Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


005ΟΙ "ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ" ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ) 

Με αφορμή τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου, περί εμπλοκής του Αντρίκου Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες ασφάλιστρων κινδύνου (CDS) ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας. συζητήθηκαν σήμερα ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, οι αγωγές του κ. Παπανδρέου κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τις οποίες ζητά 1.300.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

004

Από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων και οι δύο αντίδικοι, ενώ στην δικαστική αίθουσα καθόντουσαν δίπλα δίπλα χωρίς ωστόσο να ανταλλάξουν ούτε μια ματιά.
Μετά την κατάθεση μαρτύρων, τον λόγο πήρε ο Πάνος Καμμένος μετά από αίτηση του δικηγόρου του Βασίλη Καπερνάρου.

003
 
Στην συνέχεια ο Αντρίκος Παπανδρέου μιλώντας προς τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου ανέφερε πως είναι δικαίωμα κάθε βουλευτή να θέτει ερωτήματα, ωστόσο αυτό που τον ενόχλησε είναι το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τον έχει «καταδικάσει» για Εθνική προδοσία, ενώ τον έχει πει επανειλημμένα «λαμόγιο». Όσο για την ΜΚΟ ο Αντρίκος Παπανδρέου παραδέχτηκε ότι υπήρξε ΜΚΟ, ωστόσο όπως ανέφερε «αν είναι οικονομολόγος ο κ. Καμμένος γνωρίζει καλά ότι το ταχυδρομικό ταμιευτήριο δεν θα μπορούσε να βγάλει 60 δις»
 
002

Τέλος ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος με το να βάλλεται εναντίον εκείνου και της οικογένειας Παπανδρέου είχε ως στόχο να ωφεληθεί ψήφους.
Όταν ο κ. Παπανδρέου ρωτήθηκε αποκλειστικά από το Μακελειό για τα αν στην ουσία παραδέχτηκε τα όσα του καταλογή ο Πάνος Καμμένος, αρνήθηκε να απαντήσει... ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:





Δείτε τι είπε στο Μακελειό και ο Πάνος Καμμένος λίγο μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια.









ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΜΑΡΙΛΙΑ ΚΟΥΖΟΥ
http://makeleio.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7947.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters