Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ???



Μια φωτογραφία-χίλιες λέξεις για την κατάντια της Αθήνας: Ένας αλλοδαπός άνδρας γυμνός κείτεται στον πεζόδρόμο της Βουκουρεστίου... 

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας! Δεν πάει άλλο! Ποιος το επιτρέπει και γιατί; Σοκ στην καρδιά της Αθήνας! Με ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι το πρωί της Τετάρτης περαστικοί από την οδό Ακαδημίας, στο ύψος της Βουκουρεστίου. 

Άνδρας βορειοαφρικανικής καταγωγής τρέχει γυμνός στην Ακαδημίας κυνηγημένος από ομάδα ατόμων, πιθανότατα τοξικομανών.

Στη συμβολή με την Βουκουρεστίου ο άνδρας πέφτει εξαντλημένος από το κυνηγητό, ενώ η ομάδα των ατόμων που τον κυνηγά διασκορπίζεται στους γύρω δρόμους. 

Αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού, ένας δικηγόρος που εργάζεται στην περιοχή, συγκλονισμένος κάλεσε... 

Aμέσως την αστυνομία, η οποία κατέφτασε σε λίγη ώρα μαζί με ασθενοφόρο. Το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας έχει γίνει γίνει ένα απέραντο παζάρι ναρκωτικών, ένα απέραντο πορνείο και ένα απέραντο "θέατρο" εγκληματικών ενεργειών. 

 Η αστυνομία προσπαθεί με τις δυνάμεις που έχουν απομείνει να κάνει κάτι, αλλά εις μάτην. Οι σκηνές που εκτυλίσσονται καθημερινά δεν συμβαίνουν ούτε σε τριτοκοσμική χώρα! Ποιοι επέτερψαν να φτάσουμε στον πάτο και γιατί; Τι θα κάνει η νέα πολιτική ηγεσία; Η ελληνική κοινωνία περιμένει άμεσες απαντήσεις γιατί βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Πρέπει να προφυλάξουμε την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία από τη διάλυση, αλλά και να ενσκήψουμε με ανθρωπισμό στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Έλεος, δεν πάει άλλο! 

in.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters