Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Καμμένος: Ο Σαμαράς γνώριζε το λάθος του ΔΝΤ

Από το "press-gr"
Το λάθος του ΔΝΤ, το ήξερε ο κ. Σαμαράς, είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Κομμένου.
-Έχει γίνει παραβίαση της συνθήκης με την οποία μπήκε η Ελλάδα στην ευρωζώνη. Πρέπει να γίνει διαγραφή του χρέους. Μπορεί να γίνει αυτό και να...
παραμείνουμε και στο ευρώ.
-Μιλάμε πια για ακυρότητα και των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων.  Εμείς, αν ήμασταν κυβέρνηση  θα κάναμε επιτροπή λογιστικού ελέγχου για να  δούμε πιο είναι το πραγματικό χρέος της χώρας.
-Μας έλεγαν ότι αν δεν πάρουμε τη δόση τον Ιούλιο, θα πτωχεύσει η χώρα. Δεν πήραμε τη δόση και η χώρα δεν πτώχευσε.
 -Γίνεται προσπάθεια ομοσπονδοποίησης της Ευρώπης με κυρίαρχη την Γερμανία.
-Εμείς θα απαιτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
-Το λάθος του ΔΝΤ, δείχνει ότι όλο το μνημόνιο 3, βασίστηκε σε λάθος στοιχεία. Αυτό το γνώριζε ο κ. Σαμαράς.
-Η ύφεση απαιτεί άμεση πτώση των φορολογικών συντελεστών. Οι περισσότεροι έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν. Παντού υπάρχουν λουκέτα. Αυτή η πολιτική θα οδηγήσει σε κατάσχεση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.
-Αποχωρούν οι κομματικοί από το κόμμα μας και έρχονται οι κινηματικοί που συμπορεύονται μαζί μας για να κάνουμε ένα ενωτικό πατριωτικό κίνημα.

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2969.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters