Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

O Δημοκρατης Γαπ θεωρει τους βουλευτες του ζωα

Οχι οτι δεν το γνωριζαμε αλλα να τελικα ακουγεται απο παραιτηθεντα βουλευτη,οτι η βουλη ειναι μονο για τα ματια,οτι βρισκονται εκει αβουλοι και τρομαγμενοι και ο μονος λογος που το κανουν ειναι η καλοπληρωμενη αμοιβη τους.


"Δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω: Να ψηφίζω χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα με το Μνημόνιο Ι, να ψηφίζω χωρίς να συμφωνώ άδικα και αντιλαϊκά μέτρα υπό την πίεση ότι θα ανατραπεί η κυβέρνηση, η δόση δεν θα καταβληθεί, η χώρα θα χρεοκοπήσει και δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις όπως έκανα στο Μεσοπρόθεσμο και επίσης όποιος δεν συμφωνεί να διαγράφεται", επισημαίνει ο κ. Ρομπόπουλος στην επιστολή του.

Απο το Πρωτο Θεμα



Αυτη ειναι η δημοκρατια που χτισανε τοσα χρονια,ετσι μας κυβερνανε,ετσι ψηφιζουν τα νομοσχεδια,με τρομο,με απειλες και με εκβιασμους.

Και ο παρανοικος διαχειριστης μας συνεχιζει να μας σωζει,δυο χρονια μας σωζει και νεκρους θα μας σωζει.

Μας εκλεψε την αξιοπρεπεια μας,τις δουλειες μας και θα πουλησει συντομα και την χωρα μας και μετα αισιοδοξος και νικητης θα αποχωρησει προς αγνωστη κατευθυνση,ελπιζω προς την κολαση.



Αυτα τα ζωα λεγονται βουλευτες η καλυτερα βολευτες και δεν ντρεπονται να μας κοιτανε στα ματια και να λενε οτι κανουν αυτο για το οποιο ορκιστηκαν.



Προστατευουν το Συνταγμα και τηρουν τους νομους του κρατους.

Κατουρημενοι μην χασουν την αμοιβη που τους κραταει στην επικαιροτητα.

Μια κρεμαλα θα τους την στερησει.
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/10/o_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters