Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ήρθε από την Λιθουανία στην Αρχαία Ολυμπία με ωτοστοπ!


otostopΗ Αρχαία Ολυμπία αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια τουρίστες απ" όλο τον κόσμο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας, έφτασε στο σημείο των εκδοτηρίων μια νεαρή κοπέλα, ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και χαρούμενη που κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ, αφού όπως ενημέρωσε τους αρχαιοφύλακες έρχεται από τη Λιθουανία και μάλιστα, έφτασε μέχρι την Ολυμπία με ωτοστόπ. Ωστόσο, το χαμόγελο της διαδέχτηκε η απογοήτευση, όταν ενημερώθηκε ότι ο Αρχαιολογικός χώρος κλείνει και θα έπρεπε να περιμένει μέχρι την επόμενη ημέρα.
Ωστόσο, η μέρα της δεν πήγε χαμένη, αφού με τη βοήθεια των αρχαιοφυλάκων, η κοπέλα, όχι μόνο βρήκε εξίσου σημαντικό προορισμού, αλλά κατάφερε να επισκεφθεί τον Επικούρειο Απόλλωνα. Αν και οι αρχαιοφύλακες δεν έμαθαν ποτέ πως κατάφερε να επιστρέψει, υποθέτουν ότι αυτό ήταν το μόνο εύκολο, αφού η επιθυμία της να βρεθεί στην Ολυμπία δεν ήταν πρόβλημα, αν και απέχει από τη χώρα της χιλιάδες χιλιόμετρα.

Μπράβο κουράγιο...



http://www.spirospero.gr/index.php/lifestyle/34324-apistefto-irthe-apo-tin-lithouania-stin-arxaia-olympia-me-otostop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters