Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Οι G20 θα συνεδριάσουν στην Ουάσιγκτον για να μην συμπαρασύρει η Ελλάδα σε κρίση όλη την ευρωζώνη


ImageOι υπουργοί Οικονομικών των 20 πλουσιότερων εθνών του πλανήτη (G20) και οι διοικητές των κεντρικών τραπεζών, συνεδριάζουν την Πέμπτη και την Παρασκευή, στην Ουάσιγκτον, στο πλαίσιο της συνόδου του ΔΝΤ, με βασικό θέμα τα μέτρα που θα εμποδίσουν ώστε η κρίση χρέους στην Ελλάδα να μετατραπεί σε τραπεζική κρίση σε όλη την ευρωζώνη.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, μια μεγάλη τραπεζική κρίση θα συμπαρασύρει άλλες υπερχρεωμένες ευρωπαϊκές χώρες, θα οδηγήσει σε άτακτες χρεοκοπίες και θα ωθήσει την περιοχή και όλο τον κόσμο σε οικονομική και χρηματοπιστωτική αναταραχή.
Οι G20 θα συζητήσουν τα παρακάτω:
1) Τη χαλαρή πιστωτική πολιτική από ένα μεγάλο αριθμό κεντρικών τραπεζών σε όλο τον κόσμο για τη στήριξη της ανάπτυξης, μέτρο που βρίσκει σύμφωνους τους G20.
2) Την αύξηση των πόρων ύψους 440 δισ. ευρώ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ) για να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες για τη δυνατότητα των χωρών της ευρωζώνης να εξυπηρετούν το χρέος τους.
3) Τη ρευστότητα των τραπεζών. Να σημειωθεί ότι η ΕΚΤ προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα με το τολμηρό μέτρο της παροχής ρευστότητας σε δολάρια στις ευρωπαϊκές τράπεζες.
4) Τη φερεγγυότητα των τραπεζών, ένα θέμα άκρως αμφιλεγόμενο, καθώς οι Ευρωπαίοι διαφωνούν με την άποψη Αμερικανών αξιωματούχων και του ΔΝΤ ότι οι τράπεζές τους θα χρειασθούν επιπλέον κεφάλαια.
5) Τη φερεγγυότητα των χωρών, καθώς οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να κάνουν πρόοδο, αν και με βραδείς ρυθμούς, για τη μείωση των ελλειμμάτων τους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters