Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Με νέο, κρυφό μνημόνιο η Τρόικα φτιάχνει το δικό της κράτος

Σε σύσκεψη που έγινε στις 6 Δεκεμβρίου, στις Βρυξέλλες υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην οποία συμμετείχαν στελέχη της τρόικας με τον επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ έγινε για πρώτη φορά σαφές πως το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών αποτελεί πλέον μνημονιακή υποχρέωση της χώρας και θα συνδεθεί στο μέλλον ακόμα πιο δεσμευτικά με τη συνέχιση της χρηματοδότησης.  

Με λίγα λόγια, οι διεθνείς τοκογλύφοι αποφασίζουν για την χώρα, χωρίς περιθώρια για αλλαγές. Από την άλλη πλευρά, η συγκυβέρνηση σκύβει το κεφάλι υπακούοντας σε κάθε μέτρο που επιβάλλει η τρόικα χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν ο λόγος του Ελληνικού λαού. Βάσει δημοσιευμάτων του Τύπου, το νέο κρυφό μνημόνιο παρουσιάζει τις αλλαγές που θα γίνουν εντός του έτους όπως: 

Κινητικότητα προσωπικού στο Δημόσιο με υποχρεωτικές συνεχείς μετατάξεις, νέο ΑΣΕΠ με νέα κριτήρια και μεθοδολογία προσλήψεων, προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την κατάργηση των αντίστοιχων θέσεων εργασίας, αυτοματοποιημένο σύστημα ειδοποίησης και είσπραξης οφειλών προς το Δημόσιο, επανακατάρτιση των στελεχών του ΣΔΟΕ και της Οικονομικής Αστυνομίας, την ίδρυση και λειτουργία φορολογικών δικαστηρίων,  δημιουργία μητρώου τραπεζικών λογαριασμών, κατάργηση των κρατικών παρεμβάσεων που εμποδίζουν την είσοδο στην αγορά και τον ανταγωνισμό, εκ βάθρων μεταρρύθμιση του ΟΑΕΔ, δεύτερος κύκλος μεταρρύθμισης στον τομέα του φαρμάκου και της τιμολόγησης του,  διαχείριση των ακινήτων και της περιουσίας των Δήμων από την κεντρική Διοίκηση κ.α.  

Περαιτέρω, η τρόικα απαιτεί κατάργηση οργανισμών και υπουργείων με μοναδικό σκοπό την «εξυγίανση» της εγχώριας οικονομίας. Τραγελαφικό είναι το μέτρο της διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας και φτάνει στο ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Ελλάδας με την συμφωνία της κυβέρνησης. 

Η Ελλάδα πλέον αποτελεί θλιβερό προτεκτοράτο ξένων συμφερόντων με την πλήρη ανοχή των κυβερνόντων αλλά και με την έλλειψη Εθνικής κυριαρχίας και ηγεσίας που τους διέπει.      


 http://www.xryshaygh.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2685.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters