Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013 ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ "ΦΟΡΟΥΜ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

 
Των...φρονίμων τα παιδία, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν: Έτσι λοιπόν, εν μέσω οικονομικής κρίσης, πολιτικών σκανδάλων και νέων μέτρων εξαθλίωσης, ο Πρωθυπουργός μας, που νοιάζεται για μας, σπεύδει να κλείσει...εισιτήριο για την Ουάσιγκτον, όχι για κάτι που θα γίνει σύντομα, αλλά για μια "εκδήλωση" προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2013, δηλαδή 8 μήνες μετά!


Και τι εκδήλωση;! Το "παγκόσμιο φόρουμ" της AJC (American Jewish Committee), δηλαδή του κατεξοχήν εβραιοσιωνιστικού οργάνου, με το οποίο Σαμαράς - Αβραμόπουλος έχουν αδελφικές σχέσεις!!!
ΑΠΟΡΙΑ: Τι δουλειά έχει ένας Έλληνας Πρωθυπουργός στο "ιουδαϊκό συμβουλευτικό γεγονός της χρονιάς", όπως διαφημίζεται στην ιστοσελίδα των διοργανωτών;
Και γιατί έσπευσε να δηλώσει "παρών" τόσο νωρίς;
Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν, κ. Σαμαρά! Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ βιάζεσαι να κλείσεις θέση σε ΙΟΥΔΑΪΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ!!!
Πληροφοριακά, υποτίθεται πως "όλοι" μπορούν να συμμετάσχουν εκεί: Όμως, αν πάει κάποιος εδώ, θα διαπιστώσει πως πρέπει να πληρώσει εκατοντάδες Ευρώ (!!!) για να παρακολουθήσει τις εργασίες του φόρουμ!
Εντάξει, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας! Είπαμε, εβραϊκό συνέδριο είναι, άρα θα υπάρχει και το αντίστοιχο...κέρδος!
Το θέμα είναι γιατί κάποιοι, θέλουν σώνει και καλά να τρέξουν εκεί για να "προσκυνήσουν" ξανά τα...αφεντικά τους!
Το θέμα είδαμε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ AMERICAN JEWISH COMMITEE ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ"!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/ 

http://www.katohika.gr/2012/10/2013.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters