Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Δημόσιες σχέσεις και προβολή του ΔΟΛ (εξωτερική συνεργασία) αναλαμβάνει η Ετα Παγίδα-Σαμαρά(!)

"Το Βήμα: η «δικιά μας».... Έτα Παγίδα-Σαμαρά ....και τα "Τζάκια"
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&s=mesa--media&c=media&date=11/10/2009
- Δημόσιες σχέσεις και προβολή του ΔΟΛ (εξωτερική συνεργασία) αναλαμβάνει η Ετα Παγίδα-Σαμαρά(!)

Ναι ....το πάλε ποτέ - υποτίθεται- "προοδευτικό Βήμα", "αναφέρεται" τώρα στην κουνιάδα(;) του "δεξού" -κατά Σημίτη- Α. Σαμαρά, με την πρoσφώνηση η "δικιά μας" ! ....και μετά σου λένε ότι τα ΜΜΕ κρατάνε σταθερή πολιτική γραμμή και δεν πάνε κάθε φορά, στην ίδια κατεύθυνση όπου και τα "στενά" τους συμφέροντα.

Εκτός κι αν άλλαξε ρότα η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη και δουλεύει πλέον ψιλό γαζί ....συλλήβδην τους οπαδούς της!

Περιμένεις να σε σώσει ....φουκαρά Έλληνα, η πρώτη "Άνοιξη" του Α. Σαμαρά και η χάϊ σοσάϊτι ιν Γκρις ;

Νομίζεις ότι αυτοί που σ' έσπρωξαν στην άβυσσο της ανέχειας και της εξαθλίωσης, θα σε βγάλουν τώρα από τις "παγίδες και τα δίχτυα" των αδιέξοδων που οι ίδιοι σε ενέπλεξαν και που πιαστήκαμε όλοι μαζί οι αφελείς ;
http://www.youtube.com/watch?v=4H4_jMH5cPE

Θα φέρουν συνέλληνες, την "άνοιξη" στην Ελλάδα τα "Τζάκια" που -ιστορικά- της έχουν συσσωρεύσει μύρια-όσα δεινά, διαπλεκόμενα -εκάστοτε- με την πολιτική και οικονομική ολιγαρχία, τα ΜΜΕ, την ευκαιριακή πλουτοκρατία και τους ψευτοκουλτουριάριδες της "υψολής" κοινωνίας;

Αν αυτό πιστεύουμε ....φοβούμαι ότι έχει επέλθει πλήρης "αποκολοκυνθοποίηση", του νου, της σκέψης και της λογικής μας, οφειλόμενης -όχι σε αεροψεκασμούς- σε αγνώστου προελεύσεώς και αιτίας μεταλλάξεις, τη συνευθύνη πάντων ημών, πονηρών τε και αφελών !
Όχι, χίλιες φορές όχι, ....αυτοί είναι του "κάτω κόσμου η -υποχθόνια- πονηριά", που θέλει να σου αρπάξει την χώρα σου, τα υπάρχοντά σου και την ζωή σου.

ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ "ΦΙΛΌΠΤΩΧΕΣ" ΚΡΥΟΠΛΑΣΤΕΣ ΚΟΣΜΙΚΈΣ ΚΥΡΊΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ....ΕΙΝΑΙ "ΨΕΎΤΙΚΕΣ", ΈΧΟΥΝ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΌΝΟΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

http://www.tovima.gr/flash/article/?aid=422140

Στα κόκκινα η «δικιά μας» Έτα Παγίδα - Σαμαρά με την Άρτεμη Ζενέτου











ΣΧΕΤΙΚΆ ΔΗΜΟΣΙΕΎΜΑΤΑ
http://el.science.wikia.com/wiki/%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1_%CE%88%CF%84%CE%B1
- Ελληνίδα κοσμική και κοινωνική χορηγός.
http://blogs.gossip-tv.gr/politi/2012/04/03/oi-pragmatika-kompsoteres-tis-evdomadas/
..τη λατρεμένη μου Ετα Παγίδα-Σαμαρά με grand chic εμφάνιση και.. χωρίς προσπάθεια (οι περισσότερες είναι τεχνητές και κάνουν μπαμ χιλιόμετρα μακρυά)..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters