Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ, Η... ΖΩΗ ΤΟΥΣ !!

Απο την μέρα ίδρυσης του ΚΚΕ και όλες οι προσπάθειες αφορούν, υπο το πρόσχημα των εργατικών διεκδικήσεων , το κλείσιμο των παραγωγικών πηγών, όπως εργοστάσια, ναυπηγεία, ναυτιλία κ.λ.π.
Απορούν μερικοί ποιός είναι ο λόγος, μα αυτός που ζούμε σήμερα. Αύξηση των ποσοστών της αριστεράς για μεγαλύτερη κοινωνική παρέμβασή της και μεγαλύτερη δύναμη στην καταστροφική ισχύ της. Τα κοράκια βρίσκουν την τροφή τους στα .. πτώματα. Δεν υπάρχουν πτώματα; ψοφάνε στην πείνα.Πρός τι ο συνειρμός; Μα αν δεν υπάρχει πείνα, δυστυχία , καταστροφή αλλά υπάρχει ευημερία, ευτυχία και ανεβασμένο ποιοτικό επίπεδο των πολιτών, ποιός ο λόγος ύπαρξης της αριστεράς που  αντλεί ψήφους απο την δυστυχία; ΟΥΔΕΙΣ ! Κατόρθωσαν στην Ελλάδα να κομουνιστοποιήσουν τα πάντα, να κλείσουν κάθε αναπτυξιακή μονάδα , να βγάλουν  τους εργαζόμενους στο δρόμο , να φέρουν πείνα και δυστυχία και να κερδίσουν όμως... ψήφους !!
Μια φορά προδότες ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!
"τ.Αριστερός"
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/12/blog-post_7470.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters