Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

H μεγάλη νίκη του Παπανδρέου..

..ενάντια στους εξεγερμένους πολίτες!!!!!!
Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη νίκη τού πρωθυπουργού της χώρας που θα μείνει στην ιστορία. Η πρώτη του ήταν Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ!!!!! Κι αν νομίζεις ότι το πιστεύει μόνο ο ίδιος, επειδή (πάλι νομίζεις) η χώρα ολόκληρη καπνίζει παντού, απατάσαι, δεν καμαρώνει μόνος του, του έχει απονεμηθεί και βραβείο!! Για του λόγου το αληθές:..
 http://www.nosmoke.gr/el/smokingandconsequences/articlesaboutsmoking/452-vraveushpro8upourgou.html.
Ε, δεν γίνεται να τον αφήσουμε αβράβευτο και για την νέα μνημειώδη νίκη του. Για την πάταξη λοιπόν των εξεγερμένων πολιτών θα βραβευθεί λίαν συντόμως (φτάνει ο "καυτός" Σεπτέμβρης -καυτός εννοώντας σέξι) στη ΔΕΘ. Με όλες τις δόξες και τις τιμές.. 
Το δίκαιο όμως το γνωρίζει και δεν θέλει να πάρει μόνος του όλη τη δόξα. Για να μοιραστούν λοιπόν το τρόπαιο, που πραγματικά ισάξια το δικαιούνται, παίρνει μαζί του και όλη την ΕΛ.ΑΣ. (http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/214743/oli-i-elas-paei-sti-thessaloniki/).

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Για τον μήνα Σεπτέμβρη, δεν υπάρχει ωραιότερος τουριστικός προορισμός από την Θεσσαλονίκη.. Ειδικά στις αρχές του μήνα, 9 με 11, που πέφτει και Σαββατοκύριακο, η Θεσσαλονίκη είναι όλα τα λεφτά. Μην το εκλάβεις ως προτροπή, είναι μία αδιαμφισβήτητη αλήθεια: http://www.greek-tourism.gr/thessaloniki/index.htm Η Θεσσαλονίκη έχει ωραιότατες δύσεις ηλίου, κυρίως το φθινόπωρο
.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/h_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters