Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Οι Anonymous χτυπούν ξανά.



Σήμερα τα ξημερώματα οι anonymous πραγματοποίησαν νέα ηλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Στο μήνυμα που έστειλαν ζήτησαν την απελευθέρωση των τριών μαθητών που κρατούνται, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης στις 2 Φεβρουαρίου, δηλώνοντας πως δεν ευθύνονται οι μαθητές για την επίθεση αλλά οι ίδιοι.

Στη συνέχεια αναφερόμενοι προς τους πολίτες της Ελλάδας υπογραμμίζουν ότι «γνωρίζουν τα πάντα» και συνεχίζουν:
«Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνηση σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας. Τους βλέπουμε να σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση, να ψηφίζουν νόμους που σας απαξιώνουν, να παραδίδουν την χώρα στους τραπεζίτες και το ΔΝΤ.
Γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία και τους αμέτρητους αστέγους, για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα κομμάτι ψωμί και τους ανέργους που περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό.
Γνωρίζουμε ότι ψηφίσατε τον νόμο ACTA σε μια προσπάθεια φιμώσεως του ελληνικού λαού
Η Δημοκρατία της Ελλάδας πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κυβέρνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον λαό.
Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα με κανέναν από αυτούς που δολοφόνησαν την Δημοκρατία. Μπορείτε να μας κυνηγήσετε όσο θέλετε, ακόμα και να μας συλλάβετε στην προσπάθειά σας να μας φιμώσετε. Όμως, για κάθε έναν που θα συλλαμβάνετε θα ξεπηδάνε άλλοι τρεις. Δεν είμαστε 5, ούτε 10, ούτε 100. Πλέον κάθε Έλληνας είναι Anonymous».
Στην συνέχεια απευθυνόμενη στην κατοχική, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, κυβέρνηση της Ελλάδας, τονίζουν, «Αυτές τις ημέρες πρόκειται να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που θα παραδώσει την χώρα σε κατοχή και θα φέρει στον Ελληνικό λαό την απόλυτη εξαθλίωση. Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε και ένα σύστημα εφορίας διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών. Χρέη τα οποία φασιστικά τους επιβάλατε»
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters