Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ανοιχτη Επιστολη

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 Privatdozent an der RWTH Aachen D-40885 Ratingen Tel.+Fax:02102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de

          02.08.2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!!

ΠΑΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΠΟΓΓΕΙΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ, ΔΗΛΑ- ΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΒΟΔΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙ- ΚΟΙ ΜΑΣ;

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Σημερα μαινεται ενας ακηρυχτος αλλα εξοντωτικος πολεμος αναμεσα στην μεγαλυτερη πουτανα της ιστοριας, την Γερμανια, και την Ελλαδα. Πισω από την πουτανα αυτή κρυβεται ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος. Προκειται για μια φοβερη και ιδιοτυπη μορφη συρραξης, χωρις οπλα μαζικης καταστροφης, αλλα με πολύ δραστικωτερα, αποτελεσματικω-  τερα, και πιο δηλητηριωδη πολεμοφοδια απ’ όλα τα παραδοσιακα. Μετα το 2009 διαδραματιζεται με υπευθυνοτητα της μεγαλης αυτης πουτανας της ιστοριας, που κατευθυνεται από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, μια ιδιοτυπη ελληνικη γενοκτονια γκεμπελικης επνευσης. Αυτή αρχισε με προσβολες ποταπου χαρακτηρα των ΜΜΕ της και από αξιωματουχους της πουτανας αυτης, με αδιανοητου περιεχομενου ειρωνειες, με σωρεια εμπαιγμων και ασυλληπτης εκτασης απειλων, δηλαδη με μεγαλης ολκης ευφανταστων ψευδων. Όπως προκυπτει από τα διδαγματα ολων των προηγουμενων γενοκτονιων για τις οποιες ευθυνεται η μεγαλη αυτή πουτανα της ιστοριας, η στοχευση του ελληνικου λαου, του οποιου χαλκιδευεται ο χαμος – φυσικος, οικο-μικος, εθνικος, γεωπολιτικος, πολιτισμικος – και μεθοδευεται η αναγνω-ριση του ελληνικου λαου, ως αχρηστου, τεμπελικου, απατεωνα κτλ, στοχο εχει να συνακολουθηση καποια στιγμη η παγκοσμια αποδοχη της εξαφανισης του λαου αυτου, σχεδον νομοτελειακα.

Από το 2009 η Τρο’ι’κα κάθε άλλο παρα σωζει την Ελλαδα. Η αληθεια είναι ότι η Ελλαδα μεσω της Τρο’ι’κα εξαθλιωνεται ολοενα και περισσο-τερο, ενώ το συνολο των δανειων με τα οποια επιβαρυνεται του χρεος της, πηγαινουν αυτουσια στους εβρα’ι’κης καταγωγης δανειστες, δηλαδη κυριως στις εβρα’ι’κης κυριοτητας τραπεζες.                                                                   Ένα μικρο παραδειγμα :

  1. Ως κρατικες δαπανες για το 2012 αναφερονται 170 δισεκατομμυ- ρια ευρω. Από αυτές μονο 21 δισεκατομμυρια ευρω προκειται να καλυψουν καθαρες κρατικες δαπ[ανες, ενώ τα 149 δισεκατομμυ-ρια ευρω καταληγουν στους εβραιους δανειστες.

  2. Από το 2009 η μεγαλυτερη πουτανα της ιστοριας κερδισεν 55 δισ-εκατομμυρια ευρω μονο από την διαφορα του επιτοκιου με το οποιο δανειζεται η ιδια και με το οποιο, στην συνεχεια, δανειζει την Ελλαδα.

  3. Οι εβρα’ι’κης κατοχης τραπεζες δανειζονται από την ΕΚΤ σημερα με 0,75 % και στην συνεχεια δανειζουν στην Ελλαδα με 7 %.

  4. Ακομη και η ΕΚΤ κερδοσκοπει σε βαρος της Ελλαδος. Αγορασε από την δευτερογενη αγορα Ελληνικα ομολογα, που ειχαν υποτι-μηθει στο 25 % της ονομαστικης τους αξιας και στην συνεχεια αρ-νουμενη αυτή να δεχθη το «κουρεμα τους» κατά 50 %, αν και παλι θα ειχε κερδος 100 % σε σχεση με το ποσον της αγορας της, εδειξε το πραγματικο της εβρα’ι’κο προσωπο.

  5. Μεσα στα τελευταια 15 χρονια η Ελλαδα οληρωσε 265 δισεκα-τομμυρια ευρω για χρεωλυσια και 156 δισεκατομμυρια ευρω για τοκους των δανειων της.

  6. Η Ελλας πληρωσε το 2011 περισσοτερο τοκο κατά 23 % σε σχεση με το 2010, παρα τα «φθηνα» δηθεν δανεια από την μεγαλυτερη πουτανα της ιστοριας, από τους υπολοιπους Ευρωπαιους της δεκαρας και από το ΔΝΤ.

Η δευτερη φαση της εγκληματικης μεθοδευσης της μεγαλυτερης πουτανας της ιστοριας, που ακολουθηθηκε για την δηθεν σωτηρια της Ελλαδας, αφορα τα Μνημονια 1 και 2, τις δανειακες συμβασεις, τις επικαιροποιησεις, τα μεσοπροθεσμα και ολο αυτόν τον απεριγραπτο συρφετο, ο οποιος απομυζει τον λαο και τον τοπο λογω της προδοτικης πολιτικης ηγεσιας που κατελυσε την κυριαρχια του ελληνικου κρατους και την εκπορνευση της τυφλης θεας. Η τελευταια φερει το μεγαλυτερο βαρος των ευθυνων. Χαριν της εκπορνευθεισης Δικαιοσυνης κυριαρχη-σεν η σημερινη μπασταρδευμενη δημοκρατια με την διαπλοκη μεταξυ των εξουσιων και δημιουργηθηκε ένα προδοτικο και αναισθητο πολιτι-κο συστημα κληρονομικης τυραννιας. Την σημερινη εικονα της εκπορ- νευθεισης τυφλης θεας, της κυριας υπευθυνης της σημερινης τραγικης καταστασης της χωρας μας, περιεγραψεν σε αρθρο του στον «Κοσμο του Επενδυτη» την 19-20.07.2010 ο α’ αντιπροεδροσς του Αρειου Παγου κ. Ι. Παπανικολαου :

«Ελλειμα ανεξαρτησιας, κομματικες και κρατικες περεμβασεις, οσφυοκαμτες και θεσιθηρες δικαστες, διαφθορα, αναξιοκρατια και ανικανοτητα στα δικαστηρια».

Ανδρες της ηγεσιας των Ενοπλων Δυναμεων της Χωρας !!!

Η σημερινη τραγικη κατασταση της χωρας, με διαβρωμενες ολες τις λειτουργιες του κρατους και με μια πολιτικη ηγεσια αδυστακτων προδοτων και συνεργατων της μεγαλυτερης πουτανας της ιστοριας, κραυγαζει για έναν ανδραν από τις γραμμες σας, που θα γνωριζει να συνδυαζη την τολμη με την διπλωματικη σωφροσυνη, την επιδεξια χρηση της βιας και της απατης, την γενναια αυτοπεποιθηση, την απεχθεια προς την ασαφεια και τα ημιμετρα και την ικανοτητα του να συνεργαζεται με επιτυχια με ψευτικους φιλους και αμφιβολους συμμαχους τοσο εντος της Ε.Ε. οσο και εντος του ΝΑΤΟ.  Ο ελληνικος λαος της σημερον με την επιδραση των διαβρωμενων ΜΜΕ κατηντησε ένα τερας, γεματο συγχυση και λαθος και οι ματαιες πεπειθησεις του απεχουν τοσο πολύ από την αληθεια οσο η Ευρωπη από τις ΗΠΑ. Ο σκοπος της αυτοσυντηρησεως του εθνους μας όμως, είναι μια φυσικη επιταγη a priori που δεν υποκειται σε ρασιοναλιστικη ερμηνεια. Και ο σκοπος αυτος, σαν φυσικη ορμη, είναι αρκαιτος για να καθαγιαση όλα τα δυνατα μεσα που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για την εκπληρωση του. Μπροστα στον ταγμενο ιερο Σκοπο υποτασσονται το Δικαιο και η Ηθικη. Υπο τις σημερινες συνθηκες η «ηθικοτης» των μεσων καθισταται μια περιττη αλλα και επικινδυνη πολυτελεια :

  1.  Στησετε στον τειχο και εκτελεσετε χωρις χαριστικες βολες και χωρις ιχνη οικτου όλα τα καθαρματα της πολιτικης που υπεγραψαν ολον τον απεριγραπτο συρφετο των Μνημονιων, των δανειακων συμβασεων, των επικαιροποιησεων, των μεσοπροθε-σμων κ.α.

  2. Στησετε στον τειχο και εκτελεσετε χωρις ιχνη οικτου ολους τους σκαρτους της εκπορνευθεισης τυφλης θεας, ολους τους οσφυο-καμτες και θεσιθηρες δικαστες και εισαγγελεις όλα αυτά τα διεφ-θαρμενα και ανικανα καθαρματα.

  3. Στησετε στον τειχο και εκτελεσετε χωρις ιχνη οικτου ολην την διαπλοκην και τα επικινδυνα παπαγαλακια των ΜΜΕ.

  4. Πεταξτε αμεσως εκτος της επικρατειας μας την Τρο’ι’κα και τον

Γερμανο Gauleiter των Αθηνων, διοτι τα προγραμματα τους είναι αδιεξοδα και καταστροφικα. Η εμμονη της Τρο’ι’κα στα προγραμ-ματα αυτά δεν είναι μονο ανεξηγητη είναι και παραλογη. Οι ρου- φιανοι της Τρο’ι’κα εν γνωσει διατυπωνουν την αναληθεια και κατηγορουν την Ελλαδα, ότι «φταιει» η Ιδια.

Μην ξεχναται ανδρες των Ενοπλων Δυναμεων της χωρας μας, οτι η μεγαλυτερη πουτανα της ιστοριας, η Γερμανια, είναι αυτή που μεσα από την Ε.Ε. διεβλεπει την επιτελους υλοποιηση ενός ονειρου της, δηλαδη αυτου που απετυχε δυο φορες για την κυριαρχια της στην Ευρωπη. Το ονειρο της αυτό θα αποτυχει και για τριτη φορα. Η ορμη προς τηνΕλευθερια των Ελληνων, είναι η ορμη σαν a priori Αρχη, που προδικαζει το μελλον της εξελιξεως του καθεστωτος της Ε.Ε.της σημε- ρον, που υπο γερμανικη κηδεμονια, επιμενει να θεμελιωνη την υπαρξη του στον δογματισμο και στην καταπιεση.

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters