Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Πρόεδρος Χριστόφιας: ένας παλιάτσος στο τσίρκο του καπιταλισμού...

Πρόεδρε Χριστόφια , παραδίδεις τον κυπριακό ελληνισμό στους διεθνείς και ντόπιους τραπεζίτες για τρεις κυρίως λόγους:
Πρώτο : διότι με αυτό το τρόπο ικανοποιείται η εθνομηδενιστική σου μανία παραδίδοντας την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας στους ξένους τοκογλύφους.
Δεύτερο : διότι γνωρίζεις ότι μέσω της φτώχειας και της εξαθλίωσης του κυπριακού ελληνισμού θα πραγματωθεί αυτό που εσύ δεν πέτυχες με τις υποχωρήσεις και προσφορές σου , δηλαδή η παράδοση της Κύπρου στους τούρκους κατακτητές.
Τρίτο : για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα του ΑΚΕΛ που ως μέρος της ντόπιας πλουτοκρατίας είναι αλληλένδετα τα συμφέροντα του με εκείνα του ληστρικού τραπεζικού συστήματος που η θλιβερή θητεία σας αρκούντως υπηρέτησε.
Πρόεδρε Χριστόφια είστε ένα περίεργο σύμφυρμα εθνομηδενιστή- κομμουνιστή και υπηρέτη της τραπεζοκρατίας ένας παλιάτσος στο τσίρκο του καπιταλισμού που υπό τας περιστάσεις δεν προκαλεί γέλωτα αλλά οδύνη στο λαό.
Η μοναδική σας προσφορά είναι ότι ξεσκεπάσατε και αποκαλήψατε δια της πολιτικής σας το πραγματικό πρόσωπο του ΑΚΕΛ , ως ενός κόμματος που υπηρετεί τον καπιταλισμό , την ντόπια πλουτοκρατία - τραπεζοκρατία και υποσκάπτει εργολαβικά την ελληνικότητα της Κύπρου .

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ
 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/11/proedros-hristofias-enas-paliatsos-sto-tsirko-toy-kapitalismoy.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters