Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ..ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ


Τη σκυτάλη της κόντρας για τα ταξί πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος, μέσω διαρροών συνεργατών του, κατηγόρησε τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη ότι ακολουθεί διαφορετική πολιτική, για "ψηφοθηρικούς λόγους". Την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας, Γιάννη Ραγκούση, προκάλεσαν τα σχόλια του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μάκη Βορίδη για το νομοσχέδιο της απελευθέρωσης των ταξί...
Συνεργάτες του κ.Ραγκούση έδωσαν σκληρή απάντηση, σημειώνοντας πως ο κ. Βορίδης χαράσσει μια διαφορετική στρατηγική από τον πρώην υπουργό Υποδομών για «ψηφοθηρικούς λόγους».
Ο κ.Βορίδης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους, είχε δηλώσει ουσιαστικά ότι δεν υπάρχει νομοσχέδιο Ραγκούση για τα ταξί και τόνισε ότι η όποια ρύθμιση θα γίνει με ορθολογικά κριτήρια.
Οι κύκλοι που πρόσκεινται στον αναπληρωτή υπουργό Αμυνας ανέφεραν ότι την ώρα που πλήττονται από την κρίση εργαζόμενοι και συνταξιούχοι και που αυξάνεται η ανεργία, "είναι μείζον ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης να μην εξαιρούνται πελατειακές συντεχνίες από το άνοιγμα των επαγγελμάτων".
Και πρόσθεταν ότι "την ώρα που η χώρα δίνει υπαρξιακή μάχη επιβίωσης κατά της φοροδιαφυγής, είναι μείζον ζήτημα πολιτικής ηθικής να μην εξαιρούνται συστήματα μαύρης αγοράς για ψηφοθηρικούς λόγους".
Eχθές το πρωί ο κ. Βορίδης είχε επανέλθει στο θέμα, δηλώνοντας στον Βήμα 99,5 ότι "δεν πρόκειται να έρθει κάτι σαν αυτό που είχε προσπαθήσει να φέρει ο κ. Ραγκούσης. Δεν υπάρχει νομοσχέδιο Ραγκούση. Δεν υπάρχει επομένως και κανένα πρόβλημα".
Ο κ. Βορίδης υποστήριξε ότι "ουδέποτε ενδιέφερε την τρόικα το άνοιγμα με τον τρόπο που πρότεινε ο κ. Ραγκούσης" και πρόσθεσε: "Ήταν άποψη του προηγούμενου υπουργού και δεν μπόρεσε να την περάσει στην κοινοβουλευτική του ομάδα γιατί αυτή αντιδρούσε και προφανώς ο εύκολος τρόπος που έχουμε βρει στην Ελλάδα είναι να βάζουμε μπροστά την τρόικα για πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς".
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/12/blog-post_6091.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters