Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

Της μαθήτριας Εύης Παναγιωτοπούλου E2, 6o Δημοτικό Σχολείο Πύργου

Φωτογραφία για «Είναι τιμή μου που είμαι Ελληνίδα»
Θα ήθελα να ταξιδέψω στην Αρχαία Ελλάδα, διότι ήταν μια εποχή που άνθησε ο πολιτισμός, η μουσική, οι επιστήμες και ο αθλητισμός.
Πηγαίνοντας εκεί θα συναντούσα τον Ασκληπιό και τον Ιπποκράτη, οι όποιοι ήταν δάσκαλοι της Ιατρικής και τον Φειδία έναν από τους καλύτερους γλύπτες.
Θα ήταν σημαντικό και πολύτιμο ταξίδι για έμενα διότι θα είχα την ευκαιρία να δω και να ζήσω έστω και για λίγο την σπουδαία αυτή εποχή για την όποια μιλάει όλος ο κόσμος.
Θα φορούσα τα σανδάλια και τον χιτώνα και θα περπατούσα στο πλακόστρωτο για να φτάσω στην αγορά όπου θα συναντούσα σε κάποιες ήσυχες γωνίες τους δάσκαλους με τους μαθητές τους να συζητούν ατέλειωτες ώρες. Θα έβλεπα την Ακρόπολη, τα Προπύλαια, τους Μάντεις και θα παρακολουθούσα την γιορτή των Παναθηναίων.
Στο ταξίδι αυτό θα μάθαινα πως μεγαλούργησαν οι επιστήμονες χωρίς να υπάρχουν τα τόσο εξελιγμένα μηχανήματα που έχουμε σήμερα.
Ζώντας όλα αυτά από κοντά και γνωρίζοντάς τα και όχι απλά διαβάζοντάς τα, επιστρέφοντας από το μαγευτικό μου ταξίδι θα φώναζα δυνατά για να ακουστώ σε όλο τον πλανήτη ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1829.html


Σχόλιο Αλφειού:
Σφαλιάρα και γροθιά στους περισσότερους κατοίκους του Νομού Ηλείας...Κλωτσιά στα οπίσθια σχεδόν όλων των δασκάλων και των καθηγητών,που υπακούοντας,πειθήνια όργανα των κατακτητών,στις κελεύσεις τους,προκαλούν εγκαύματα στα μυαλά των ελληνόπουλων,τα σέρνουν με το ζόρι ή μάλλον τα προσηλυτίζουν...Ώστε χρόνια αργότερα,αυτά τα ελληνόπουλα,ξεχνούν τελείως αυτά που ένοιωθαν και έγραφαν στο χαρτί...Κι όμως,έτσι ξεκινήσαμε κι εμείς τη ζωή μας κι αλλού καταλήξαμε...Κι επαφίεται πάντα,στην πνευματική δύναμη του καθενός,να αντισταθεί στην ολοκληρωτική καταστροφή του εγκεφάλου του,ώστε κάποια στιγμή να ανακαλύψει ποιός είναι... 


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/einai-timh-moy-poy-eimai-ellhnida.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters