Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Αυτοκτόνησε ο επικεφαλής της φρουράς του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Μούγκα τα καθεστωτικά μέσα από το πολύ μεγαλο θέμα που ανέδειξε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ2 την Παρασκευή τη νύχτα για την παρουσιαζόμενη ως αυτοχειρία του φρούραρχου του Βαρδή Βαρδινογιάννη, υποστρατηγου εν αποστρατεία Αθανασίου Γκοτσόπουλου που πυροβολήθηκε(αυτοπυροβολισμός παρουσιάζεται απο την φοβισμένη αστυνομία, γιατί άραγε;), ΜΕΣΑ και όχι κοντά, όπως λένε κάποιοι για να υποβαθμίσουν το μειζον θεμα, στη βίλα του μεγιστάνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μετά δυσκολίας γνωστα, ο Γκοτσόπουλος μέσα σε ιδιωτικό χώρο που χρησιμοποιείται ως αιθουσα σκοποβολής γύρισε αιφνιδιαστικά δίπλα από το φύλακα της βίλας, έστρεψε το όπλο πάνω του και άρχισε να πυροβολεί. Έφερε τραύματα από το δικό του όπλο, στο κεφάλι και στο στήθος. Την νεκροψία-νεκροτομή δεν διενήργησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία αλλά το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γιατί;

Ο Θανάσης Γκοτσόπουλος, ιδιαίτερα αγαπητός στην Αιγιάλεια αλλά και στα Καλάβρυτα (καθώς καταγόταν από τον Μικρό Ποντιά), είχε μεταξύ άλλων, διατελέσει Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αιγίου (1997-2000) και μάλιστα επί των ημερών του (1999) εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αιγίου στην οδό Σολωμού, ενώ υπηρέτησε και ως Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας.

Προήχθη μέχρι το βαθμό του υποστρατήγου και αποστρατεύτηκε -υπηρετώντας στην Τρίπολη ως διευθυντής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου- με το βαθμό του εν αποστρατεία αντιστρατήγου.

Ήταν παντρεμένος με Μαρία Τρεμπέλα, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.


 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/06/blog-post_294.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters