Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Καμμένος -> Ο Άκης καλεί τον υπουργό της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Παπανδρέου Μιλτιάδη Παπαιωάννου να κλείσει την υπόθεση Αντρίκου με τα CDS....

Με δημοσίευση στο facebook o Πάνος Kαμμένος σχολιάζει την αναφορά του άκη στα CDS και αναφέρει ότι «ζητούν 14.000.000 Ευρώ σε αγωγές για να με εκβιάσουν....»

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα του Πάνου Καμμένου …

Ο Άκης καλεί τον υπουργό της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Παπανδρέου Μιλτιάδη Παπαιωάννου να κλείσει την υπόθεση Αντρίκου με τα CDS....
O βουλευτής επικρατείας μνημονεύεται........
Ο Ελληνικός λαός πληρώνει 26 δις.....
Ο Μάργελλος του καλαμποκιού, η Ξαφά του Μάνου, Ο Μάκας του Δούκα, ο Αντρίκος ζητούν...
14.000.000 Ευρώ σε αγωγές για να με εκβιάσουν....
Όλοι ποντάρουν στην εξαθλίωση μας....
Νομίζουν οτι θα γλυτώσουν .......
ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Διαβάστε επίσης το παρακάτω σχετικό απόσπασμα σημειώματος πολικού σχεδιασμού Ανεξάρτητων Ελλήνων που λάβαμε με email 


ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η «δυσωδία» που αναδίδει το ημερολόγιο του κ. Τσοχατζόπουλου παραπέμπει σε ανάγκη πλήρους διαλεύκανσης όλων των λογαριασμών αλλά και όλων των ρόλων των προσώπων. Ωστόσο 2 παρατηρήσεις είναι σημαντικές.

Α) Για πρώτη φορά αναφέρεται η ανάμιξη της οικογένειας Παπανδρέου με CDS και με προσπάθεια ανάμιξης Υπουργείου Δικαιοσύνης στο θέμα. Αυτό προς μεγάλη δικαίωση των καταγγελιών του Πάνου Καμμένου.

Β) Το γεγονός ότι τίποτα, από όσα ήδη έχουν αποκαλυφθεί, δεν υπήρχαν στο πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για TORM1 και SIEMENS. Αυτό αποδεικνύει την ανικανότητα ή την αδυναμία ή πιθανότερο την παντελή έλλειψη αποφασιστικότητας για την διαφάνεια από αυτούς που είχαν την ευθύνη εξεταστικών επιτροπών εκ μέρους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Και βέβαια αναδεικνύει την αδιαφάνεια και την αλληλοκάλυψη που οδήγησε σε πλήρη ατιμωρησία των υπευθύνων.
 
 
http://greki-gr.blogspot.com/2012/05/cds.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters