσκοντι εφοίτας; ει δε και εφίλεις, ίνα τι επώλεις τον ατίμητον, προδιδούς εις μιαιφονίαν;» Φρίξον, ήλιε, στέναξον, η γή, και κλονουμένη βόησον, ανεξίκακε Κύριε, δόξα σοι.

Ολοι μας, στο άκουσμα των λόγων της προδοσίας, στο πρόσωπο του Ιούδα βλέπουμε όλους τους προδότες ανάμεσα στους αιώνες, από την εποχή του Εφιάλτη μέχρι σήμερα. Βλέπουμε αυτούς που είχαν τη δύναμη να καταστρέψουν την πατρίδα μας, να σκοτώσουν τα αδέλφια τους, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα άλλων κρατών, να μαχαιρώσουν την Ελλάδα μας. ΦΡΙΚΗ.

Η ίδια αγανάκτηση, που γεμίζει τις καρδιές των Χριστιανών για την προδοσία του Ιούδα, γεμίζει και τις καρδιές των Ελλήνων για την προδοσία όλων των προδοτών του Εθνους. Και τις παραλληλίζουν.

Και οι σημερινοί προδότες; Για κοιτάξτε τους. Γεννήθηκαν στην ευλογημένη Ελλάδα. Ανάπνευσαν το άρωμα του θυμαριού. Ετρεξαν στις αλάνες της γειτονιάς τους. Διδάχθηκαν από τους γονείς τους και τους δασκάλους τους να προσεύχονται και να αγαπούν την πατρίδα τους. Εψαλαν τον Εθνικό μας ύμνο. Αντίκρισαν την ομορφιά της αποστολής του ωραιότερου λαού της γής. Είναι Ελληνες.

Ωστόσο πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο, πούλησαν την ψυχή τους στους εχθρούς της Ελλάδας. Τους βλέπουμε λοιπόν τώρα να κάθονται αδιάντροπα στη θέση του Ιούδα. Δεν συγκινούνται από τίποτα.

Ολοι αυτοί θα βρεθούν μια μέρα στη θέση του Ιούδα. Η αιώνια κατάρα θα βαρύνει την ψυχή τους και θα τους οδηγήσει στην αγχόνη του Ιούδα. Η Ελλάδα είναι ευλογημένη χώρα από τον ΘΕΟ, είναι ΙΔΕΑ. Δεν θα σταθεί τίποτα ικανό να την εξαφανίσει. «Αυτοί συνεποδίσθησαν και έπεσον, ημείς δε ανέστημεν και ανωρθώθημεν».
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_881.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters