Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Το χρέος των βουλευτών είναι να πουν ΟΧΙ!

Γεώργιος Στάικος

Ζούμε, τις τελευταίες ημέρες, την τελική φάση του από διετίας συντελούμενου σε βάρος της χώρας μας εγκλήματος. Η Ελλάδα οδηγείται πλέον σε πλήρη εξουθένωση και παράδοση στα άγρια θηρία της ανοικτής χρεωκοπίας με ευθύνη του εκφυλισμένου γόνου μιας πολιτικής δυναστείας που κινήθηκε με ταπεινά προσωπικά ελατήρια, χρησιμοποίησε συστηματικά το ψεύδος, εκμεταλλεύτηκε τον τόπο και την ευπιστία του λαού, και παραδίδει ερείπια. Αναπολόγητα; Και βέβαια όχι! Τίποτα δεν μένει και δεν θα....
μείνει ατιμώρητο. Πάντα, μετά το έγκλημα, έρχεται αδυσώπητη η τιμωρία…


Οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχουν σήμερα μοναδική ευκαιρία να πουν ΟΧΙ στον άνθρωπο, που μην έχοντας «βιωματικούς δεσμούς με τη χώρα» (Η Καθημερινή, 29-10-2011, Ο μοιραίος πρωθυπουργός…, Του Χαριδημου Κ. Τσουκα, http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_29/10/2011_460750), χειρίζεται τον Ελληνικό λαό ως πειραματόζωο, σε ανόητα παιχνίδια πολιτικής υπανάπτυξης, στερούμενα λογικής, αντάξια διεστραμμένων εγκεφάλων. Να πουν OXI, σ’ αυτόν και τους περίεργους φίλους του, που διεξάγουν τα καταστροφικά τους πειράματα με ψυχραιμία ανάλογη εκείνης των «γιατρών» των ναζιστικών στρατοπέδων, που χρησιμοποιούσαν τους ανθρώπους ως πειραματόζωα. Πρέπει, οι βουλευτές, να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι εκπροσωπούν το Λαό και μόνο το Λαό. Να σκεφτούν ότι όταν θα έλθει η ώρα της κρίσεως δεν θα χωράει καμιά δικαιολογία.
Τώρα πλέον είναι ολοφάνερο, σε όλους. Όλοι ξέρουν. Το μόνο που σώζει, μέχρι στιγμής, την κατάσταση είναι η αστείρευτη υπομονή, η άπειρη καρτερικότητα, η ευγένεια του Ελληνικού λαού. Να μην την εκμεταλλευτούν όμως. Να μην την παρεξηγήσουν. Γιατί τότε θα είναι «η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης». Η ευθύνη τους είναι μεγάλη. Καμιά δικαιολογία δεν θα γίνει δεκτή την ώρα της κρίσεως, που δεν θα αργήσει, για όλους…

http://neaapeleftherosi.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_9111.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters