Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ και ελληνες

Μιλάνε όλοι για πόλεμο , πράγματι η περίοδος αυτή μοιάζει με την κατοχική περίοδο και όπως πάνε τα πράγματα , θα είναι και χειρότερα από εκείνα τα χρόνια.
Τα μέτρα αυτά, ταπεινώνουν τους Έλληνες , τους εξουθενώνουν οικονομικά, διαλύουν τον οικογενειακό και κοινωνικό ιστό, καταργούν την μεσαία τάξη την ραχοκοκαλιά όπως λέγανε και τους οδηγούν σε ληστείες , φόνους και αυτοκτονίες.
Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι δέχεται η τρικομματική κυβέρνηση να γίνει η πατρίδα, η Ελλάδα μας, επίσημα προτεκτοράτο της Γερμανίας γιατί τι άλλο είναι ο ειδικός δεσμευμένος λογαριασμός που τύποις θα τηρείται στην Ελλάδα , άλλα ο έλεγχος και....
η αυστηρή επιτήρηση θα γίνεται από τους δανειστές μας .
Η τροφοδότηση αυτή του λογαριασμού θα γίνεται από το περιβόητο ΤΑΙΠΕΔ όπου θα μπαίνουν όλα τα έσοδα από κρατικοποιήσεις , όλα τα έσοδα από τον κρατικό προϋπολογισμό , τα πρωτογενή πλεονάσματα και λοιπά έσοδα ( μάλλον εννοούν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο κ.α ).
Είναι τόσο άπληστοι οι δανειστές μας , που θέλουν να πάρουν και «το 30% πάνω από το στόχο που έχει τεθεί για το πρωτογενές πλεόνασμα», εδώ γελάνε θα βρουν μεγάλο πλεόνασμα και με αυτόν το δεσμευμένο λογαριασμό θα πληρώνονται οι τοκογλύφοι.
Σήμερα μπορούμε και με την άδεια του Eurogrpoup να τους αποκαλούμε τοκογλύφους από την στιγμή που μειώνουν μόνοι τους τα επιτόκια και σκέφτονται να τα μειώσουν και στο μέλλον.
Δυστυχώς το πείσμα της ΔΗΜΑΡ για την ρήτρα αντικατάστασης , πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει εις βάρος του λάου διότι είναι αδύνατο στην κατάσταση αυτή που βρίσκεται η χώρα μας με σωρευτική ύφεση πάνω από 25% και αρνητική ανάπτυξη κατά τον ΟΟΣΑ το 2013 (- 4,5%) και το 2014 (-1,3%) , αν και στα πηγαδάκια ακούγεται το 2013 (-7% ) και με καταγεγραμμένη ανεργία η οποία από 23,6% εφέτος το26,7% το 2013 και το 27,2% το 2014 και η πραγματική η ανεργία το 2013 θα ξεπεράσει και το 30%.
Πρέπει να είναι πορωμένοι με την εξουσία για να πιστεύουν ότι το 2016 θα έχει η Ελλάδα πρωτογενές πλεόνασμα 4,5% του ΑΕΠ και 5% συνεχώς μέχρι το 2020 .
Να φανταστείτε ότι σήμερα η Κίνα έχει ανάπτυξη κοντά στο 7%.
Είναι ηλίθιο και επαίσχυντο μέτρο οι αυτόματες αναπροσαρμογές που θα γίνονται ανά μήνα του κρατικού προϋπολογισμού, που επιβάλει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Παράδοση άνευ όρου της χώρας μας.
Δηλαδή θα αλλάζει ο κρατικός προϋπολογισμός κάθε μήνα χωρίς καν να παρεμβαίνει η βουλή .
Δεν μπορούσε μόνο το ΠΑΣΟΚ να παίρνει πρωτοβουλίες και να δεσμεύει την πατρίδα μας με έκδοση ομολόγων στο Αγγλικό δίκαιο και να μας προκαλεί από πάνω ότι δεν συμβαίνει και τίποτα , οι αιτήσεις θα εξετάζονται στα Ελληνικά δικαστήρια και από την άλλη να κινδυνεύουν ακόμη και τα πολεμικά μας πλοία που είναι ελλιμενισμένα σε ξένες χώρες .
Το παράδειγμα της Αργεντινής είναι γνωστό .

Η αντίδραση όμως της ΔΗΜΑΡ είναι εξ ίσου ύπουλη με την ενέργεια του ΠΑΣΟΚ και ίσως ποιο επικίνδυνη διότι κατάλαβαν ότι από ψηφοφορία σε ψηφοφορία θα
χάνουν όλο και περισσότερους βουλευτές , αυτό βόλευε και τους δύο συνεταίρους και θεσπίστηκε η αυτόματη ρήτρα αντικατάστασης .
Αυτό σημαίνει όταν το πρόγραμμα πέφτει έξω θα λαμβάνονται αυτόματα μέτρα, κοστολογήσημα δηλαδή αύξηση φόρων και τελών, μείωση μισθών και συντάξεων αύξηση των τελών των Δήμων μάλιστα με ειδική διάταξη .

* Αν κάποιος Δήμος βγει εκτός προϋπολογισμού έρχεται αύξηση του ανώτατου συντελεστή επιβολής του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας για τα ακίνητα που βρίσκονται στην εδαφική περιφέρεια του δήμου σε ποσοστό μέχρι και 3% και επιβολή του τέλους υποχρεωτικά από το δήμο σύμφωνα με το ποσοστό αυτό μέχρι την οικονομική εξυγίανση του. Επίσης έρχεται αύξηση του συντελεστή επιβολής του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων από 0,5% μέχρι και 2%. Προβλέπεται επίσης περικοπή των πιστώσεων, των δανείων και επιτροπεία για όσους έχουν αποκλίσεις άνω του 10%. Δημιουργούνται 2 μηχανισμοί ελέγχου, ένας για ΔΕΚΟ και νομικά πρόσωπα και ένας για τους ΟΤΑ, αμφότεροι με λογοδοσία στο ΓΛΚ.
Εάν την γλυτώσουμε από τις δαγκάνες του κράτους , θα πέσουμε στα σαγόνια των Δήμων.
Ο Βενιζέλος λέει ότι η Χρυσή Αυγή , είναι κόμμα αντισυνταγματικό,- ξέρει καλά το σύνταγμα και το απλώνει και το μαζεύει όπως αυτός ξέρει – μπορούν να μας πουν όμως για τι έγιναν οι εκλογές και εξελέγησαν βουλευτές και γιατί τους πληρώνουμε όταν λόγω της ρήτρας της αυτόματης δημοσιονομικής αναπροσαρμογής δεν θα έχουν κανένα λόγω στα δημοσιονομικά , αλλά απλώς θα είναι εισπράκτορες των τοκογλύφων .
Γι΄αυτό ψηφίσαμε, αυτά μας έλεγαν ο Σαμαράς και ο Κουβέλης και δεν το είχαμε καταλάβει, δεν ντρέπονται και βγαίνουν στα κανάλια, αυτά ήταν τα συνθήματα των κομμάτων της τρικομματικής κυβέρνησης ?
Συνεχώς ακούμε λέξεις , λόγια , ανάπτυξη , χρέος δημοσιονομικό έλλειμμα , πρωτογενές πλεόνασμα , ΔΝΤ , PSI .πολλαπλασιαστές και άλλοι οικονομικοί όροι .
Επίσης λογοδοσία , νόμος περί ευθύνης υπουργών, αναλαμβάνω την ευθύνη και άλλες βαθυστόχαστες λέξεις που αποδείχθηκαν καινού περιεχομένου.
Αφού παραδέχονται οι πολιτικοί μας ότι έχουμε πόλεμο και πρέπει να πάρουν μέτρα που για πρώτη φορά παίρνονται στην Ευρωζώνη και πιθανόν και σε άλλες χώρες του τρίτου κόσμου .
Πρέπει αυτό το παραμύθι να τελειώσει και όποιος βρίσκεται στην εξουσία να αναλαμβάνει και το κόστος των ενεργειών του και να είναι πρότυπο για τους πολίτες.
Ας αναφερθούμε στην σημερινή κατάσταση .
Ζητούμε από την ΔΗΜΑΡ τον Πρόεδρό της , τα στελέχη της και ειδικά τα ηγετικά μέλη που βρίσκονται συνεχώς στα κανάλια και υποστηρίζουν με θέρμη το μνημόνιο και τις νομοθετικές πράξεις να γίνουν πρότυπα με το παράδειγμα τους .
Προτείνουμε και πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους, ότι εάν το δημοσιονομικό πρόγραμμα τον πρώτο μήνα πέσει έξω, να ζητήσουν από την Βουλή να πάρουν μόνο το ποσό των € 586,00 και τα υπόλοιπα χρήματα να δοθούν στην εκκλησία για τα συσσίτια.

Τον δεύτερο μήνα αφού έχουν μάθει πως ζει ο Έλληνας με τα € 586,00 και αν είναι πολύτεκνοι να μην τους αδικήσουμε να τους δώσουμε και το επίδομα πολυτέκνου,
για να μπορέσουν να ζήσουν , αλλά θα πρέπει να δώσουν τα σπίτια τους και ουκ ολίγα έχουν, μέσος όρος πάνω από 10 σπίτια , σε αστέγους νοικοκυραίους που εξ αιτίας της πολιτικής τους βρέθηκαν στο δρόμο.
Τον τρίτο μήνα να δώσουν τις καταθέσεις τους στον Ιατρικό σύλλογο για να πάρουν εμβόλια και φάρμακα για τους αποκλεισμένους Έλληνες από το ΕΟΠΥΥ , γιατί μπορεί να μας δουλεύουν ότι ζουν με αυτά τα χρήματα.
Όταν κάποιος με τόση πειθώ, προκλητικότητα και αποφασιστικότητα πιστεύει κάτι και θέλει να είναι το παράδειγμα προς μίμηση πρέπει να αναλάβει και συγκεκριμένες ευθύνες και όχι παχιά λόγια.
Αυτό πίστευαν οι καπεταναίοι και οι καπετάνισσες και έδωσαν όλη την περιουσία τους για τον αγώνα του Έθνους σε πλοία και σε μπουρλότα, το πίστευαν και το έκαναν , εσείς όμως ούτε το πιστεύεται και ούτε μπορείτε να το κάνετε .
1+1+1….πολίτης 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8049.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters