Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Φάγανε-φάγανε-φάγανε, έσκασαν

Από έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών που υπογράφει ο Φίλιππος Σανιχίδης, τότε ως Υφυπουργός Οικονομικών, δείχνει ότι το μνημόνιο Νο1 στοιχίζει στην Ελλάδα 1,2 δις ευρώ!
 
Οι προμήθειες εξυπηρέτησης (service charge) ανέρχονται στο 0,5% των δόσεων για την πρώτη δανειακή σύμβαση. Αυτό με έναν πρόχειρο υπολογισμό μας κάνει 551 εκατ. ευρώ (110 δις ήταν το πρώτο δάνειο). Επίσης, υπάρχει και η καταβολή προμήθειας αδράνειας (commitment fee) που υπολογίζονται στα 700 εκατ. ευρώ.

Τώρα μας λέει ότι δεν μπορούν να κουρευτούν τα δάνεια στα νοικοκυριά διότι θα χάσουν οι τράπεζες. Το ότι κουρεύτηκαν τα ομόλογα και έχασαν οι μικροκαταθετες και τα ταμεία τα χρήματα τους δεν τον ενδιαφέρει. Μόνο οι τράπεζες να μην χάσουν.

Τώρα μάλιστα μαγειρεύει τα χρέη των κομμάτων που αγγίζουν τα 240 εκατομμύρια ευρώ να μετατραπούν σε χρέη των Ελλήνων πολιτών ενσωματώνοντας τα στον κρατικό προϋπολογισμό…

Να τον ξαναψηφίσετε.



http://ixnos.blogspot.com/

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_957.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters