Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ...

Κατ' αρχάς να δούμε πρώτα το ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των Γερμανών Ναζί (το βάδισμα της χήνας)
 
 
Θα περίμενε κανείς πως αυτό το βάδην που συμβολίζει το ναζισμό όπως και ο γνωστός χαιρετισμός των Ναζί και του.... Μιχαλολιάκου όπως μας τα έχετε πρήξει να αναφέρετε τελευταία λόγω των ποσοστών της ΧΑ, θα το βρίσκαμε μόνο στα SS του Χίλτερ έτσι δεν είναι; Για δείτε τώρα όμως... ...το ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των σύγχρονων Ρώσων ολόιδιος με εκείνων των Γερμανών Ναζί (το βάδισμα της χήνας) 
 
 
Γιατί ρε δημοκράτες Τσίπρες, Κουβέληδες, Παπαρήγες, Βενιζέλοι, Σαμαράδες και Ανταρσύες δεν πάτε και στον Πούτιν να του πείτε πόσο ναζί είναι να σας καταχεριάσει; Ξέρει καράτε αυτός... Πάμε όμως λίγο πριν στην ΕΣΣΔ... θέλετε τώρα το ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των ομοϊδεατών σας Σοβιετικών Ρώσων ολόιδιος με εκείνων των Γερμανών Ναζί επίσης; (το βάδισμα της χήνας) 
 
 
Τι λέτε τώρα για ένα ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των ομοϊδεατών σας Κινέζων, ολόιδιος με εκείνων των Γερμανών Ναζί (το βάδισμα της χήνας) 
 
 
Φάτε και ένα ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των ομοϊδεατών σας Βορειοκορεατών, ολόιδιος με εκείνων των Γερμανών Ναζί (το βάδισμα της χήνας) 
 
 
Μήπως το Ιράν πάει πίσω; Εσείς ως φιλοσιωνιστές θα ενθουσιαστείτε.. 
 
 
Μπράβο μου παίδες. Που τα ξετρύπωσα αυτά; Πω πω, γεμίσαμε ναζιστές και εσείς ακόμα έχετε μείνει στον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή!!!! Θα σας μαλώσω ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters